Εξιτήριο για Rossi

Άμεσα η φυσιοθεραπεία
Θάνο Αμβρ. Φελούκα
Από τον

Θάνο Αμβρ. Φελούκα

2/9/2017

Εξιτήριο πήρε πριν λίγες ώρες ο Valentino Rossi, έχοντας περάσει μία νύκτα στο 'Azienda Ospedaliero-Universitaria Ospedali Riuniti' της Ανκόνα. Μετά από μία καλή νύκτα, κλείνοντας 31 ώρες από την ώρα του χειρουργείου, οι γιατροί τον εξέτασαν δίνοντας το ΟΚ για να αποχωρήσει.

Valentino Rossi:

"Πέρασα μία καλή νύχτα, κοιμήθηκα και το πρωί ένιωθα καλά. Στην επίσκεψή τους, οι γιατροί μου έδωσαν το ΟΚ για να πάω σπίτι, όπου θα μπορέσω να ξεκουραστώ ακόμα καλύτερα. Θα ξεκινήσω την φυσιοθεραπεία το γρηγορότερο δυνατόν και θα δούμε πώς ανταποκρίνεται το σώμα πριν πάρουμε κάποια απόφαση. Πρέπει και πάλι να ευχαριστήσω το προσωπικό του ’Ospedali Riuniti‘ της Ancona, αλλά και τα Επείγοντα του Urbino, όπως και την υπηρεσία ‘118’ (166) καθώς και όλους τους φίλους που ήρθαν να με επισκεφθουν. Όπως είπα εχθές, θα κάνω τα πάντα για να επιστρέψω όσο πιο σύντομα γίνεται».

Ετικέτες

MotoGP: Αποσύρεται ο Rins από το ιαπωνικό Grand Prix

Ο πόνος στο δεξί του πόδι είναι τέτοιος που δεν του επιτρέπει να συνεχίσει
motomag MotoGP: Αποσύρεται ο Rins από το ιαπωνικό Grand Prix
Από τον

Γιάννη Τσινάβο

29/9/2023

Είχατε διαβάσει στο MOTO για την επιστροφή του Alex Rins στη σέλα της Honda RCV213 της LCR στο ιαπωνικό Grand Prix, μετά από 3,5 μήνες αποχής ελέω του σοβαρού τραυματισμού του στο δεξί πόδι. Ο Ισπανός αναβάτης έκανε την εμφάνιση του στο FP1 και στο PR μένοντας περίπου τέσσερα δευτερόλεπτα πίσω από τον πρώτο χρόνο του Brand Binder, με τον ίδιο να μην μπορεί να είναι ανταγωνιστικός λόγω του πόνου στο δεξί του πόδι.

H LCR Honda μετά το τέλος του PR, ανακοίνωσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: “O Alex Rins θα αποσυρθεί από τη συνέχεια του ιαπωνικού grand prix καθώς ο πόνος στο δεξί του πόδι είναι μεγάλος. Είμαστε περήφανοι για τις προσπάθειές του, ευχαριστούμε για την προσπάθεια".

Έτσι ο στόχος του Rins να αγωνιστεί στο ιαπωνικό grand prix δεν θα υλοποιηθεί, με τον Ισπανό να κοιτά τώρα τον αγώνα της Ινδονησίας ο οποίος διεξάγεται από τις 13 έως τις 15 Οκτωβρίου.

Ετικέτες