Σκοτώθηκε νεαρός μοτοσυκλετιστής στην Λήμνο πέφτοντας στη θάλασσα από μεγάλο ύψος

Βαρύ πένθος στη Μύρινα
Σκοτώθηκε νεαρός μοτοσυκλετιστής στην Λήμνο πέφτοντας στη θάλασσα από μεγάλο ύψος
Από το

motomag

19/1/2026

Τραγωδία για την Λήμνο και την τοπική κοινωνία της Μύρινας καθώς ο 23χρονος Χαράλαμπος Πρασσάς σκοτώθηκε το μεσημέρι Κυριακής στην περιοχή του Ακρωτηρίου Τηγάνι κοντά στην παραλία Πλαγίσιος Μόλος ή αλλιώς Στβι.

Η ανακοίνωση από το Λιμενικό Σώμα στις 14.45 αναφέρει:

"Πρόκειται για πτώση οδηγού δικύκλου οχήματος στη θαλάσσια περιοχή του Ακρωτηρίου Τηγάνι, νοτιοδυτικά της Λήμνου, έπειτα από τροχαίο ατύχημα. Ο οδηγός ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του, με τη συνδρομή ιδιωτικού σκάφους, και μεταφέρθηκε με ναυαγοσωστικό σκάφος του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. στο λιμάνι της Μύρινας. Την ώρα του συμβάντος επικρατούσαν καιρικές συνθήκες ΒΔ ανέμων 7 μποφόρ."

Από τις πληροφορίες των τοπικών μέσων ο Μπάμπης Πρασσάς είχε γνώση της περιοχής και έκανε συχνά βόλτες με τους φίλους του, σε βόλτα βρισκόταν και εχθές όταν επιχείρησε να ανέβει σε ένα πιο απόκρημνο μονοπάτι της περιοχής και εκεί έχασε τον έλεγχο πέφτοντας στον γκρεμό.

Ο φίλος του σοκαρισμένος ειδοποίησε τις Αρχές και ακολούθησε κινητοποίηση από το Λιμενικό Σώμα, την Αστυνομία και την Πυροσβεστική ενώ ζητήθηκε και η συνδρομή από ιδιωτικό σκάφος. Η προσέγγιση στο σημείο από την στεριά ήταν αδύνατη και από την θάλασσα δύσκολη εξαιτίας του καιρού. Δυστυχώς ο 23χρονος ανασύρθηκε από την θάλασσα νεκρός, όπως επιβεβαιώθηκε από τους γιατρούς στο Νοσοκομείο Λήμνου όπου και μεταφέρθηκε.

 

 

 

Με ανακοίνωσή του: Ο πολιτιστικός σύλλογος Θάνους εκφράζει τα ειλικρινά συλλυπητήρια στην οικογένεια μετά την ξαφνική απώλεια του συγχωριανού μας ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ ΠΡΑΣΣΑ .Ήταν ένα παιδί με ήθος και αρχές, ευγενικός αλλά μοίρα του έλαχε να φύγει με αυτόν τον τρόπο για το μεγάλο ταξίδι. Τα θερμά συλλυπητήρια και να αναπαυθεί η ψυχή του εν ειρήνη.

Η είδηση του θανάτου του έχει βυθίσει στο πένθος την οικογένειά του και ολόκληρη την τοπική κοινωνία της Λήμνου. Ο Χαράλαμπος εργαζόταν ως υδραυλικός μαζί με τον πατέρα του και ήταν ιδιαίτερα αγαπητός, με ήθος και καλοσύνη, όπως αναφέρουν όσοι τον γνώριζαν.

Με βαθιά θλίψη, συγγενείς και φίλοι θα αποχαιρετήσουν αύριο, Τρίτη 20 Ιανουαρίου και ώρα 15:00, τον Χαράλαμπο Πρασσά.

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί στον Ιερό Ναό Αγίου Παντελεήμονα, στο Ανδρώνι της Μύρινας.

babis_prassas

 

Διαθέσιμες οι A2 CFMOTO 675NK και 675SR-R στην Ελλάδα [Τιμές]

Οι κλειστές εκδόσεις των τρικύλινδρων για δίπλωμα κατηγορίας Α2 - Και νέος τιμοκατάλογος CFMOTO
CFMOTO τιμές 675NK και 675SR-R
Από τον

Θοδωρή Ξύδη

2/9/2026

Η MUVUS, αντιπροσωπεία της CFMOTO στην Ελλάδα ανακοίνωσε την άφιξη των CFMOTO 675NK και 675SR-R των εκδόσεων των 35 kW, οι οποίες μπορούν να οδηγηθούν με δίπλωμα κατηγορίας Α2.


Ο νέος τιμοκατάλογος της MUVUS δεν έχει διαφορές σε σχέση με τον προηγούμενο εκτός από την προσθήκη των δύο νέων εκδόσεων των τρικύλινδρων μοτοσυκελτών της κινέζικης εταιρείας, οι οποίες είναι διαθέσιμες στην ίδια τιμή με τις "ανοιχτές" εκδόσεις των 95 ονομαστικών ίππων.

τιμές CFMOTO

Στην προκειμένη περίπτωση η ισχύς των "A2" μοτοσυκλετών περιορίζεται στους 47 ίππους, ενώ αργότερα, όταν ο αναβάτης αποκτήσει το χωρίς περιορισμούς δίπλωμα μπορεί αν επιθυμεί να αλλάξει την ισχύ και να την εξισώσει με εκείνη της στάνταρ μοτοσυκλέτας.

Δείτε αναλυτικά τον τιμοκατάλογο της CFMOTO

Μοντέλο

Τιμή (ευρώ)

125ΝΚ

2.990

250ΝΚ

2.990

450NK

4.990

675ΝΚ

6.790

675ΝΚ A2 (35kw)

6.790

DUAL250

3.290

450MT

6.190

700MT ADV (+ΤΡΙΒΑΛΙΤΣΟ CRAFTED)

6.790

800MT SPORT   (+ΤΡΙΒΑΛΙΤΣΟ CRAFTED)

8.690

800MT-X

8.990

800MT EXPLORE  (+ΤΡΙΒΑΛΙΤΣΟ CRAFTED)

10.490

800MT ES (NEW)

11.390

800MT ES GT  (+ΤΡΙΒΑΛΙΤΣΟ CRAFTED) NEW

11.990

1000MT-X

10.990

250SR

3.290

450SR

5.990

675SR-R

7.790

675SR-R A2 (35kw)

7.790

250CL-C

3.990

450CL-C

5.890

450CL-C Bobber

6.190