Royal Enfield HNTR 350 – Σε 2 νέες χρωματικές επιλογές

Με τις ονομασίες Dapper O και Dapper G, με τα γράμματα O και G να συμβολίζουν το πορτοκαλί (orange) και πράσινο (green), αντίστοιχα
motomagRoyal Enfield – Προσθέτει 2 νέες χρωματικές επιλογές για το HNTR 350
Από τον

Αλέξανδρο Λαμπράκη

8/1/2024

Η Royal Enfield προσθέτει δύο νέες χρωματικές επιλογές για το μονοκύλινδρο HNTR 350, οι οποίες κατατάσσονται στις εκδόσεις Dapper, όπως ονομάζει τις μονόχρωμες HNTR 350 η ινδική εταιρεία.

Το πιο σύγχρονο σχεδιαστικά roadster της Royal Enfield που χρησιμοποιεί τη μονοκύλινδρη πλατφόρμα της σειράς J, με μέγιστη απόδοση 20,2 ίππων στις 6.100 στροφές και 2,9 χιλιογραμμόμετρα ροπής στις 4.000, ανανεώνεται εμφανισιακά για το 2024, λαμβάνοντας δύο νέες χρωματικές επιλογές, οι οποίες έρχονται να προστεθούν στις ήδη υπάρχουσες.

Royal Enfield – Προσθέτει 2 νέες χρωματικές επιλογές για το HNTR 350

Όσον αφορά την Dapper O βλέπουμε ότι το ρεζερβουάρ είναι βαμμένο σε σκούρο πορτοκαλί χρώμα, ενώ το λογότυπο της RE που βρίσκεται δεξιά και αριστερά έρχεται σε πιο ανοιχτή απόχρωση του ίδιου χρώματος. Στο σημείο επαφής των γονάτων, υπάρχουν λωρίδες σε ανοιχτό πορτοκαλί που συνδυάζονται με λευκές λεπτομέρειες.

Από την άλλη στην Dapper G, το ρεζερβουάρ είναι σε σκούρα πράσινη απόχρωση, με το λογότυπο της εταιρείας να έρχεται σε ανοιχτή απόχρωση νέον. Στο σημείο που τα γόνατα έρχονται σε επαφή με την μοτοσυκλέτα βλέπουμε ότι το σκούρο χρώμα συνδυάζεται με λευκές και νέον λεπτομέρειες.

Royal Enfield – Προσθέτει 2 νέες χρωματικές επιλογές για το HNTR 350

Εκτός από το ρεζερβουάρ, βλέπουμε ότι και στις δύο εκδόσεις οι μαύροι τροχοί 17 ιντσών με μπράτσα μπροστά και πίσω, έχουν λεπτομέρειες που ταιριάζουν στον εκάστοτε χρωματικό συνδυασμό -πορτοκαλί για την έκδοση Dapper G και πράσινες για την Dapper O.

Θυμίζουμε ότι με την ονομασία Dapper η RE χαρακτηρίζει τις μονόχρωμες επιλογές για το HNTR 350, που ουσιαστικά αναφέρονται στο φινίρισμα του ρεζερβουάρ και κάποιες λεπτομέρειες, καθώς τα υπόλοιπα λιγοστά πλαστικά είναι μαύρα. Οι χρωματικές επιλογές Dapper στη χώρα μας είναι αυτή την στιγμή 40€ φθηνότερες από αυτές της Rebel (διχρωμία).

Royal Enfield – Προσθέτει 2 νέες χρωματικές επιλογές για το HNTR 350

ΚΤΜ - Νέα KTM XC και XC-F για το 2025 με σημαντικές αναβαθμίσεις

Αναβαθμίσεις σε πλαίσιο, αναρτήσεις, εργονομία και πλέον με την Μονάδα Συνδεσιμότητας Offroad
motomag ΚΤΜ – Αναβάθμιση για την σειρά KTM XC και XC-F για το 2025
Από τον

Γιάννη Τσινάβο

19/4/2024

Για το 2025 η σειρά των Cross-Country μοντέλων KTM XC και XC-F, που απευθύνεται στους Αμερικανούς αναβάτες, δέχεται τις αναβαθμίσεις που υιοθετήθηκαν απευθείας από την KTM Factory Racing, παρέχοντας στους αναβάτες μια ακόμη πιο Ready 2 Race εμπειρία.

