Pertamina Enduro VR46 MotoGP Team - "Vale Yellow" χρώμα για την ομάδα του Rossi το 2024! [VIDEO]

O Aldo Drudi επιμελήθηκε τον χρωματισμό των GP23, Marco Bezzechi και Fabio di Giannantonio στις σέλες τους
motomag Pertamina Enduro VR46 MotoGP Team – Παρουσιάστηκαν τα νέα χρώματα της ομάδας του Rossi [VIDEO]
Από τον

Γιάννη Τσινάβο

24/1/2024

Στο Palazzo dei Congressi στην πόλη Riccione, παρουσιάστηκαν στο κοινό τα νέα χρώματα των GP23 της Pertamina Enduro VR46 MotoGP Team, χρώματα που θυμίζουν τις πρώτες δίχρονες μοτοσυκλέτες του "Γιατρού", με τους Marco Bezzechi και Fabio di Giannantonio να μετρούν αντίστροφα τις ημέρες πριν βρεθούν ξανά στη σέλα των αγωνιστικών μοτοσυκλετών της Ducati για το τεστ των ομάδων στην πίστα της Sepang (1 έως 3 Φεβρουαρίου).

Ο Gianluca Gazzoli Ιταλός ραδιοφωνικός παραγωγός ήταν αυτός που άνοιξε την παρουσίαση της Pertamina Enduro VR46 MotoGP Team. Ο Gazzoli ο οποίος εκτελούσε χρέη παρουσιαστή, αρχικά κάλεσε στη σκηνή τους δύο αναβάτες της ομάδας, Marco Bezzechi και Fabio di Giannantonio, ενώ λίγα λεπτά αργότερα δίπλα στους Bezzechi και Di Giannantonio είδαμε τον Διευθυντή της Ομάδας Alessio Salucci κατά κόσμον Uccio και τον Manager της Ομάδας Pablo Nietο.

Pertamina Enduro VR46 MotoGP Team – Παρουσιάστηκαν τα νέα χρώματα της ομάδας του Rossi [VIDEO]

Στη συνέχεια, στη σκηνή ανέβηκαν ο Werry Prayogi Πρόεδρος του μεγάλου χορηγού Pertamina -Iνδονησιακή εταιρεία πετρελαίου και φυσικού αερίου με έδρα την Τζακάρτα- και ο Gianluca Falcioni, Διευθυντής της νέας εταιρείας του Valentino Rossi, VR46 Agency για την οποία διαβάσετε στο MOTO πριν λίγες ημέρες. Οι Prayogi και Falcioni αναφέρθηκαν για την συνεργασία τους ενώ λίγο αργότερα ο CEO της Pertamina έδωσε ως δώρο δύο ζακέτες στους αναβάτες της Pertamina Enduro VR46 MotoGP Team.

Ο ιδιοκτήτης της ομάδας και θρύλος του MotoGP Valentino Rossi, εμφανίστηκε στη σκηνή αναφέροντας με τη σειρά του πόσο σημαντική είναι η αγορά της Ινδονησίας τόσο για την ομάδα του όσο και για το MotoGP. Δίπλα στον Valentino Rossi βρέθηκε λίγο αργότερα ο διάσημος σχεδιαστής Aldo Drudi, ο οποίος όλα αυτά τα χρόνια επιμελείται την εικόνα του Ιταλού και των επιχειρήσεων του, και ανέλαβε να επιμεληθεί τον χρωματικό σχεδιασμό της ομάδας Pertamina Enduro VR46 MotoGP Team για το 2024.

Pertamina Enduro VR46 MotoGP Team – Παρουσιάστηκαν τα νέα χρώματα της ομάδας του Rossi [VIDEO]

O Drudi άφησε στη συνέχεια τους Bezzechi και Di Giannantonio να κάνουν την αποκάλυψη των νέων χρωμάτων των δύο GP23. Οι δύο αναβάτες σήκωσαν τις κουκούλες και από κάτω αποκαλύφθηκαν οι κίτρινες με λευκό χρώμα μοτοσυκλέτες της Pertamina Enduro VR46 MotoGP Team. Το μαύρο χρώμα που κυριαρχούσε πέρυσι στις μοτοσυκλέτες έδωσε τη σειρά του στο κίτρινο χρώμα το οποίο είναι το αγαπημένο του Valentino Rossi με το λευκό χρώμα να συμπληρώνει την νέα εικόνα της GP23. Επάνω στη μοτοσυκλέτα συναντάμε τα λογότυπα της Pertamina η οποία αντικατέστησε τoν περσινό χορηγό τίτλου Mooney, καθώς και τους χορηγούς Ebay (αμερικάνικη εταιρεία που διαχειρίζεται μία από τις μεγαλύτερες διαδικτυακές πλατφόρμες αγορών), Monster Energy (εταιρεία ενεργειακών ποτών με έδρα την Αμερική), Barracuda (Ιταλική εταιρεία αξεσουάρ μοτοσυκλετών) και μεταξύ άλλων η ιταλική εταιρεία παροχής ηλεκτρικών ειδών Comoli Ferrari.

