Yamaha MT-09 Tracer: Δοκιμή στην Ελλάδα (Video)

Θάνο Αμβρ. Φελούκα
Από τον

Θάνο Αμβρ. Φελούκα

15/5/2015

Πολύφερνη νύφη

Μεγάλη προίκα και πλούσια προσόντα, καθιστούν το Tracer την Πηνελόπη της σύγχρονης μοτοσυκλέτας και γύρω-γύρω μνηστήρες να της πλέκουν το εγκώμιο! Είναι πράγματι η απόλυτα ιδανική συμβία, ή μπορεί με τον καιρό να βγάλει τίποτα χούγια κι απ’ ολόχρυση, στα μάτια σου, να γίνει μπρούτζινη;

Περάσαμε δέκα μέρες στη σέλα του Tracer, μετρώντας επιδόσεις, ταξιδεύοντας δικάβαλοι και μη, μπλέκοντας στην κίνηση της Αθήνας. Στο video της δοκιμής συνοψίζουμε ορισμένα από τα υπέρ και τα κατά, για τα οποία διαβάζετε αναλυτικά στο τεύχος Μαΐου που κυκλοφορεί (τ. 546)

 

Ετικέτες

Aprilia Tuono 457 Special Edition στην Ινδία με νέο μαύρο χρώμα και εργονομικές βελτιώσεις

Η Special Edition αφορά τόσο στο γκρίζο χρώμα (Puma Grey), που διατίθεται και στην Ελλάδα, όσο και στο νέο κατάμαυρο (Mamba Black)
aprilia_tuono_457
Από τον

Σπύρο Τσαντήλα

24/6/2026

To Tuono 457 υποδέχεται μια νέα ειδική έκδοση στην Ινδία, χώρα στην οποία κατασκευάζεται στο εργοστάσιο της Piaggio στη Baramati.

aprilia_tuono_457

Ωστόσο η ειδική έκδοση δεν μένει μόνο στα χρώματα, καθώς ενσωματώνει μερικές αποκλειστικές βελτιώσεις που περιλαμβάνουν κοντό ανεμοθώρακα, νέο αφρώδες για τη σέλα που δηλώνει ανετότερο στην πολύωρη παραμονή πάνω της, τιμόνι τοποθετημένο ελαφρώς ψηλότερα, ρυθμιζόμενη μανέτα μπροστινού φρένου και νέες ρυθμίσεις στις αναρτήσεις για περισσότερη άνεση χάρη σε ελαφρώς μαλακότερες αποσβέσεις.

aprilia_tuono_457

Επί του παρόντος η Special Edition του Tuono 457 συνιστά ινδική αποκλειστικότητα, καθώς στην Ευρώπη το μοντέλο διατίθεται σε τρεις χρωματισμούς – Puma Grey (γκρι), Piranha Red (κόκκινο) και το φετινό νέο Mantis Purple (μωβ) που δεν έχει φτάσει στην Ελλάδα – χωρίς τα επιπλέον στοιχεία που διακρίνουν την ειδική έκδοση.

 

Ετικέτες