Ducati Panigale V4 2022 World Champion Replicas - Ξεπούλησαν σε λίγες ώρες

Διακόσιες εξήντα προς τιμή του Bagnaia και διακόσιες εξήντα για τον Bautista
Ducati Panigale V4 Champions Replicas soldout
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

23/12/2022

Όπως αναμενόταν, οι συλλεκτικές Panigale V4 σε στιλ των αγωνιστικών μοτοσυκλετών των Πρωταθλητών του Borgo Panigale, με σπέσιαλ βαφή και αξεσουάρ και με τα αυτόγραφα των Bagnaia & Bautista στα ρεζερβουάρ τους, ξεπούλησαν μέσα σε λίγες ώρες απ’ όταν άνοιξε η πλατφόρμα παραγγελιών τους.

Θυμίζουμε πως οι δυο ειδικές εκδόσεις είχαν παρουσιαστεί στην εκδήλωση "Campioni in Piazza2" στη Μπολόνια, τη μεγάλη γιορτή της Ducati για την κατάκτηση τόσο του Πρωταθλήματος στο MotoGP, όσο και του αντίστοιχου τίτλου στα WSBK. Η επιλογή του αριθμού 260 αφορά στο 1926, την ημερομηνία ίδρυσης της ιταλικής εταιρείας.

Για περισσότερες πληροφορίες πάνω σε όλα όσα κάνουν τις δυο ειδικές εκδόσεις μοναδικές, ανατρέξτε στο άρθρο του ΜΟΤΟ ΕΔΩ.

Ετικέτες

Beta RX250 4T 2027 – Πρώτη εμφάνιση σε ιταλικό αγώνα [Βίντεο]

Η νέα τετράχρονη Beta που προορίζεται για τη μάχη της ΜΧ2 το 2027 έτρεξε τον πρώτο της αγώνα στο Internazionali d'Italia MX
Beta RX 250 4T prototype
Από τον

Σπύρο Τσαντήλα

18/2/2026

Η Beta έχει ήδη παρουσία στο κορυφαίο επίπεδο του παγκοσμίου ΜΧ, MXGP, από το 2021 με την MT Racing Team Beta και την τετράχρονη RX 450 4T, ενώ τώρα ετοιμάζεται και για την κατηγορία ΜΧ2 των 250 cc.

Η μοτοσυκλέτα που εξελίσσει για την ΜΧ2 εδώ και αρκετούς μήνες είναι η RX 250 4T και η πρώτη της δημόσια εμφάνιση έγινε στον πρόσφατο αγώνα της σειράς Internazionali d'Italia MX στη Mantua και δη στο δεύτερο σκέλος, στα χέρια ενός από τους αναβάτες δοκιμών της.

Beta RX 250 4T prototype

Χτισμένη γύρω από έναν ολοκαίνουργιο μονοκύλινδρο τετράχρονο κινητήρα 250 cc με δύο εκκεντροφόρους στην κεφαλή, έχει μια εμφανέστατη διαφοροποίηση από τη σχεδίαση της RX 450 4T τοποθετώντας την αλυσίδα της τελικής μετάδοσης στη δεξιά πλευρά της μοτοσυκλέτας, αντίστροφα από το μοντέλο των 449 cc.

Beta RX 250 4T prototype

Νέο είναι και το πλαίσιο, ενώ η Beta μας λέει πως η τελική μορφή της RX 250 4T δεν είναι ακόμη καθορισμένη, καθώς η εξέλιξή της συνεχίζεται ακόμη.

Στόχος είναι η νέα ΜΧ μοτοσυκλέτα της να είναι έτοιμη πριν το Καλοκαίρι, όταν παραδοσιακά παρουσιάζονται όλα τα off-road μοντέλα των κατασκευαστών ενόψει του επόμενου πρωταθλήματος, με προφανή στόχο η Beta να είναι παρούσα και στην κατηγορία ΜΧ2 του παγκοσμίου πρωταθλήματος του 2027.