Παρουσιάστηκε η Ducati Desmosedici GP15! - Video

Θάνο Αμβρ. Φελούκα
Από τον

Θάνο Αμβρ. Φελούκα

16/2/2015

Πριν λίγη ώρα, στην Bologna, την ιδιαίτερη πατρίδα της εταιρίας, έγιναν τα αποκαλυπτήρια της νέας GP15. Την αρχή είχε κάνει χθες ο Iannone από τον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, όταν ανέβασε φωτογραφία με κουκούλα, λέγοντας ότι "είναι έτοιμη".

Αποκαλύφθηκε ότι κάτω από την κουκούλα, πράγματι κρυβόταν ένα αρκετά διαφορετικό κουστούμι, λίγο πιο στενό και μικρότερο πίσω. Εκεί βρίσκεται και άλλη εξόφθαλμη αλλαγή, αφού οι λαιμοί της εξάτμισης δεν σχηματίζουν "Υ" όπως πριν, αλλά συγκεντρώνονται στην δεξιά πλευρά. Το άλλο τελικό δεν προεξέχει επίσης όπως πέρσι.

Από τις λίγες, ακόμα, πληροφορίες που υπάρχουν, ο V4 κινητήρας έχει αλλάξει σημείο έδρασης και γωνία με το έδαφος, απέχοντας περισσότερο από τον εμπρός τροχό. Το αλουμινένιο πλαίσιο δύο δοκών, υπάρχει και αυτό, αλλά φαίνεται ότι έχει σχεδιαστεί από την αρχή, τόσο από τα διάφορα τμήματα και την συγκόλληση, όσο και από την πληροφορία ότι έχουν αλλάξει οι βάσεις του κινητήρα.

Φέτος η σεζόν αναμένεται να έχει τις μάχες που έχουμε στερηθεί εξαιτίας του φαινομένου Marc Márquez, ο οποίος βέβαια αξίζει κάτι περισσότερο από απλό θαυμασμό, αλλά να δούμε και περισσότερη δράση...

Δείτε το video που ετοίμασε η Ducati και όλες τις φωτογραφίες της παρουσίασης!

 

 

 

 

Ετικέτες

Βενζινάδικο-φάντασμα στην Οινόη λειτουργούσε 13 χρόνια παράνομα, διακινόντας καύσιμα 18 εκατ. ευρώ!

Το αστείο πρόστιμο της ΑΑΔΕ δείχνει ξεκάθαρα κενό στον νόμο, δίπλα στο επίσης τεράστιο κενό όσον αφορά στους ελέγχους
Πρατήριο φάντασμα στην Οινόη
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

2/2/2023

Λουκέτο έβαλαν σε πρατήριο βενζίνης - φάντασμα στην ευρύτερη περιοχή της Οινόης Αττικής οι ελεγκτές της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων, που χρειάστηκαν 13 χρόνια για να το εντοπίσουν. Η απίστευτη ιστορία αφορά σε ένα πρατήριο που δεν είχε άδεια, ούτε σύστημα εισροών - εκροών, είχε όμως ταμειακή μηχανή - μαϊμού, παράνομα διασκευασμένο βυτιοφόρο, και λειτουργούσε χωρίς πρόβλημα από το... 2010!

Διαβάστε παρακάτω το εξοργιστικό δελτίο τύπου της ΑΑΔΕ, και αναρωτηθείτε μαζί μας: δεκατρία χρόνια χωρίς έλεγχο; Και αν ο συγκεκριμένος πρατηριούχος διακίνησε χωρίς πρόβλημα καύσιμα 18 εκατ. ευρώ, πώς ακριβώς προβλέπεται να τον τιμωρήσει ένα πρόστιμο 150 χιλιάδων ευρώ

"Στελέχη της Ελεγκτικής Υπηρεσίας Τελωνείων Αττικής, μετά από ανάλυση κινδύνου και αξιοποίηση πληροφοριών, μετέβησαν στο πρατήριο και βρήκαν ότι λειτουργούσε χωρίς νόμιμη άδεια, δεν είχε εγκατεστημένο σύστημα εισροών - εκροών και εξέδιδε αποδείξεις από ταμειακή μηχανή, η οποία δεν απέστελλε δεδομένα στην ΑΑΔΕ. 

Στον προαύλιο χώρο του εντοπίστηκαν παράνομες δεξαμενές καυσίμων, χωρίς τους προαπαιτούμενους ογκομετρικούς πίνακες δεξαμενών και ένα βυτιοφόρο όχημα το οποίο, σύμφωνα με την άδεια κυκλοφορίας του, είχε παράνομα διασκευαστεί από φορτηγό σε βυτιοφόρο.

Το πρατήριο λειτουργούσε παράνομα από το έτος 2010, φέροντας εμπορικά σήματα προμηθεύτριας εταιρείας κατά παράβαση των σχετικών κανόνων και διέθεσε παράνομα στην εγχώρια αγορά καύσιμα συνολικής αξίας άνω των 18.000.000 ευρώ.

Οι ελεγκτές προχώρησαν στη σφράγιση του πρατηρίου, επέβαλαν διοικητικό πρόστιμο άνω των 150.000 ευρώ και συνέλαβαν τον ιδιοκτήτη και κάτοχό του με τη διαδικασία του αυτοφώρου."