Πρόστιμο 17.449€ σε πρατήριο υγρών καυσίμων στη Νίκαια

Για μη κανονικό δείγμα καυσίμου
motomagΠρόστιμο 17.449€ σε πρατήριο υγρό καυσίμων στην Νίκαια
Από τον

Αλέξανδρο Λαμπράκη

19/12/2023

Με απόφαση της Διεύθυνσης Ανάπτυξης των Π.Ε. Πειραιά & Νήσων επιβλήθηκε πρόστιμο ύψους 17.449€ σε πρατήριο υγρό καυσίμων στην περιοχή της Νίκαιας, που οφείλεται σε μη κανονικό δείγμα καυσίμου, που πάρθηκε από αντλία αμόλυβδης βενζίνης 100 RON.

Ακολουθεί το δελτίο τύπου της Περιφέρειας Αττικής:

Με την υπ’ αρ. 1572280/19-12-2023 απόφαση του Προϊστάμενου της Διεύθυνσης Ανάπτυξης των Π.Ε Πειραιά & Νήσων επιβλήθηκε πρόστιμο δεκαεπτά χιλιάδων τετρακοσίων σαράντα εννέα ευρώ (17.449€) σύμφωνα με τις διατάξεις της παρ. 5 του άρθρου 20 του Ν. 4177/2013, σε συνδυασμό με τις διατάξεις του άρθρου 1 της παραγράφου 8.1 της Υ.Α. Δ19/Φ11/οικ13098/1156/2010 στην επιχείρηση «ΓΕΩΡΓΙΤΣΑΚΗΣ ΜΑΝΟΥΣΟΣ PIRAEUS FUELS & ΣΙΑ Ο.Ε.»,» με έδρα επί της οδού Γρηγορίου Ε’ 20 στη Νίκαια για τους παρακάτω λόγους:

Το δείγμα ΑΜΟΛΥΒΔΗΣ ΒΕΝΖΙΝΗΣ 100 RON που έλαβαν ελεγκτές της Υπηρεσίας μας στις 23/11/2023 από το υποκατάστημα πρατηρίου υγρών καυσίμων της ανωτέρω επιχείρησης επί των οδών Λαοδικείας & Ήρας 7 στη Νίκαια, βρέθηκε ΜΗ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΝΟΘΕΥΜΕΝΟ με ΒΕΝΖΙΝΗ ΑΜΟΛΥΒΔΗ 95 RON σε ποσοστό 4,1% περίπου διότι περιέχει τον ιχνηθέτη κινιζαρίνη σε συγκέντρωση 0,12 mg/l αντί πλήρους απουσίας ενώ το αντίστοιχο δείγμα βυτιοφόρου βρέθηκε ΚΑΝΟΝΙΚΟ.

 

Έκθεση Μοτοσυκλέτας 2026: Όλα έτοιμα! Οι εταιρείες που συμμετέχουν

Η μεγαλύτερη γιορτή της μοτοσυκλέτας - ΞΕΚΙΝΑ
έκθεση μοτοσυκλέτας 2026
Από τον

Σπύρο Τσαντήλα

31/3/2026

Όλα έτοιμα για την μεγάλη γιορτή της μοτοσυκλέτας!

Η Έκθεση Μοτοσυκλέτας επιστρέφει δυναμικά και φέρνει τα νέα μοντέλα του 2026, πολλά από αυτά σε πρώτη παρουσίαση στο κοινό!

Η λίστα με τους εκθέτες είναι έτοιμη, παραμονή της έναρξης, άργησε λίγο για όποιον περίμενε ίσως να δει την λίστα για να αποφασίσει την επίσκεψή του!
Ήταν όμως για καλό σκοπό καθώς πέρα των Honda και Piaggio Group και μερικών ακόμη απουσιών, υπάρχει μεγάλη πληρότητα.

Οι εταιρείες που συμμετέχουν στη φετινή έκθεση Μοτοσυκλέτας και έχουν ήδη στήσει τα περίπτερά τους είναι οι εξής: Aodes, BMW Motorrad, Benda, Bimota, Brixton, BSA, Buggy Motors, Can Am, CFMOTO, Cyclone, Ducati, Ecoshift, FB Mondial, Gemini, GPX, Harley-Davidson, Husqvarna, Hyosung, Indian Motorcycle, Italjet, Kawasaki, KTM, KYMCO, Kove, Letbe, Malaguti, Moto Morini, Motron, Phelon & Moore, QJMOTOR, Royal Alloy, Royal Enfield, Suzuki, SYM, Thrust Motor, Triumph, UM Motorcycles, Velocifero, Voge, Yadea, Yamaha, Zontes.

Απόν θα είναι η Honda και το Piaggio Group που περιλαμβάνει τις Aprilia, Moto Guzzi, Piaggio και Vespa, ενώ επίσης απούσα θα είναι η Motoway Καμπράνης, μαζί με τις μάρκες που εκπροσωπεί: Asus, Benelli, Keeway, Morbidelli.

Σας περιμένουμε στο περίπτερο του MOTO!

Αναλυτικά το ωράριο της Έκθεσης Μοτοσυκλέτας:

Έκθεση Μοτοσυκλέτας 2026
1-5 Απριλίου / Metropolitan Expo
Ώρες λειτουργίας:

Τετάρτη 1/4: 14:00-21:00
Πέμπτη 2/4: 14:00-21:00
Παρασκευή 3/4: 14:00-21:00
Σάββατο 4/4: 10:00-21:00
Κυριακή 5/4: 10:00-21:00