Εξιτήριο για Rossi

Άμεσα η φυσιοθεραπεία
Θάνο Αμβρ. Φελούκα
Από τον

Θάνο Αμβρ. Φελούκα

2/9/2017

Εξιτήριο πήρε πριν λίγες ώρες ο Valentino Rossi, έχοντας περάσει μία νύκτα στο 'Azienda Ospedaliero-Universitaria Ospedali Riuniti' της Ανκόνα. Μετά από μία καλή νύκτα, κλείνοντας 31 ώρες από την ώρα του χειρουργείου, οι γιατροί τον εξέτασαν δίνοντας το ΟΚ για να αποχωρήσει.

Valentino Rossi:

"Πέρασα μία καλή νύχτα, κοιμήθηκα και το πρωί ένιωθα καλά. Στην επίσκεψή τους, οι γιατροί μου έδωσαν το ΟΚ για να πάω σπίτι, όπου θα μπορέσω να ξεκουραστώ ακόμα καλύτερα. Θα ξεκινήσω την φυσιοθεραπεία το γρηγορότερο δυνατόν και θα δούμε πώς ανταποκρίνεται το σώμα πριν πάρουμε κάποια απόφαση. Πρέπει και πάλι να ευχαριστήσω το προσωπικό του ’Ospedali Riuniti‘ της Ancona, αλλά και τα Επείγοντα του Urbino, όπως και την υπηρεσία ‘118’ (166) καθώς και όλους τους φίλους που ήρθαν να με επισκεφθουν. Όπως είπα εχθές, θα κάνω τα πάντα για να επιστρέψω όσο πιο σύντομα γίνεται».

Ετικέτες

MotoGP - Marco Bezzecchi: Έσπασε ρεκόρ με 120 σερί γύρους στην κορυφή

Παράλληλα σημείωσε την πέμπτη του συνεχόμενη νίκη
bezzecchi
Από τον

Παύλο Καρατζά

31/3/2026

Ο Bezzecchi έκανε έναν εκπληκτικό αγώνα στο GP των Ηνωμένων Πολιτειών, κέρδισε για άλλη μια φορά και έφτασε τις πέντε συνεχόμενες νίκες, καταρρίπτοντας παράλληλα ένα σημαντικό ρεκόρ του Jorge Lorenzo.

Ο Ιταλός αναβάτης ήταν από τον πρώτο γύρο μπροστά από όλους και κρατήθηκε εκεί μέχρι και το τέλος του αγώνα, καταρρίπτοντας ένα ρεκόρ που κρατούσε 11 ολόκληρα χρόνια και κατείχε ο Ισπανός Jorge Lorenzo που κρατιόταν πρωτοπόρος για 103 σερί γύρους το 2015. Ο Bezzecchi είχε ξεκινήσει να "γράφει" γύρους ως πρωτοπόρος από τους δύο τελευταίους γύρους της περσινής σεζόν και φέτος συνέχισε από εκεί που σταμάτησε πέρυσι.

Ο Ιταλός είναι εξαιρετικός και φέτος και στο αμερικάνικο GP, συμπλήρωσε 120 συνεχόμενους γύρους ως πρωτοπόρος, ένα σερί που κάλλιστα μπορεί να αυξήσει στην πίστα της Jerez στα τέλη του Απρίλη. Μάλιστα με την 5η του συνεχόμενη νίκη, μπαίνει σε ένα κλειστό κλαμπ αναβατών όπως οι Marc Marquez, Valentino Rossi, Mick Doohan, Giacomo Agostini, John Surtees, Mike Hailwood και Geoff Duke.

Bezzecchi και Aprilia δείχνουν ένα σύνολο απίστευτα δυνατό φέτος και με την επάνοδο του Martin, έχουν κάνει το 1-2 στην γενική κατάταξη των αναβατών, ενώ στην κατάταξη των κατασκευαστών είναι πρώτοι με 32 βαθμούς διαφορά από την Ducati!

Ο Ιταλός αναβάτης δήλωσε: “Έχω μείνει άφωνος. Εννοώ, είναι πραγματικά δύσκολο να περιγράψω τα συναισθήματά μου και το πώς νιώθω. Είναι αρκετά παράξενο να ακούω το όνομά μου να αναφέρεται δίπλα σε αυτούς τους θρύλους, όπως ο Vale και ο Marc. Είμαι τυχερός που μπορώ να αγωνιστώ με μερικούς από αυτούς, όπως τον Marc, για παράδειγμα, που είναι ο γρηγορότερος και ο ισχυρότερος στο grid του MotoGP αυτή τη στιγμή. Είναι πίεση, αλλά είναι και προνόμιο. Είμαι πολύ περήφανος που βρίσκομαι εδώ και που μπορώ να το κάνω αυτό.”