MotoGP Test: Κατευθείαν ξύσιμο όλα για Martin – Πρώτη εμφάνιση Marquez FULL RED!

Πολύ αργός ο Chantra, που πήρε θέση λόγω καταγωγής, αναμένεται βελτίωση
MotoGP Test: Κατευθείαν ξύσιμο όλα για Martin – Πρώτη εμφάνιση Marquez FULL RED!
Θάνο Αμβρ. Φελούκα
Από τον

Θάνο Αμβρ. Φελούκα

19/11/2024

Πολύ ικανοποιημένος από το πρώτο session στην Aprilia ο Martin που δοκίμασε και κατευθείαν τα όρια πατώντας εκτός πίστας στο runoff ενώ νωρίτερα είχε χαρίσει θέαμα στην 5η στροφή με το να είναι ο εαυτός του, σαν να μην άλλαξε μοτοσυκλέτα.

Ιδιαίτερα ικανοποιημένος βγαίνει αυτή την στιγμή για άλλη μία δοκιμή κάνοντας test εκκίνησης μέσα από την pit lane, με τον Marc Marquez να βρίσκεται στα pit έχοντας κάνει 5ο χρόνο στην πρώτη του δοκιμή της κόκκινης Ducati.

MotoGP Test: Κατευθείαν ξύσιμο όλα για Martin – Πρώτη εμφάνιση Marquez FULL RED!
ποιο κόκκινο δεν γίνεται

Πολύ καλά τα πηγαίνει και ο Quartararo με τρίτο χρόνο σε αυτό το στάδιο, ενώ νωρίτερα είχε και τον ταχύτερο χρόνο!

Βελτιώνει σταδιακά ένας από τους Rookie, ο Chantra που δεν ήταν η καλύτερη επιλογή αλλά η μόνη αυτή τη χρονιά για την Honda που ήθελε να έχει έναν Ασιάτη στη σέλα της μιας και δεν γινόταν να έχει Ιάπωνα, όμως θέλει εδώ και χρόνια να δεσμεύει σε μία από τις διαθέσιμες θέσεις.

Ο καιρός στην Βαρκελώνη θα κάνει την χάρη να βοηθήσει σε αυτό το σημαντικό πρώτο test με τους αναβάτες να δοκιμάζουν τις νέες τους μοτοσυκλέτες έχοντας νωπό ακόμη τον τελευταίο αγώνα στην ίδια πίστα, ώστε να έχουν άμεσα την σύγκριση.

Με 5 ώρες να απομένουν, θα δούμε πώς εξελίσσονται τα πράγματα στο τέλος της ημέρας και τις πρώτες αντιδράσεις τους που θα δώσουν και τα προγνωστικά.

 

Όλα όσα έγιναν σήμερα:

 

MotoGP: Ταχύτερος χωρίς αλλαγή - Ο Alex Marquez πιο γρήγορος όλων στην πρώτη δοκιμή

 

 

Ετικέτες

Διπλός μακρύτερος γύρος για Bezzecchi: «Έκανα λάθος – Ζητώ συγνώμη, δέχομαι την ποινή»

Απολογητικός ο Bezzecchi
Διπλός μακρύτερος γύρος για Bezzecchi: «Έκανα λάθος – Ζητώ συγνώμη, δέχομαι την ποινή»
Θάνο Αμβρ. Φελούκα
Από τον

Θάνο Αμβρ. Φελούκα

16/10/2025

Τιμωρήθηκε με δύο μακρύτερους γύρους ο Bezzecchi για το ατύχημα στον προηγούμενο αγώνα που οδήγησε τον Marc Marquez στο χειρουργείο.

Έτοιμος να ξεκινήσει τις δοκιμές σε λίγες ώρες στην Αυστραλία, ο Bezzecchi δήλωσε στην κάμερα του MotoGP πως λυπάται για το ατύχημα και δεν ήταν πρόθεσή του να χαλάσει τον αγώνα του αλλά και τον αγώνα οποιουδήποτε άλλους.

«Ήμουν πιο γρήγορος σε εκείνο το σημείο και δεν κατάφερα να ελέγξω την μοτοσυκλέτα – Σέβομαι την απόφαση των αγωνοδικών», τόνισε μεταξύ άλλων ο Bezzecchi που ήταν απολογητικός στην δήλωσή του.

Καθώς είναι η δεύτερη φορά που δέχεται ποινή αυτή την σεζόν, οι κανόνες καθορίζουν πως πρέπει να διπλασιαστεί η προβλεπόμενη ποινή για ένα τέτοιο λάθος, οπότε ο Bezzecchi θα πρέπει στον αγώνα να περάσει δύο φορές, από την διαδρομή που μεγαλώνει τον γύρο.

 

Ετικέτες