QJMOTOR SRT 900 SX - 904 κ.εκ. 95 ίπποι, και απίστευτα ανταγωνιστική τιμή

Βασικός εξοπλισμός full extra - Στάνταρ και το αλουμινένιο τριβάλιτσο!
QJMOTOR SRT 900 SX - τιμή στην Ελλάδα 2025
Από τον

Θοδωρή Ξύδη

7/4/2025

Η QJMOTOR SRT 900 SX έφτασε και στην ελληνική αγορά σε τιμή που δύσκολα μπορεί να πιστέψει κανείς, με 95 ίππους, πολύ πλούσιο στάνταρ εξοπλισμό και δυνατότητα για κάθε είδους ταξίδι.

Η λίστα του στάνταρ εξοπλισμού της SRT 900SX είναι πραγματικά μεγάλη και αξίζει να σταθούμε σε αυτή αφού στην τιμή των 8.695 ευρώ μπορεί να αγοράσει κανείς μια μοτοσυκλέτα που όχι μόνο δεν της λείπει τίποτα αλλά έχει στάνταρ και πράγματα που δεν υπάρχουν σε μοτοσυκλέτες του ανταγωνισμού ούτε ως προαιρετικά.

QJMOTOR SRT 900 SX - τιμή στην Ελλάδα 2025

Η SRT 900SX φέρει στον στάνταρ εξοπλισμός της σύστημα ανίχνευσης τυφλού σημείου (BSD), full LED φωτιστικά σώματα, έγχρωμη TFT οθόνη 7 ιντσών με Bluetooth και Wi-Fi συνδεσιμότητα που υποστηρίζει screen mirroring, USB θύρα φόρτισης και ενσωματωμένη κάμερα καταγραφής. Δεν σταματάει εκεί και προσθέτει στα παραπάνω θερμαινόμενα γκριπ και σέλα, χούφτες με αλουμινένιο σκελετό, ρυθμιζόμενες μανέτες, προστατευτικά κάγκελα και προστατευτική ποδιά κινητήρα, πλαϊνό και κεντρικό σταντ, cruise control, cornering ABS της Bosch, traction control, quickshifter καθώς και off-road μαρσπιέ, που είναι φαρδύτερα από τα κανονικά και προσφέρουν περισσότερη πρόσφυση στην μπότα αλλά και μεγαλύτερη άνεση με τον αναβάτη να οδηγεί όρθιος.

QJMOTOR SRT 900 SX - τιμή στην Ελλάδα 2025

Η SRT 900SX συνεχίζει με ποιοτικά, επώνυμα περιφερειακά και αναρτήσεις που προέρχονται από τη Marzocchi, με πλήρως ρυθμιζόμενο ανεστραμμένο πιρούνι και μονό αμορτισέρ πίσω, φρένα Brembo με ρυθμίσεις για προφόρτιση και απόσβεση επαναφοράς και αλυσίδα DiD. Στην τιμή των 8.695, η ελληνική αντιπροσωπεία Γκοργκόλης Α.Ε. περιλαμβάνει επίσης τη σχάρα, τις βάσεις αλλά και τις τρεις αλουμινένιες βαλίτσες, ενώ υπάρχει δυνατότητα επέκτασης της εργοστασιακής εγγύησης στα τέσσερα (4) έτη.

QJMOTOR SRT 900 SX - τιμή στην Ελλάδα 2025

Η SRT 900 SX με τους ακτινωτούς τροχούς, το ατσάλινο πλαίσιο χωροδικτύωμα και το αλουμινένιο ψαλίδι χρησιμοποιεί εν σειρά δικύλινδρο κινητήρα 904 κ.εκ. με ψεκασμό της Bosch και απόδοση που φτάνει τους 94 ίππους και τα 9,17 κιλά ροπής στις 9.000 και 6.500 σ.α.λ., ενώ ζυγίζει σύμφωνα με την QJMOTOR 264 κιλά (χωρίς τις βαλίτσες αλλά με όλα τα υπόλοιπα), με τα νούμερα που ανακοινώνει να είναι συνήθως πολύ κοντά στην πραγματικότητα. Οι τροχοί είναι 19 και 17 ιντσών, εμπρός και πίσω αντίστοιχα, ενώ τα ελαστικά πρώτης τοποθέτησης (110/80 και 150/70) είναι τα Maxxis Maxxventure.

QJMOTOR SRT 900 SX - τιμή στην Ελλάδα 2025

 

Royal Enfield Bullet 650 Twin - Καταχωρήθηκε το όνομα για το δικύλινδρο μοντέλο που έρχεται

Εμπλουτίζει περαιτέρω την γκάμα της η ινδική εταιρεία - Μια κλασική για κάθε γούστο
Royal Enfield Bullet logo κατοχύρωση ονόματος
Από το

motomag

24/4/2025

Η Royal Enfield κατέθεσε αίτηση κατοχύρωσης της εμπορικής ονομασίας Bullet 650 Twin επιβεβαιώνοντας ότι εργάζεται σε μια νέα δικύλινδρη μοτοσυκλέτα με το εμβληματικό όνομα στα 650 κυβικά. 

Το νέο μοντέλο, που έχει εντοπιστεί ήδη να δοκιμάζεται στον δρόμο αρκετές φορές, θα βασίζεται μηχανικά στο πρόσφατα παρουσιασμένο Classic 650,, το οποίο έχουμε οδηγήσει, διατηρώντας τον δικύλινδρο κινητήρα 648cc που αποδίδει 47 ίππους και 52,3Nm ροπής, ενώ αναμένεται να φέρει και το ίδιο πλαίσιο, το οποίο δεν αποκλείεται να έχει μικρές αλλαγές στη γεωμετρία του σε σχέση με το Classic.

Η βασική διαφοροποίηση του Bullet 650 Twin αναμένεται να αφορά τη σχεδίαση, με χαρακτηριστικά όπως το τετραγωνισμένο πίσω φτερό, τη μονοκόμματη σέλα και την βαφή, ενώ όπως έχουμε δει και από τα άλλα μοντέλα της δικύλινδρης πλατφόρμας, αλλαγές μπορούν να αναμένονται στο υποπλαίσιο, τους τροχούς, τις αναρτήσεις και το σετάρισμά τους, ίσως και στα φρένα.

Η τιμή του λογικά θα κυμανθεί κοντά σε εκείνη του Classic 650 ίσως ελαφρώς χαμηλότερα, καθώς το Bullet παραδοσιακά αποτελεί πιο προσιτή επιλογή, ενώ το Classic βρίσκεται στην κορυφή της γκάμας. Παράλληλα, επιβεβαιώνεται ότι ο κινητήρας των 648cc θα παραμείνει ενεργός στη γκάμα της Royal Enfield, παρά την ανάπτυξη νέου μοτέρ 750cc.

Η επίσημη ημερομηνία παρουσίασης του Bullet 650 Twin δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί άλλα αναμένεται εντός του έτους με τους Ινδούς να την προμηνύουν με την κατοχύρωση του ονόματος της μοτοσυκλέτας.