Piaggio Hellas: Εκπτώσεις έως 1.000 ευρώ σε scooters του ομίλου - Για λίγες ακόμη ημέρες

Ισχύουν για μοντέλα Euro 5, Piaggio, Vespa και Aprilia
Piaggio Hellas εκπτώσεις σε Piaggio, Aprilia, Vespa
Από τον

Θοδωρή Ξύδη

27/1/2025

Λίγες ημέρες απομένουν για την λήξη των εκπτώσεων της ελληνικής αντιπροσωπείας Piaggio Hellas για συγκεκριμένα scooters των Piaggio, Vespa και Aprilia, τα οποία είναι προδιαγραφών Euro 5.

Σύμφωνα και με τα όσα έχουν αναρτηθεί στις επίσημες ιστοσελίδες κάθε μάρκας που αντιπροσωπεύεται από την Piaggio Hellas, οι προσφορές στα Euro 5 μοντέλα έχουν πολύ περιορισμένη χρονική, συγκεκριμένα έως και τις 31 Ιανουαρίου 2025.

Piaggio Hellas εκπτώσεις σε Piaggio, Aprilia, Vespa

Ειδικότερα για το Piaggio MP3 300 Euro 5 το όφελος για τον ενδιαφερόμενο φτάνει τα 400 ευρώ και αφορά αποκλειστικά τα μοντέλα που περιλαμβάνονται στο απόθεμα του εκάστοτε αντιπροσώπου. Παράλληλα το μπόνους των 400 ευρώ μπορεί να αναγνωριστεί μέσω διαφόρων δυνατοτήτων, που επίσης συνδυάζονται μεταξύ τους, όπως έκπτωση στην αγορά αξεσουάρ, συνοδευτικών υπηρεσιών ή στην ενδεικτική τιμή λιανικής του οχήματος.

Το παραπάνω ισχύει και για τα Euro 5 MP3 400/530 μόνο που για τα μεγαλύτερα τρίροδα scooters της ιταλικής εταιρείας το όφελος φτάνει τα 1.000 ευρώ.

Συνέχεια με τις προσφορές της αντιπροσωπείας για τις Euro 5 Vespa GTS των 125 και 300 κεκ. με το όφελος να φτάνει στα 700 ευρώ. Και εδώ η έκπτωση μπορεί να αναγνωριστεί μέσω διαφόρων δυνατοτήτων στους επίσημους διανομείς Vespa που συμμετέχουν στην προωθητική καμπάνια, ενώ δεν μπορεί να συνδυαστεί με άλλες προσφορές που μπορεί να έχει ο επίσημος διανομέας Vespa.

Piaggio Hellas εκπτώσεις σε Piaggio, Aprilia, Vespa

Τέλος, για τα Aprilia SR GT το όφελος φτάνει τα 800 και τα 600 ευρώ αντίστοιχα για το 125 και το 200, με τις τιμές να διαμορφώνονται αντίστοιχα στα 3.199 και 3.790 ευρώ. Και εδώ οι εκπτώσεις ισχύουν στους συμμετέχοντες επίσημους διανομείς Aprilia και αφορούν αποκλειστικά μοντέλα που περιλαμβάνονται στο απόθεμα του εκάστοτε αντιπροσώπου, ενώ σε αυτήν την περίπτωση η έκπτωση γίνεται αποκλειστικά στην τιμή του μοντέλου. 

Vespa GTS και Piaggio MP3 μπορού να αποκτηθούν και μέσω του χρηματοδοτικού προγράμματος DreamRide Now.

Νέος Κ.Ο.Κ: Στη Θεσσαλονίκη η πρώτη καταγεγραμμένη παράβαση από κάμερες ΑΙ

Οδηγός αυτοκινήτου με το χέρι στο τηλέφωνο επί της λεωφόρου Μεγάλου Αλεξάνδρου
kameres
Από το

motomag

15/9/2025

Στο πλαίσιο της αυστηροποίησης ων ποινών της μη τήρησης του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, δύο κάμερες που χρησιμοποιούν την τεχνητή νοημοσύνη τοποθετήθηκαν στη λεωφόρο Μεγάλου Αλεξάνδρου, με την πρώτη καταγεγραμμένη παράβαση να είναι γεγονός.

Από τη Θεσσαλονίκη ξεκίνησε η πιλοτική λειτουργία ψηφιακών καμερών, με αφορμή την εφαρμογή του νέου ΚΟΚ.

Συγκεκριμένα, ένας οδηγός καταγράφεται να μιλάει στο τηλέφωνο όσο κινείται επί της λεωφόρου Μεγάλου Αλεξάνδρου. Μάλιστα, αν η λειτουργία δεν ήταν πιλοτική, η κλήση θα πήγαινε στον οδηγό αυτόματα μέσω του gov.gr, με το πρόστιμο πλέον να είναι 350 ευρώ.

Οι κάμερες που θα μπουν σε λειτουργία θα εστιάζουν στις παραβιάσεις ερυθρού σηματοδότη, ταχύτητα, μη χρήση κράνους και χρήση κινητού αλλά και κίνηση ή στάση στις λεωφορειολωρίδες.

Το επόμενο χρονικό διάστημα αναμένεται να τοποθετηθούν έξι ψηφιακές κάμερες σε διάφορα σημεία της Αθήνας, ενώ μετά την πιλοτική τους χρήση θα τεθούν σε πλήρη εφαρμογή.