Γράφτηκε από: 
τον Μπάμπη Μέντη

Αυτά είναι τα νέα Triumph Scrambler 1200 και Speed Twin 1200

Διέρρευσαν “κατά λάθος”οι φωτογραφίες

Γνωρίζαμε ήδη πως στην EICMA η βρετανική εταιρεία θα μας έδειχνε δύο ακόμα νέα μοντέλα της οικογένειας των Bonneville. Το μεγάλο Scrambler 1200 το είχε ανακοινώσει επίσημα η ίδια με τα teaser video που είχε ξεκινήσει να ανεβάζει στο You Tube από το τέλος Αυγούστο. Πρόκειται φυσικά για μια μοτοσυκλέτα που σχεδιάστηκε για να αντιπαρατεθεί με τα Ducati Desert Sled και BMW R9T Urban G/S, όμως από του χρόνου θα πρέπει να βάλουμε μέσα σε αυτή την παρέα των neoretro On-Off και το Moto Guzzi V85TT.

Για το Speed Twin των 1200 κυβικών δεν μας είχε δώσει ενδείξεις, όμως η κατάθεση των εγγράφων για την έγκριση τύπου που είχε κάνει στην πολιτεία της Καλιφόρνια τον Σεπτέμβρη , έδειχνε ξεκάθαρα ότι θα το έχει στην γκάμα της μέσα στο 2019.

Τώρα, στο Facebook εμφανίστηκαν οι φωτογραφίες αυτών των δύο μοτοσυκλετών, όπου τραβήχτηκαν στο παγκόσμιο συνέδριο αντιπροσώπων, όπου συνεργάτες της Triumph απ’ όλο τον κόσμο πήγαν εκεί για να ενημερωθούν για τα προϊόντα που θα έχουν στα μαγαζιά τους την επόμενη χρονιά, να δώσουν τις παραγγελίες τους, να διαπραγματευτούν τις τιμές για την τοπική αγορά τους και συνολικά να ενημερωθούν και να καθορίσουν την εμπορική τους πολιτική για το 2019. Κάποιος από αυτούς λοιπόν τράβηξε φωτογραφίες απ’ όλα τα νέα μοντέλα και τις ανέβασε στο Facebook  χωρίς να σκεφτεί πως κάποια από αυτά δεν έχουν ακόμα παρουσιαστεί επισήμως από την Triumph!

 

UPDATE


Triumph Scrambler 1200 XC & XE τώρα! - Τα επίσημα τεχνικά χαρακτηριστικά τους