Ο Rossi θα αγωνίζεται ως το 2020

Οι προθέσεις του Γιατρού
Μπάμπη Μέντη
Από τον

Μπάμπη Μέντη

2/3/2018

Η πρώτη ημέρα των δοκιμαστικών στην πίστα του Qatar, έμελε να έχει πολύ μεγαλύτερο ενδιαφέρον απ’ ότι περιμέναμε. Όπως σας έχουμε ήδη πει, η Tech 3 δεν θα συνεχίσει το 2019 να έχει μοτοσυκλέτες της Yamaha και να αποτελεί δορυφορική ομάδα της ιαπωνικής εταιρείας, ενώ κατά πάσα πιθανότητα θα συνδέσει το όνομά της με την ΚΤΜ. Αυτή η είδηση έστησε αμέσως το πιο προφανές σενάριο στο μυαλό των δημοσιογράφων, δηλαδή ότι η SKY VR46 του Valentino Rossi θα είναι εκείνη που θα πάρει την θέση της. Έτσι όταν τον είδαν στο Qatar, ήταν φυσιολογικό να τον ρωτήσουν τι θα κάνει με την SΚΥ VR46. Αντί όμως μάθουν μόνο για το μέλλον της ομάδας, ουσιαστικά έμαθαν και για το αν ο Ιταλός superstar σκοπεύει να ανανεώσει το συμβόλαιό του με την Yamaha για άλλα δύο χρόνια ή όχι. Ο Rossi απάντησε ότι η SΚΥ VR46 δεν πρόκειται να ανέβει στα MotoGP πριν το 2021 (έτσι κι αλλιώς, μόνο τότε μπορεί βάσει των σημερινών κανονισμών της Dorna) και συμπλήρωσε ότι: “Άλλωστε το πιθανότερο είναι να αγωνίζομαι έως και το 2020. Μετά από αυτό, η ενασχόληση με την SΚΥ VR46 στα MotoGP είναι μια καλή εναλλακτική…”. Με πολύ απλά λόγια, ο Rossi θέλει να υπογράψει για άλλα δύο με την Yamaha σαν εργοστασιακός αναβάτης της και μετά να γίνει ιδιοκτήτης/manager της επίσημης δορυφορικής ομάδας.

Ετικέτες

Moto3: Το πρώτο video του Noah Dettwiler μετά το ατύχημα

Marc Marquez, Fabio Quartararo, Aleix Espargarο δήλωσαν την συμπαράστασή τους
Noah
Από τον

Παύλο Καρατζά

12/12/2025

Ο 20χρονος Ελβετός, που νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση μετά από τη σύγκρουση του με τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή Jose Antonio Rueda, δημοσίευσε το πρώτο του video μετά το πολύ σοβαρό ατύχημα.

Ο Noah Dettwiler δήλωσε:

“Γεια σε όλους. Ελπίζω να είστε όλοι καλά,

Ήθελα να κάνω ένα σύντομο βίντεο για να δείξω σε όλους ότι είμαι καλά, ότι βελτιώνομαι. Έχει περάσει καιρός στο νοσοκομείο και στο κέντρο αποκατάστασης φυσικά έχω ακόμα αρκετό δρόμο μπροστά μου για την πλήρη ανάρρωσή μου. Όλα πάνε καλά, πηγαίνουν σύμφωνα με το σχέδιο, και είμαι σε καλά χέρια. Ένα μεγάλο, μεγάλο ευχαριστώ στην οικογένειά μου, στην κοπέλα μου και την αδερφή μου που ήταν μαζί μου πολύ σε αυτή τη δύσκολη περίοδο.

Επίσης, ένα μεγάλο ευχαριστώ για όλα τα μηνύματα και την υποστήριξη που έλαβα τις τελευταίες εβδομάδες. Όλο αυτό με έκανε πιο δυνατό και με βοήθησε να περάσω αυτή τη δύσκολη στιγμή. Τώρα, εύχομαι σε όλους σας καλά Χριστούγεννα, καλές γιορτές και ένα Ευτυχισμένο Νέο Έτος σύντομα. Θα σας πω τα μελλοντικά μου σχέδια το συντομότερο δυνατό.”

 

 

Την συμπαράσταση στον νεαρό αναβάτη εξέφρασαν στα σχόλια του video μεταξύ άλλων και οι Marc Marquez, Fabio Quartararo και Aleix Espargaro.