Peugeot Test-Ride - Κλείσε τώρα θέση για XP400, PULSION 125, TWEET 125 & 200 και DJANGO

Στο PEUGEOT MOTO SPIRIT ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ, Λ. Αλεξάνδρας 11 στην Αθήνα
Peugeot Test-Ride
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

12/12/2023

Κλείσε τώρα ραντεβού για να οδηγήσεις στις 14 και 15 Δεκεμβρίου τα Peugeot XP400, PULSION 125, TWEET 125 & 200 και DJANGO, στο PEUGEOT MOTO SPIRIT ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ, Λ. Αλεξάνδρας 11 στην Αθήνα.

Το μεγάλο Adventure Scooter XP400, τα αστικά πασπαρτού scooter TWEET, το ρετρό scooter DJANGO αλλά και η στιλάτη γυμνή Α1 μοτοσυκλέτα PULSION σε περιμένουν για ένα εορταστικό διήμερο test-ride, στην καρδιά της Αθήνας.

Για τη συμμετοχή σου στο test ride θα πρέπει να έχεις μαζί την άδεια οδήγησης και την ταυτότητα σου όπως και τον απαραίτητο εξοπλισμό ασφαλείας (κράνος, μπουφάν, γάντια).

Για περισσότερες πληροφορίες

Kove 800X Rally: Νέα μειωμένη τιμή κατά 700 ευρώ! Φουντώνει ο ανταγωνισμός στην κατηγορία

Η ελληνική αντιπροσωπεία της Kove ρίχνει την τιμή της ελαφρύτερης και πιο χωματερής έκδοσης κοντά στα οκτώ χιλιάρικα
Kove 800X Rally
Από τον

Σπύρο Τσαντήλα

12/6/2026

Είναι η ελαφρύτερη εκδοχή της ελαφρύτερης adventure της κατηγορίας της και πλέον ανταγωνίζεται και τη φθηνότερη.

Ο λόγος για την Kove 800X Rally, η οποία έχει νέα τιμή 8.195 ευρώ, μειωμένη κατά 700 ευρώ από τα 8.895 που ζητούσε ως σήμερα.

Η Rally έκδοση διαχωρίζει τη θέση της από τις υπόλοιπες της οικογένειας – 800Χ Pro, 800X Touring -–με το χαμηλότερο βάρος όλων στα 165 κιλά χωρίς καύσιμο, αλλά και με σχεδίαση και εξοπλισμό πιο καλά στοχευμένο για εκτός δρόμου περιπέτειες, όπως υποδηλώνεται από αριθμούς όπως τα 270 χιλιοστά διαδρομής του πιρουνιού και τα 293 χιλιοστά ελάχιστης απόστασης από το έδαφος.

Με τη νέα της τιμή πλέον η οικογένεια 800X έχει το βασικό μοντέλο Pro κάτω από το ψυχολογικό όριο των οκτώ χιλιάδων στα 7.995, μετά η ανανεωμένη έκδοση 800X Pro Up και η Rally με 8.195 και η ακριβότερη της φαμίλιας, 800X Touring, με 8.495.

Ετικέτες