Yamaha XMAX300: Εορταστική προσφορά

Δώρο η σχάρα και η βαλίτσα
Από τον

Πάνο Καραβοκύρη

27/5/2019

Με αφορμή τα 50 χρόνια της Yamaha στην Ελλάδα, η ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ που την αντιπροσωπεύει το γιορτάζει κάνοντας δώρο τη βαλίτσα και τα σχάρα σε όσους αποκτήσουν το XMAX300. Στο δελτίο τύπου που ακολουθεί μπορείτε να βρείτε όλες τις λεπτομέρειες.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

XMAX300 ME ΔΩΡΟ ΣΧΑΡΑ/ΒΑΛΙΤΣΑ!
 

Στα πλαίσια της επετείου των 50 χρόνων της Yamaha στην Ελλάδα, η ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ ανακοινώνει μία νέα εορταστική ενέργεια που αφορά το ΧΜΑΧ300!

Η Yamaha σας κάνει δώρο σχάρα/βαλίτσα 39 LT με κάθε αγορά ΧΜΑΧ300!
Η αξία του δώρου ανέρχεται σε 360 με ΦΠΑ.

Η προσφορά έχει άμεση ισχύ, θα διαρκέσει για περιορισμένα τεμάχια και μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

Μπορείτε να δείτε το XMAX300 στον ακόλουθο σύνδεσμο : 
https://www.yamaha-motor.eu/gr/el/products/scooters/sport/xmax-300/

Επισκεφθείτε το Επίσημο Δίκτυο Συνεργατών Δικύκλων Yamaha για περισσότερες πληροφορίες :   https://www.yamaha-motor.eu/gr/el/dealer-locator/

 

Το ζητήσατε και σας το προσφέρουμε!   
Απολαύστε το!

Ετικέτες

Royal Enfield Motoverse 2025 - Το δικό της Μοτοσύμπαν γιόρτασε η εταιρεία [Videos]

Το τριήμερο φεστιβάλ μοτοσυκλέτας της RE - Έγινε στην Goa της Ινδίας
Royal Enfield Motoverse 2025
Από τον

Θοδωρή Ξύδη

1/12/2025

Το Motoverse είναι το μεγαλύτερο φεστιβάλ μοτοσυκλέτας που διοτργάνωσε φέτος η Royal Enfield, η οποία βάζει το δικό της λιθαράκι στην δημιουργία κουλτούρας γύρω από τη μοτοσυκλέτα στην Ινδία. Δεν είναι μόνο οι Κινέζοι που χτίζουν με γοργούς ρυθμούς δίτροχη κουλοτούρα. Το κάνουν αυτό και οι Ινδοί με τη Royal Enfield να πρωτοστατεί με το τριήμερο φεστιβάλ Motoverse στο οποίο παραβρέθηκαν περισσότεροι από 40.000 αναβάτες και φίλοι των δύο τροχών από όλο τον κόσμο και σύμφωνα με την RE το φετινό Motoverse ξεπέρασε κάθε προσδοκία.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στην Goa, οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν παρουσιάσεις νέων μοντέλων και να εξερευνήσουν την γκάμα προϊόντων και αξεσουάρ της εταιρείας. Διοργανώθηκαν επίσης εκθέσεις custom μοτοσυκλετών αλλά και εκπαιδευτικά workshops όπου μηχανικοί και αναβάτες μοιράστηκαν τις γνώσεις τους σχετικά με τη συντήρηση και την επισκευή μοτοσικλετών με τους συμμετέχοντες να αποκομίζουν πολύτιμη γνώση που θα τους βοηθήσει στα ταξίδια τους.

Royal Enfield Motoverse 2025

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν και ο εκτελεστικός πρόεδρος του μητρικού Eicher Group, Siddhartha Lal, όπως και ο Govindarajan Balakrishnan, διευθύνοντας σύμβουλος της Royal Enfield, οι οποίοι αναμείχθηκαν με το πλήθος ως απλοί μοτοσυκλετιστές.

Στο Motoverse παρόντες ήταν και αναβάτες που έχουν ταξιδέψει με Royal Enfield (όπως ο Nick Sanders), οι οποίοι μοιράστηκαν τις εμπειρίες τους με το κοινό παρακινώντας με τα ταξίδια τους και άλλους αναβάτες να ξεκινήσουν τις δικές τους περιπέτειες. Η μουσική και η διασκέδαση συμπλήρωσαν την εμπειρία, με ζωντανές συναυλίες, σε έναν χώρο όπου πραγματοποιήθηκαν επίσης αγώνες flat track και μοτοποδόσφαιρου (!), ενώ υπήρχε ακόμη και Γύρος του Θανάτου! Δείτε στιγμιότυπα από κάθε ημέρα του Motoverse στα videos που ακολουθούν.