Pertamina Enduro VR46 MotoGP Team – Παρουσιάστηκαν τα νέα χρώματα της ομάδας του Rossi [VIDEO]

Ο Marco Bezzechi δήλωσε: “Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Είναι πολύ σημαντικό για εμάς καθώς ξεκινάει ένα νέο κεφάλαιο στην ομάδα μας με τον ερχομό της εταιρείας Pertamina. Ανυπομονώ να βρεθώ στην πίστα.”

Ο Fabio di Giannantonio με τη σειρά του ανέφερε: “Είμαι ενθουσιασμένος γιατί είναι η πρώτη μου χρονιά με την νέα μου ομάδα. Θέλω να βελτιωθώ σε όλα τα επίπεδα και ελπίζω να πετύχω καλά αποτελέσματα.”

Pertamina Enduro VR46 MotoGP Team – Παρουσιάστηκαν τα νέα χρώματα της ομάδας του Rossi [VIDEO]

O ιδιοκτήτης της Valentino Rossi Pertamina Enduro VR46 MotoGP Team δήλωσε: “Είμαστε χαρούμενοι για τη νέα μας συνεργασία με την εταιρεία Pertamina. Τα χρώματα των μοτοσυκλετών μας είναι υπέροχα και ελπίζω να φέρουν τύχη στους δύο αναβάτες μας.”

MV Agusta -Μετά τις KTM & GASGAS, και 3η εταιρεία του PIERER Group στο MotoGP!

Νέες δηλώσεις αυτή τη φορά από τον νέο CEO της MV Agusta, Hubert Trunkepolz
motomag H MV Agusta θα είναι ο νέος κατασκευαστής που εισέρχεται στο MotoGP
Από τον

Γιάννη Τσινάβο

16/4/2024

Λάδι στη φωτιά έριξε ο νέος CEO της MV Agusta, Hubert Trunkepolz καθώς σύμφωνα με δηλώσεις του στο αυστριακό Motorrad Magazin, η ιταλική εταιρεία πρόκειται να γίνει ο όγδοος κατασκευαστής του MotoGP.

Όταν το PIERER Mobility Group στο οποίο ανήκουν KTM, Husqvarna και GASGAS μεταξύ άλλων απέκτησε μετοχές της MV Agusta, ξεκίνησε μία φήμη η οποία ήθελε την ιταλική εταιρεία να εισέρχεται στο MotoGP ως ο νέος κατασκευαστής στη μεγάλη κατηγορία.

Μετά από την πρόσφατη εξαγορά του πλειοψηφικού πακέτου της MV Agusta από την KTM, αυτές οι φήμες γιγαντώθηκαν ενώ τώρα μέσω συνέντευξης του νέου CEO της MV Agusta Hubert Trunkepolz στο αυστριακό Motorrad Magazin τα πράγματα ίσως γίνουν ακόμη πιο ενδιαφέροντα στον κορυφαίο θεσμό μοτοσυκλετών τα επόμενα χρόνια.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του Trunkepolz η MV Agusta η οποία έχει γράψει ιστορία στον μηχανοκίνητο αθλητισμό δεν γίνεται να μην βρίσκεται στο κορυφαίο πρωτάθλημα, ενώ και η δήλωση του Stefan Pierer μερικούς μήνες πριν πως δεν αποκλείει να κάνει η MV Agusta την εμφάνιση της στο MotoGP ως ξεχωριστή οντότητα το 2027, χρονιά που αλλάζουν οι κανονισμοί, συνηγορεί σε αυτό που ακούμε όλο αυτό το διάστημα.

Να θυμίσουμε πως η Dorna έχει “δεσμεύσει” τις δύο θέσεις μοτοσυκλετών που κατείχε η Suzuki όταν αυτή αποχώρησε σε περίπτωση που κάποιος νέος κατασκευαστής θελήσει να εισέλθει στο MotoGP.

Το να δούμε την MV Agusta στην μεγάλη κατηγορία θα είναι ευχής έργον καθώς θα γίνουμε μάρτυρες μιας μεγάλης επιστροφής, ωστόσο μένει να αποδειχθεί πως αυτό δεν είναι μια απλή εικασία ή ένα τρικ το οποίο στοχεύει στο να φέρει εφήμερη προβολή στο PIERER Mobility Group όσον αφορά την MV Agusta. Κι αν τώρα όντως δούμε την MV Agusta στο MotoGP, είναι σίγουρο κατά 99,99% πως η μοτοσυκλέτα με την οποία θα συμμετέχει δεν θα είναι κάποιο νέο μοντέλο, αλλά το γνωστό μας RC16 με νέα χρώματα.

Ετικέτες