Όσον αφορά το πλαίσιο αυτό έχει λάβει την πιο σημαντική αναβάθμιση, με ορατές εγκοπές και αλλαγές στο πάχος του τοιχώματος του σωλήνα γύρω από το μπροστινό μέρος, τις βάσεις κινητήρα και τις περιοχές στήριξης του πίσω αμορτισέρ.

ΚΤΜ – Αναβάθμιση για την σειρά KTM XC και XC-F για το 2025

Αυτές οι αλλαγές έγιναν για να βελτιώσουν τα χαρακτηριστικά ελαστικότητας του πλαισίου και να μειώσουν το βάρος κατά περίπου 300 γραμμάρια, διατηρώντας παράλληλα τη συνολική σταθερότητα και βελτιώνοντας τη συμπεριφορά των μοτοσυκλετών της σειράς στις στροφές. Ένα αναβαθμισμένο ψαλίδι με επεξεργασμένη γλίστρα αλυσίδας και νέο πεντάλ πίσω φρένου με βελτιωμένη ανθεκτικότητα ολοκληρώνει τις αναβαθμίσεις που έγιναν στο πλαίσιο.

Το πιρούνι WP XACT Closed Cartridge παρέχει βελτιωμένη αίσθηση ενώ τα βελτιωμένα χαρακτηριστικά απόσβεσης έρχονται χάρη σε μια νέα φιλοσοφία εμβόλου μεσαίας βαλβίδας που βελτιστοποιεί τη ροή λαδιού εντός του φυσιγγίου.

ΚΤΜ – Αναβάθμιση για την σειρά KTM XC και XC-F για το 2025

Στο πίσω μέρος, το πίσω αμορτισέρ WP XACT επωφελείται από μια αναβαθμισμένη σύνδεση με ανανεωμένες τσιμούχες και μπουλόνια σύνδεσης μικρότερης διαμέτρου. Η ρύθμιση αυτή έχει έρθει απευθείας από την KTM Factory Racing Team. Με αυτές τις αναβαθμίσεις μειώνεται το βάρος ενώ βελτιώνεται και η ακαμψία.

Εργονομικά, η σειρά KTM XC και XC-F διαθέτει νέα καλύμματα, ρεζερβουάρ με διπλά πλαστικά παρέχοντας μια φρέσκια και πιο επιθετική εικόνα ενώ έχει βελτιωθεί λόγω της συγκεκριμένης εργονομίας και η ψύξη. Αλλαγές έχουμε και στα γραφικά τα οποία τονίζουν το πορτοκαλί και μαύρο χρώμα της σειράς.

ΚΤΜ – Αναβάθμιση για την σειρά KTM XC και XC-F για το 2025

Τα μοντέλα KTM XC και XC-F του 2025 διαθέτουν επίσης νέα σχεδίαση στην εισαγωγή αέρα όπως επίσης νέο είναι το snorkel στο φίλτρο αέρα.

Η Μονάδα Συνδεσιμότητας Offroad -δίνεται ως έξτρα στα KTM PowerParts- για τη σειρά XC και XC-F θα υπάρχει στον βασικό εξοπλισμό. Το CUO προσφέρει διάφορες λειτουργίες και επιλογές προσαρμογής μέσω της εφαρμογής KTMconnect. Αυτό λειτουργεί σε δύο μέρη: το CUO είναι τοποθετημένο στο επάνω δεξί πιρούνι μεταξύ της πάνω και της κάτω τιμονόπλακας, και ο αισθητήρας GPS στο μπροστινό φτερό το οποίο πρέπει να αγοραστεί από τα KTM PowerParts.

ΚΤΜ – Αναβάθμιση για την σειρά KTM XC και XC-F για το 2025

Η σειρά KTM XC και XC-F του 2025 θα φτάσει στους εξουσιοδοτημένους αντιπροσώπους της KTM τον Μάιο.

Ετικέτες