Παρουσιάστηκε η Ducati Desmosedici GP15! - Video

Θάνο Αμβρ. Φελούκα
Από τον

Θάνο Αμβρ. Φελούκα

16/2/2015

Πριν λίγη ώρα, στην Bologna, την ιδιαίτερη πατρίδα της εταιρίας, έγιναν τα αποκαλυπτήρια της νέας GP15. Την αρχή είχε κάνει χθες ο Iannone από τον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, όταν ανέβασε φωτογραφία με κουκούλα, λέγοντας ότι "είναι έτοιμη".

Αποκαλύφθηκε ότι κάτω από την κουκούλα, πράγματι κρυβόταν ένα αρκετά διαφορετικό κουστούμι, λίγο πιο στενό και μικρότερο πίσω. Εκεί βρίσκεται και άλλη εξόφθαλμη αλλαγή, αφού οι λαιμοί της εξάτμισης δεν σχηματίζουν "Υ" όπως πριν, αλλά συγκεντρώνονται στην δεξιά πλευρά. Το άλλο τελικό δεν προεξέχει επίσης όπως πέρσι.

Από τις λίγες, ακόμα, πληροφορίες που υπάρχουν, ο V4 κινητήρας έχει αλλάξει σημείο έδρασης και γωνία με το έδαφος, απέχοντας περισσότερο από τον εμπρός τροχό. Το αλουμινένιο πλαίσιο δύο δοκών, υπάρχει και αυτό, αλλά φαίνεται ότι έχει σχεδιαστεί από την αρχή, τόσο από τα διάφορα τμήματα και την συγκόλληση, όσο και από την πληροφορία ότι έχουν αλλάξει οι βάσεις του κινητήρα.

Φέτος η σεζόν αναμένεται να έχει τις μάχες που έχουμε στερηθεί εξαιτίας του φαινομένου Marc Márquez, ο οποίος βέβαια αξίζει κάτι περισσότερο από απλό θαυμασμό, αλλά να δούμε και περισσότερη δράση...

Δείτε το video που ετοίμασε η Ducati και όλες τις φωτογραφίες της παρουσίασης!

 

 

 

 

Ετικέτες

Triumph Street Triple 765 R A2 - Έκδοση περιορισμένης ισχύος [VIDEO]

Κοντά μας από τον Σεπτέμβριο, σε δυο χρωματισμούς
Triumph Street Triple 765 R A2
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

19/7/2024

H Triumph παρουσίασε μια νέα Α2 έκδοση για την τρικύλινδρη Street Triple 765 R, με μειωμένη απόδοση 70 kW (93,87 hp) η οποία μπορεί να περιοριστεί περαιτέρω στα 35 Kw (46,93 hp) για τις προδιαγραφές του συγκεκριμένου διπλώματος οδήγησης.

Το κιτ περιορισμού μπορεί να αφαιρεθεί από έναν αντιπρόσωπο της Triumph μόλις αποκτηθεί το δίπλωμα οδήγησης “Α”, επαναφέροντας τη μοτοσυκλέτα στην ισχύ των 70 kW. Δυστυχώς δεν φαίνεται η μοτοσυκλέτα να μπορεί να ανέβει το ίδιο εύκολα και στους 118,3 hp της έκδοσης χωρίς κανένα περιορισμό.

Κατά τα άλλα, η A2 έκδοση είναι ίδια με την Street Triple 765 R χωρίς περιορισμό, με ίδιο πλαίσιο, ίδιες αναρτήσεις, ίδια φρένα, ίδια ηλεκτρονικά και ίδια οθόνη οργάνων.

Triumph Street Triple 765 R A2

Στον εξοπλισμό περιλαμβάνονται: πλαίσιο αλουμινίου δυο δοκών, πλήρως ρυθμιζόμενες αναρτήσεις που αποτελούνται από ανεστραμμένο πιρούνι Showa 41 mm και Showa piggyback μονό πίσω αμορτισέρ, ακτινικές τετραπίστονες δαγκάνες Brembo M4.32, δικάναλο Cornering ABS, Wheelie Control, Cornering Traction Control, 4 Riding Modes, shifter στον στάνταρ εξοπλισμό, συμπλέκτης περιορισμένης ολίσθησης με υποβοήθηση, ρεζερβουάρ 15 λίτρων, full-LED φώτα και TFT οθόνη οργάνων.

Η Street Triple 765 R A2 θα διατίθεται από τον Σεπτέμβριο σε δυο χρώματα, πορτοκαλί και λευκό, ενώ ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί η τιμή της στην Ελλάδα.

Ετικέτες