Vespa World Days 2024 - 64 εθνικά Vespa Club θα δώσουν το παρών στην Pontedera της Ιταλίας

Vespisti απ' όλο τον κόσμο θα κατακλύσουν την επαρχία της Πίζας από τις 18 έως τις 21 Απριλίου
motomag Vespa World Days 2024 - 64 εθνικά Vespa Club θα βρεθούν στην Pontedera της Ιταλίας
Από τον

Γιάννη Τσινάβο

26/10/2023

Για ακόμη μία χρονιά το Vespa World Days αναμένεται να προσελκύσει χιλιάδες οπαδούς του εμβληματικού μοντέλου σε όλες του τις εκδόσεις, με την φετινή διοργάνωση να διεξάγεται στη βάση του εργοστασίου της εταιρείας, στην Pontedera της Ιταλίας.

Η Vespa βρίσκεται κοντά μας από το 1946 ενώ έχει προ πολλού υπερβεί τον ρόλο του ως ένα ακόμα μέσο μεταφοράς, αποτελώντας στιλιστικό σύμβολο το οποίο συνεχίζει να χτίζει το μύθο του. Στο φετινό θεσμό ο οποίος διεξάγεται στην πόλη Pontedera της Ιταλίας από τις 18 έως τις 21 Απριλίου θα βρεθούν 64 εθνικά Vespa Club από όλο τον κόσμο, με χιλιάδες φίλους της ιταλικής εταιρείας να δίνουν μία ξεχωριστή ατμόσφαιρα στο Vespa World Days 2024. Στη φετινή εκδήλωση θα εορταστεί τόσο η επέτειος των 140ων γενεθλίων της Piaggio όσο και η επέτειος των 100 χρόνων του εργοστασίου της Pontedera, στο οποίο παράγεται η Vespa τα τελευταία 77 χρόνια. Στο πλαίσιο του Vespa World Days 2024 θα διεξαχθεί και το Ράλλυ Vespa το οποίο έχει ως σκοπό να γνωρίσουν οι συμμετέχοντες τα τοπία της Πίζας και της Τοσκάνης καβάλα στη Vespa τους.

Piaggio
Ετικέτες

MotoGP – Ο Cal Crutchlow επιστρέφει στην ενεργό δράση!

Ο Βρετανός αναβάτης αναμένεται να κάνει τρεις wildcard MotoGP εμφανίσεις
motomagMotoGP – Ο Cal Crutchlow επιστρέφει στην δράση
Από τον

Αλέξανδρο Λαμπράκη

26/4/2024

Με ανακοίνωση στα κοινωνικά της δίκτυα, η Monster Energy Yamaha MotoGP μας ενημερώνει ότι ο αναβάτης εξέλιξής της, Cal Crutchlow, αναμένεται να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση των MotoGP, ως wildcard συμμετοχή σε τρεις γύρους, με στόχο να συλλέξει δεδομένα για την εξέλιξη της M1.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο Βρετανός αναμένεται αρχικά να βρεθεί στο Mugello -31 Μαΐου μέχρι 2 Ιουνίου. Επόμενος σταθμός είναι το Silverstone (2-4 Αυγούστου), με την τρίτη και τελευταία του συμμετοχή για φέτος να είναι στο San Marino στις 6-8 Σεπτεμβρίου.

Δύο χρόνια σχεδόν μετά την απόσυρσή του από την ενεργό δράση, ο Crutchlow επιστρέφει, με στόχο να βοηθήσει την Yamaha με την εξέλιξη της M1. Εκκρεμεί, ωστόσο, ακόμα η έγκριση από την IRTA, που πιθανότατα δεν θα αργήσει να έρθει.

Ετικέτες