Γράφτηκε από: 
τον Πάνο Καραβοκύρη

Classic Endurance 2020: Ανακοινώθηκε η διαδρομή και το πρόγραμμα!

Ξεκίνησαν οι δηλώσεις συμμετοχής!

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος η Ελληνική Λέσχη Φίλων Κλασσικής Μοτοσυκλέτας, διοργανώνει το πιο hard core rally της. Η διαδρομή έχει μήκος 1.200 χιλιόμετρα και χάνεται μέσα στα βουνά της Κεντρικής Ελλάδος, περνώντας μέσα από διάφορες πόλεις και μαγικά τοπία. Η αφετηρία είναι η Αθήνα και το rally θα ξεκινήσει το Σάββατο στις 29 Φεβρουαρίου, ενώ θα ολοκληρωθεί μετά από δύο μέρες, την (Καθαρά) Δευτέρα στις 2 Μαρτίου.

Η διαδρομή της πρώτης ημέρας

 

Με γενική κατεύθυνση το βορρά, οι συμμετέχοντες θα περάσουν απ’ τη Φυλή, τη Θήβα και τη Μενδενίτσα. Στόχος του rally είναι να φτάσει την πρώτη ημέρα στη γραφική Ελάτη που βρίσκεται δυτικά των Τρικάλων, στις νοτιοδυτικές πλαγιές του Κόζιακα σε υψόμετρο 900 μέτρων. Το μέρος είναι ένα απ’ τους δημοφιλέστερους χειμερινούς προορισμούς της Ελλάδας και το χωριό είναι αμφιθεατρικά χτισμένο στους πρόποδες του επιβλητικού Κόκκινου Βράχου.

Η διαδρομή της δεύτερης μέρας

 

Όσοι θέλουν να λάβουν μέρος στο ετήσιο rally της Ε.Λ.Φ.Κ.Μ., μπορούν να επισκεφτούν και να συμπληρώσουν τις αιτήσεις τους  στα γραφεία της λέσχης στην πλατεία Αγ. Ασωμάτων 6 στο Θησείο είτε τη Δευτέρα είτε την Πέμπτη απ’ τις 21:00 μέχρι τις 23:00.

Η διαδρομή της τρίτης μέρας

 

Εναλλακτικά μπορούν να τηλεφωνήσουν στο 2103221834 και να μάθουν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαδρομή αλλά και τις δηλώσεις συμμετοχής.