Εκδρομές Ιουλίου ΛΕ.Φ.ΚΑ.

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα
Από τον

Πάνο Καραβοκύρη

27/6/2018

Η ΛΕ. Φ. ΚΑ. προχώρησε στην ανάρτηση του προγράμματος Ιουλίου για τις καλοκαιρινές της εξορμήσεις, προσκαλώντας όλους τους φίλους “πράσινης” εταιρείας και όχι μόνο, να συγκεντρωθούν και να απολαύσουν βόλτες με της αγαπημένες τους μοτοσυκλέτες.

 

Σημείο Συνάντησης

Προορισμός

Κυριακή 1/7

09:00 π.μ

 

Περίπτερο

Χαϊδαρίου

Κεχριές Αργολίδας
 

 

Κυριακή 8/7

09:00 π.μ.

 

BP Αφιδνών

Μεσοχώρια Εύβοιας
 

 

Κυριακή 15/7

09:30 π.μ

 

παράδρομος Αγ. Στεφάνου

ανοιχτό πάρκινγκ αρτοποιείων

Παραλία Βαρνάβα
 

 

Κυριακή 22/7

09:00 π.μ.

 

BP Αφιδνών

Ψαροπούλι
 

 

Κυριακή 29/7

09:30 π.μ

 

παράδρομος Αγ. Στεφάνου

ανοιχτό πάρκινγκ αρτοποιείων

Ωρωπός
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Τέλος το καθιερωμένο ραντεβού, παραμένει αμετάκλητο κάθε Δευτέρα στις 20:30, στα γραφεία της λέσχης στη Λιοσίων 216. Για περαιτέρω πληροφορίες στα τηλέφωνα: 6936493066, 6976030041 και 6987001943

Ετικέτες

Έκθεση Ιστορικής Μοτοσυκλέτας στο χώρο του Ζαππείου την Κυριακή 15 Ιουνίου

Με αφορμή τα 35 χρόνια παρουσίας της Ελληνικής Λέσχης Φίλων Κλασικής Μοτοσυκλέτας
istoriki
Από τον

Παύλο Καρατζά

10/6/2025

Την Κυριακή 15 Ιουνίου, ώρες 9:00 - 13:00, η Ελληνική Λέσχη Φίλων Κλασικής Μοτοσυκλέτας με αφορμή τα 35 χρόνια παρουσίας της, συνδιοργανώνει με τον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ) μια Έκθεση Ιστορικής Μοτοσυκλέτας στο χώρο του Ζαππείου, μπροστά από το Ζάππειο Μέγαρο (αριστερά του πρόπυλου).

Η έκθεση έχει στόχο την προβολή της πολιτιστικής και κοινωνικής εξέλιξης στην Ελλάδα σε συνάρτηση με την παράλληλη τεχνολογική εξέλιξη της μοτοσυκλέτας και της χρήσης της, όπως αυτή αναπτύχθηκε και εξελίχτηκε σαν μέσο μετακίνησης, σαν εργαλείο δουλειάς, σαν αντικείμενο αναψυχής ακόμα και σαν πολεμικό μέσο στη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου. 

Θα αποτελέσει μια εντυπωσιακή εμπειρία για κάθε κάτοικο ή επισκέπτη της Αθήνας, μία ευκαιρία να θαυμάσει μοναδικές Ιστορικές Μοτοσυκλέτες, που συνολικά χρειάστηκαν χιλιάδες ώρες και πολλά έξοδα για την αποκατάσταση και επαναχρησιμοποίησή τους. 

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Ακολουθεί η αφίσα της εκδήλωσης.

istoriki