Όμιλος Σφακιανάκη - Θα εισάγει αποκλειστικά στην Ελλάδα τα λιπαντικά ARECA

Νέα συνεργασία με την εταιρία Durand Production France
Sfakianakis - ARECA
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

8/6/2023

 

O Όμιλος Σφακιανάκη ανακοινώνει την έναρξη μιας νέας συνεργασίας με την εταιρία Durand Production France για την αποκλειστική διανομή στην ελληνική αγορά, των λιπαντικών ARECA LUBRICANTS.

Ακολουθεί το δελτίο τύπου του Ομίλου Σφακιανάκη:

"Η Durand Production France (μέλος του Ομίλου Cipelia) είναι  μία από τις κορυφαίες εταιρίες λιπαντικών με έδρα τη Γαλλία, με παγκόσμιο δίκτυο διανομής σε περισσότερες από 40 χώρες και με τεράστια παραγωγική ικανότητα η οποία καλύπτει το 15% της γαλλικής αγοράς στα λιπαντικά επιβατικών αυτοκινήτων. 
Τα λιπαντικά ΑRECA παράγονται αμιγώς στη Γαλλία και είναι αναγνωρισμένα σε περισσότερες από 40 χώρες στον κόσμο, αναδεικνύοντας για δεκαετίες την υψηλή τεχνογνωσία των προϊόντων ”100% Made in France”. 

Είναι σχεδιασμένα για να προσφέρουν αξιόπιστη λίπανση και προστασία του κινητήρα, προλαμβάνοντας τη φθορά και παρέχοντας μεγαλύτερη απόδοση και αντοχή. Η πλήρης γκάμα προϊόντων με περισσότερους από 600 κωδικούς, εξασφαλίζει εναλλακτικές λύσεις υψηλής ποιότητας για την αξιόπιστη και αποτελεσματική λίπανση των οχημάτων, καλύπτοντας ανάγκες μεγάλου εύρους.

Σφακιανάκης ARECA

Στα προϊόντα ARECA περιλαμβάνονται λιπαντικά κινητήρα επιβατικών αυτοκινήτων, φορτηγών, γεωργικών μηχανημάτων & μηχανημάτων έργου, λιπαντικά μοτοσυκλετών & εξωλέμβιων μηχανών, λιπαντικά συστήματος μετάδοσης κίνησης, υδραυλικά λιπαντικά, υγρά φρένων, καθαριστικά παρμπρίζ, ψυκτικά υγρά και αντιψυκτικά.

Τα λιπαντικά ARECA παράγονται από πρώτες ύλες υψηλής ποιότητας, χρησιμοποιώντας αποκλειστικά γνήσια βασικά ορυκτέλαια και πρόσθετα των μεγαλύτερων εταιριών, ενώ έχουν λάβει εγκρίσεις προδιαγραφών (Approvals) από σημαντικούς κατασκευαστές αυτοκινήτων (OEM)

Παράλληλα οι άκρως ανταγωνιστικές  τιμές των λιπαντικών ARECA, συμβάλουν στην εξαιρετική σχέση ποιότητας και τιμής. 

Ο Όμιλος Σφακιανάκη, με εμπειρία και τεχνογνωσία 65 χρόνων στην αγορά αυτοκινήτου, δεσμεύεται να συνεχίσει να θέτει συνεχώς νέους υψηλότερους στόχους με σκοπό την παροχή υψηλής ποιότητας προϊόντων και υπηρεσιών στους πελάτες του."

Ετικέτες

Κηφισός - Γερανοφόρα οχήματα και μοτοσυκλετιστές της Τροχαίας για ακινητοποιημένα οχήματα

Μια ακόμη προσπάθεια για περιορισμό της ταλαιπωρίας των οδηγών στο "ποτάμι", κυρίως τις ώρες αιχμής
Γερανοφόρα οχήματα και μοτοσυκλέτες στον Κηφισό
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

3/10/2023

Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Οικονόμου, βρέθηκε, το πρωί της Δευτέρας 02/10, στην Εθνική οδό, στον Κηφισό, και ανακοίνωσε δύο νέες παρεμβάσεις για την αποσυμφόρηση στην περίπτωση ακινητοποιημένων οχημάτων εξαιτίας βλάβης ή ατυχήματος, στο πλαίσιο του νέου σχεδίου που εκπονήθηκε και υλοποιείται για την οδική ασφάλεια.

