Yamaha XMAX300: Εορταστική προσφορά

Δώρο η σχάρα και η βαλίτσα
Από τον

Πάνο Καραβοκύρη

27/5/2019

Με αφορμή τα 50 χρόνια της Yamaha στην Ελλάδα, η ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ που την αντιπροσωπεύει το γιορτάζει κάνοντας δώρο τη βαλίτσα και τα σχάρα σε όσους αποκτήσουν το XMAX300. Στο δελτίο τύπου που ακολουθεί μπορείτε να βρείτε όλες τις λεπτομέρειες.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

XMAX300 ME ΔΩΡΟ ΣΧΑΡΑ/ΒΑΛΙΤΣΑ!
 

Στα πλαίσια της επετείου των 50 χρόνων της Yamaha στην Ελλάδα, η ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ ανακοινώνει μία νέα εορταστική ενέργεια που αφορά το ΧΜΑΧ300!

Η Yamaha σας κάνει δώρο σχάρα/βαλίτσα 39 LT με κάθε αγορά ΧΜΑΧ300!
Η αξία του δώρου ανέρχεται σε 360 με ΦΠΑ.

Η προσφορά έχει άμεση ισχύ, θα διαρκέσει για περιορισμένα τεμάχια και μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

Μπορείτε να δείτε το XMAX300 στον ακόλουθο σύνδεσμο : 
https://www.yamaha-motor.eu/gr/el/products/scooters/sport/xmax-300/

Επισκεφθείτε το Επίσημο Δίκτυο Συνεργατών Δικύκλων Yamaha για περισσότερες πληροφορίες :   https://www.yamaha-motor.eu/gr/el/dealer-locator/

 

Το ζητήσατε και σας το προσφέρουμε!   
Απολαύστε το!

Ετικέτες

Guy Martin: Του πήραν το δίπλωμα για έξι μήνες για υπερβολική ταχύτητα

Ο βρετανός πρέπει να καταβάλει και πρόστιμο που φτάνει τις 1.329 λίρες
Guy Martin
Από τον

Παύλο Καρατζά

22/4/2026

Ο τηλεοπτικός παρουσιαστής και πρώην οδηγός αγώνων Guy Martin απαγορεύεται να οδηγεί για έξι μήνες, αφού οι κάμερες τον έπιασαν να υπερβαίνει το όριο ταχύτητας δύο φορές.

Ο 44χρονος, ο οποίος έγινε γνωστός από τις επιτυχίες του στον αγώνα Isle of Man TT και τη συμμετοχή του στην ταινία Closer to the Edge, που πραγματεύεται λεπτομέρειες και στοιχεία του ιστορικού θεσμού, οδηγούσε την προσωπική του Honda Africa Twin στις περιοχές του Northamptonshire και του Leicestershire.

Ο Guy Martin δεν υπολόγισε όμως τις κάμερες που υπήρχαν στις δύο περιοχές και αργότερα παραδέχτηκε ότι οδηγούσε τη μοτοσυκλέτα του με ταχύτητα 74 χλμ./ώρα στον αυτοκινητόδρομο A50 κοντά στο Leicester, όπου το όριο ήταν 64 χλμ./ώρα, και με ταχύτητα 125 χλμ./ώρα στον αυτοκινητόδρομο A43 κοντά στο Brackley, όπου ίσχυε προσωρινό όριο 80 χλμ./ώρα.

Guy Martin

Τα δικαστικά έγγραφα δείχνουν ότι ο Martin συγκέντρωσε τουλάχιστον 12 βαθμούς ποινής στην άδεια οδήγησής του και αποδέχτηκε ότι πρέπει πλέον να εκτίσει ποινή απαγόρευσης οδήγησης έξι μηνών.

Η πρώτη παράβαση για υπερβολική ταχύτητα σημειώθηκε στις 15 Ιουλίου στο Leicestershire και η δεύτερη στις 19 Μαρτίου στο Brackley, κοντά στα έργα του HS2, όπου ίσχυε προσωρινός περιορισμός ταχύτητας.

“Ζητά συγγνώμη από το δικαστήριο για την παράβασή του. Δεν θα αντιταχθεί στην αφαίρεση πόντων που συνεπάγεται εξαμηνιαία αφαίρεση της άδειας οδήγησης, έγραψε εκ μέρους του Martin ένας εκπρόσωπος της δικηγορικής εταιρείας Chattertons.

Ο τηλεοπτικός παρουσιαστής, ο οποίος κατά τη διάρκεια της αγωνιστικής του καριέρας κατέκτησε 17 βάθρα στον αγώνα αγώνα Isle of Man TT, εκτός της αφαίρεσης της άδειας οδήγησης, οφείλει να καταβάλει και 1.329 λίρες ως πρόστιμο.

 

Ετικέτες