Συνεργασία Triumph – Φραγκολιά

Το νέο πρόσωπο της Triumph
Από τον

Λάζαρο Μαυράκη

4/5/2018

Με το παρακάτω δελτίο τύπου, η HLIOFIL A.E., αντιπρόσωπος της Triumph στην Ελλάδα, ανακοίνωσε μια νέα στρατηγική συνεργασία για να ενισχύσει το εταιρικό προφίλ της:
Δελτίο τύπου
"Η TRIUMPH ΗΛΙΟΦΙΛ Α.Ε με χαρά ανακοινώνει την συνεργασία της με τον ηθοποιό-παρουσιαστή Κώστα Φραγκολιά, ο οποίος και θα αναλάβει να εκπροσωπήσει την TRIUMPH στην Ελλάδα αρχίζοντας από την 1η Μαΐου του 2018.
Η συνεργασία αυτή αντανακλά τη στρατηγική επιλογή της TRIUMPH ΗΛΙΟΦΙΛ Α.Ε.να χτίσει πάνω στην μάρκα της βρετανικής εταιρίας φέρνοντας νέους καταναλωτές στην οικογένειά της.


Ανέκαθεν λάτρης των δύο τροχών αλλά και του στυλ στην προσωπική του ζωή, ο Κώστας Φραγκολιάς θα αναλάβει να δημιουργήσει μια μοναδική εικόνα για ένα προϊόν το οποίο είναι άμεσα  συνδεδεμένο με το αντρικό κοινό τόσο σε επίπεδο οδηγικό όσο και στυλιστικά μέσα από τα μοναδικά ρούχα και αξεσουάρ της TRIUMPH."
 

Αναβαθμισμένος ο ρόλος της BMW Motorrad στον ACEM: Νέος πρόεδρος ο Markus Flasch!

Η γενική συνέλευση της ACEM επικύρωσε τη διαδοχή του Roberto Colaninno της Piaggio από τον Γερμανό ομόλογό του
acem-board
Από αριστερά: Claudio Domenicali, Clément Villet, Markus Flasch και Michele Colaninno
Από τον

Σπύρο Τσαντήλα

17/6/2026

Η Ένωση Ευρωπαίων Κατασκευαστών Μοτοσυκλετών, ACEM, διοργάνωσε την ετήσια γενική της συνέλευση στο κτίριο BMW Welt στο Μόναχο, φιλοξενούμενη από τη BMW Motorrad. Εκεί συγκεντρώθηκαν εκπρόσωποι όλης της μοτοσυκλετιστικής βιομηχανίας της Ευρώπης για μια ανασκόπηση των εξελίξεων και δράσεων της χρονιάς που πέρασε, ενώ τέθηκαν οι στρατηγικές προτεραιότητες που θα ακολουθήσει η ACEM.

Στα πλαίσια της συνέλευσης έγινε και η εκλογή του νέου προέδρου, στη θέση του οποίου εξελέγη ο Markus Flasch, διευθύνων σύμβουλος της BMW Motorrad, με τη θητεία του να ξεκινά επισήμως την 1η Ιουλίου 2026.

Ο Γερμανός αναλαμβάνει τα ηνία της ACEM για να συνεχίσει το έργο του προκατόχου του, Michele Colaninno (διευθύνων σύμβουλος Piaggio Group), σε μια δύσκολη εποχή γεμάτη εξωγενείς αντιξοότητες που επηρεάζουν βαθιά την ευρωπαϊκή βιομηχανία μοτοσυκλέτας.

acem
H Γενική Συνέλευση του ACEM, με τον νέο πρόεδρο δεύτερο από αριστερά

Οι στρατηγικοί στόχοι που τέθηκαν σε προτεραιότητα είναι τρεις:

  • Η ενσωμάτωση των δικύκλων στο πλάνα Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας στις μεγάλες ευρωπαϊκές πόλεις,
  • Η προώθηση της απεξάρτησης από τον άνθρακα στη βιομηχανία χωρίς να πληγεί η ανταγωνιστικότητά της και
  • Η προώθηση της μοτοσυκλέτας στον τουρισμό και τον αθλητισμό ως μέσο οικονομικής ανάπτυξης στην Ευρώπη.

Το προεδρείο της ACEM απαρτίζεται πλέον από τον πρόεδρο και τρεις αντιπροέδρους, τους Michele Colaninno (Piaggio Group), Claudio Domenicali (Ducati Motor Holding) και Clément Villet (Yamaha Motor Europe N.V.).

Ετικέτες