Ο κ. Οικονόμου, συνοδευόμενος από τον Διευθυντή Τροχαίας Αττικής, Ταξίαρχο Χρήστο Παπαφιλίππου, επιθεώρησε το ένα εκ των δύο σημείων -στη Γέφυρα Βρυούλων πριν από την έξοδο της Αχαρνών, στο ύψος του ΚΤΕΛ το άλλο- όπου εγκαθίστανται γερανοφόρα οχήματα. Παράλληλα, μοτοσυκλετιστές της Τροχαίας της Ελληνικής Αστυνομίας, καθ΄όλη τη διάρκεια της ημέρας, κυρίως τις ώρες αιχμής αλλά και μετά, θα περιπολούν και στα δύο ρεύματα, έτσι ώστε να υπάρχει γρήγορη, έγκαιρη ενημέρωση, ή και μικροπαρεμβάσεις, εκεί που απαιτείται και είναι σημαντικό. Στόχος είναι να επιτευχθούν, όσο το δυνατόν, μικρότεροι χρόνοι απόκρισης για αποσυμφόρηση και αποφυγή ταλαιπωρίας, και να καλλιεργηθεί μια κουλτούρα καλύτερης οδηγικής συμπεριφοράς, άμεσα συνυφασμένη με την βελτίωση της ποιότητας ζωής οδηγών και πεζών, εν γένει όλων των πολιτών.

Γερανοφόρα οχήματα και μοτοσυκλέτες στον Κηφισό

Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, δήλωσε: "Ο Κηφισός είναι ένας από τους βασικούς οδικούς άξονες. Όλοι μας έχουμε έρθει καθημερινά αντιμέτωποι με κίνηση, ταλαιπωρία, καθυστερήσεις. Η Τροχαία δεν μπορεί να λύσει το ζήτημα στον Κηφισό, δεν είναι μόνο ζήτημα τροχαίας αστυνόμευσης. Είναι και θέμα συγκοινωνιακό, καθώς αποτελεί τη βασική οδό αρτηρίας στην Αθήνα για δεκάδες χιλιάδες συμπολίτες μας καθημερινά. Αυτό, όμως, που μπορούμε να κάνουμε είναι να σχεδιάσουμε και να υλοποιήσουμε παρεμβάσεις έτσι ώστε να περιορίσουμε την ταλαιπωρία, κυρίως τις ώρες αιχμής."

Γερανοφόρα οχήματα και μοτοσυκλέτες στον Κηφισό

"Μία από τις βασικές αιτίες ταλαιπωρίας είναι τα αυτοκίνητα που ακινητοποιούνται εξαιτίας μηχανικών προβλημάτων, βλαβών ή συγκρούσεων. Πολλές φορές έχουμε δει να συμβαίνει κάτι τέτοιο και για ώρες να υπάρχει τεράστια ανάσχεση κυκλοφορίας. Από σήμερα, αφού συζητήσαμε με τους ανθρώπους της Τροχαίας, αποφασίσαμε να κάνουμε δύο παρεμβάσεις. Να εγκαταστήσουμε σε δύο σημεία της Εθνικής στον Κηφισό -ένα στη Γέφυρα και ένα πιο κάτω στο σταθμό των ΚΤΕΛ- γερανοφόρα οχήματα, έτσι ώστε να σπεύδουν στον τόπο του ατυχήματος ή ακινητοποίησης ενός αυτοκινήτου εξαιτίας μηχανικής βλάβης και να το απομακρύνουν στην άκρη του δρόμου. Ταυτόχρονα, μοτοσικλέτες της Τροχαίας της Ελληνικής Αστυνομίας, καθ’ όλη τη διάρκεια της μέρας, κυρίως τις ώρες αιχμής αλλά και μετά, να ανεβοκατεβαίνουν και τα δύο ρεύματα, έτσι ώστε να έχουμε γρήγορη, έγκαιρη ενημέρωση, ή και μικροπαρεμβάσεις, εκεί που απαιτείται και είναι σημαντικό." 

Γερανοφόρα οχήματα και μοτοσυκλέτες στον Κηφισό

"Με τις δύο αυτές παρεμβάσεις μας στον Κηφισό φιλοδοξούμε να έχουμε γρηγορότερους χρόνους απόκρισης, όταν συμβαίνουν ατυχήματα ή ακινητοποιήσεις οχημάτων, και να αποφεύγουμε ανασχέσεις και μεγάλες καθυστερήσεις που συχνά παρατηρούνται. Οι ενέργειες αυτές στον Κηφισό έρχονται σε συνέχεια ενός σχεδίου που εκπονήθηκε και σταδιακά υλοποιείται γύρω από τις τροχαίες παραβάσεις: την αντιμετώπιση του παράνομου παρκαρίσματος και κυρίως του διπλοπαρκαρίσματος, τα συνεχή αλκοτέστ, την επιτήρηση για την παραβίαση του κόκκινου σηματοδότη, τους ελέγχους και τις επιδόσεις προστίμου για την ηχορύπανση. Όλα αυτά έχουν σκοπό να εμπεδώσουν μια κουλτούρα καλύτερη οδηγικής συμπεριφοράς, να ενισχύσουν την πρόνοια για την οδική ασφάλεια και βεβαίως να υπηρετήσουν και το στόχο της καλύτερης ποιότητας ζωής που συνδέεται άμεσα με την κίνησή μας στους δρόμους".

Ετικέτες