Valentino Rossi – Επίσημη ιατρική ανακοίνωση για το χειρουργείο

Επιτυχία στο χειρουργείο
Θάνο Αμβρ. Φελούκα
Από τον

Θάνο Αμβρ. Φελούκα

1/9/2017

Όπως γράφαμε στην ανανέωση της είδησης για το παρεκτοπισμένο κάταγμα σε κνήμη και περόνη, ο Rossi χειρουργήθηκε στο νοσοκομείο 'Azienda Ospedaliero-Universitaria Ospedali Riuniti' στην Ανκόνα, αναχωρώντας από το ’Ospedale Civile di Urbino' κρυφά, με την συνοδεία του να κατευθύνεται στο Rimini σε μια προσπάθεια να αποπροσανατολίσουν την στρατιά δημοσιογράφων.

Η χειρουργική επέμβαση ενδομυελικής ήλωσης της κνήμης με ήλο τιτανίου, πραγματοποιήθηκε από τον Dr. Raffaele Pascarella και διήρκησε περίπου μία ώρα ξεκινώντας στις 02:00 τα ξημερώματα. Ο Dr. Pascarella, διευθυντής της ορθοπεδικής κλινικής, αναφέρει πως δεν υπήρξε καμία επιπλοκή από το προηγούμενο κάταγμα και θεωρεί το χειρουργείο απόλυτα επιτυχημένο.

Επιπρόσθετα με επίσημη ανακοίνωσή της, η Yamaha θέλει να ευχαριστήσει το σύνολο του προσωπικού σε 'Ospedale Civile di Urbino' και 'Ospedali Riuniti di Ancona' για την αφοσίωσή τους και τον επαγγελματισμό τους. Μέσα στην ημέρα η Yamaha θα επιστρέψει με επίσημη ανακοίνωση για την πορεία της υγείας του Valentino Rossi.

Η πρώτη εκτίμηση κάνει λόγο για 45 μέρες αποχής από τους αγώνες.

Valentino Rossi:

Η εγχείρηση πήγε καλά. Το πρωί όταν ξύπνησα ένιωσα αμέσως καλύτερα. Θέλω να ευχαριστήσω το προσωπικό του Ospedali Riuniti της Ανκόνα και πιο συγκεκριμένα τον Doctor Pascarella που με χειρούργησε. Λυπάμαι πολύ για το περιστατικό! Τώρα θέλω να βρεθώ το δυνατόν ταχύτερα πίσω στην μοτοσυκλέτα μου. Θα κάνω ότι καλύτερο μπορώ για να το κατορθώσω!

Ετικέτες

MotoGP: Marc Marquez – “Η φιλοδοξία θα είναι πάντα ίδια”

Ο Marc Marquez μιλάει για το μέλλον και την φιλοδοξία του
MM93 Ambition
Από τον

Φίλιππο Σταυριδόπουλο

19/12/2025

Στα 32 του χρόνια και με 13 σεζόν στο MotoGP, ο Marc Marquez βρίσκεται πιο κοντά στο τέλος της αγωνιστικής του καριέρας παρά στην αρχή της.

Ο πρόσφατα ανακηρυγμένος, για ένατη φορά, παγκόσμιος πρωταθλητής θα επιστρέψει στις πίστες την ερχόμενη σεζόν (2026) για τον τελευταίο χρόνο του υπάρχοντος συμβολαίου του με τη factory Ducati.

Πέρα από αυτό, ο Marquez παραδέχεται ότι το μέλλον του παραμένει αβέβαιο. Ωστόσο, αν συνεχίσει να αγωνίζεται, θα είναι με την ίδια φιλοδοξία.

MM93 Ambition

“Είναι δύσκολο να ξέρεις τι θα συμβεί στο μέλλον, αλλά αν συνεχίσω να αγωνίζομαι, η φιλοδοξία θα είναι πάντα ίδια”, είπε ο Marquez.
“Πάντα πίστευα ότι κάθε μέρα, 365 μέρες τον χρόνο, ξυπνάς και κοιμάσαι σκεπτόμενος πώς να βελτιωθείς.

Φυσικά, υπάρχουν ημέρες που παίρνεις ξεκουράζεσαι και αυτό είναι καλό για το μυαλό, αλλά ακόμα και αυτό είναι για να μπορείς να αποδόσεις καλύτερα μετά.

Αν συνεχίσω να αγωνίζομαι, θα είναι για να δώσω το εκατό τοις εκατό, με την ίδια φιλοδοξία. Αυτός είναι ο στόχος μου.”

Το επόμενο κεφάλαιο ξεκινά το 2026, όταν και θα προσπαθήσει να διεκδικήσει ακόμα έναν παγκόσμιο τίτλο. Ο Marquez χρειάζεται μόνο έναν ακόμη τίτλο για να φτάσει το ρεκόρ του Giacomo Agostini με οκτώ πρωταθλήματα στην κορυφαία κατηγορία. Επιπλέον, απέχει 15 νίκες από το απόλυτο ρεκόρ νικών του Valentino Rossi στην κορυφαία κατηγορία.

Ο Johann Zarco, 35 ετών, είναι ο μόνος αναβάτης στο τρέχον grid του MotoGP που είναι μεγαλύτερος από τον Marquez.

MM93 Ambition

 

Ετικέτες