Μεγάλη προίκα και πλούσια προσόντα, καθιστούν το Tracer την Πηνελόπη της σύγχρονης μοτοσυκλέτας και γύρω-γύρω μνηστήρες να της πλέκουν το εγκώμιο! Είναι πράγματι η απόλυτα ιδανική συμβία, ή μπορεί με τον καιρό να βγάλει τίποτα χούγια κι απ’ ολόχρυση, στα μάτια σου, να γίνει μπρούτζινη;
Περάσαμε δέκα μέρες στη σέλα του Tracer, μετρώντας επιδόσεις, ταξιδεύοντας δικάβαλοι και μη, μπλέκοντας στην κίνηση της Αθήνας. Στο video της δοκιμής συνοψίζουμε ορισμένα από τα υπέρ και τα κατά, για τα οποία διαβάζετε αναλυτικά στο τεύχος Μαΐου που κυκλοφορεί (τ. 546)
Η Multistrada V4 Rally συμμετέχει πλέον στο πρόγραμμα Ducati Factory Made
Επεκτείνεται το πρόγραμμα που συνδέει τον πελάτη απευθείας με τη γραμμή παραγωγής
Από τον
Παύλο Καρατζά
24/4/2026
Η Ducati επεκτείνει το πρόγραμμα Ducati Factory Made εντάσσοντας τη Multistrada V4 Rally, τη μεγάλη on/off των Ιταλών που έχει σχεδιαστεί για ταξίδια μεγάλων αποστάσεων χάρη στο ρεζερβουάρ καυσίμου 30 λίτρων, την ανάρτηση Adaptative DSS EVO μεγάλης διαδρομής και το υψηλό επίπεδο άνεσης.
Η πρώτη μοτοσυκλέτα που μπήκε στο εν λόγω πρόγραμμα ήταν η Multistrada V4, ενώ πλέον η Ducati μας ενημερώνει πως και η Multistrada V4 Rally θα μπορεί να προσαρμοστεί αντίστοιχα, με το πρόγραμμα που συνδέει τον πελάτη απευθείας με τη γραμμή παραγωγής.
Τα διαθέσιμα χρώματα περιλαμβάνουν τις σειρές Icone (με παραδοσιακούς χρωματισμούς της εταιρείας), Style (γυαλιστερό φινίρισμα), Sophistication (ματ φινίρισμα), όπως και τα χρώματα του - συνεργάτη της Ducati - Automobili Lamborghini Ad Personam, Viola Pasifae, Arancio Xanto και Blu Uranus.
Εκτός των χρωμάτων των φέρινγκ, οι αναβάτες μπορούν να επιλέξουν διαφορετικό χρώμα για το πλαίσιο, το υποπλαίσιο και τις ζάντες, ενώ μπορούν να προσθέσουν από σέλες αναβάτη και αναρτήσεις, έως τα πακέτα εξοπλισμού των εκδόσεων Touring, Adventure, Sport, Tech και Enduro.