Mia Rusthen, WorldWCR - Άγνωστος δράστης υποκρίνεται μέλος της οικογένειας της αγωνιζόμενης, ζητώντας δωρεές για "χρηματοδότηση της αποκατάστασής της"

Δεν έφτανε που η Mia είναι ακόμα σε κώμα, τώρα η οικογένεια της Νορβηγίδας έχει να αντιμετωπίσει και "αρπακτικά" του διαδικτύου...
motomag Mia Rusthen, WorldWCR – Η οικογένεια της καταγγέλλει απάτη με ψεύτικο λογαριασμό κοινωνικής δικτύωσης που ζητά χρήματα
Από τον

Γιάννη Τσινάβο

26/6/2024

Η οικογένεια της Mia Rusthen εκτός το ότι αγωνιά για την πορεία της υγείας της έχει να αντιμετωπίσει και μια ακόμα, απρόσμενη κατάσταση, καθώς άγνωστος δράστης υποκρίνεται μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πως είναι μέλος της οικογένειας της τραυματισμένης Νορβηγίδας αγωνιζόμενης, ζητώντας δωρεές για "την αποκατάσταση της Rusthen."

Είχατε διαβάσει στο ΜΟΤΟ για το σοβαρό ατύχημα που είχε η Rusthen κατά τη διάρκεια του πρώτου γύρου του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Γυναικών WorldWCR στο Misano, με την Νορβηγίδα να μπαίνει από τους γιατρούς σε τεχνητό κώμα και στη συνέχεια να μεταφέρεται σε νοσοκομείο στην πατρίδα της.

Η οικογένεια της αγωνιζόμενης εκτός ότι δεν γνωρίζει αν η νεαρή 27χρονη θα καταφέρει να βγει νικήτρια από την συγκεκριμένη περιπέτεια, αντιμετωπίζει ένα νέο πρόβλημα το οποίο σχετίζεται με την μάστιγα της διαδικτυακής απάτης. Συγκεκριμένα έχει δημιουργηθεί ένας ψεύτικος λογαριασμός στο διαδίκτυο ο οποίος ζητά χρήματα για την αποκατάσταση της υγείας της Mia Rusthen.

Για να αντιμετωπιστεί το συγκεκριμένο γεγονός η οικογένειας της Rusthen ανέφερε πως πρόκειται για απάτη, ενώ ενημέρωσε πως η νεαρή αγωνιζόμενη βρίσκεται ακόμη σε κώμα, άλλα έχει σταθερές τις ζωτικές τις λειτουργίες, δείχνοντας πως παλεύει και πως είναι δυνατή.

Ετικέτες

Motul WSBK - Ντεμπούτο Kove 450RR με ρεκόρ πίστας στο Assen!

Η τετρακύλινδρη σε σειρά της Kove πήρε ομολογκασιόν, έτρεξε πρώτο αγώνα και άφησε στίγμα για τη συνέχεια
kove assen wspb
Από τον

Σπύρο Τσαντήλα

21/4/2026

Η νέα άφιξη στην κατηγορία World Sportbike (WorldSPB), στην οποία αγωνίζεται και ο Γιάννης Περιστεράς, κατά τον δεύτερο αγώνα της κατηγορίας στην Ολλανδία και την πίστα Assen TT Circuit ήταν αυτή της Kove 450RR, μοτοσυκλέτας που συμμετείχε αλλά δεν βαθμολογήθηκε στον πρώτο αγώνα του Portimao καθώς για διαδικαστικούς λόγους είχε καθυστερήσει η ομολογκασιόν της.

Άπαξ και αυτή ολοκληρώθηκε – παρέα με το QJMOTOR SRK800RS στην κατηγορία WorldSSP – η μεσαίου κυβισμού τετρακύλιδρη Κινέζα στήθηκε κανονικά στο Assen απέναντι στον ανταγωνισμό της και έκανε αισθητή την παρουσία της με το καλημέρα.

Στην προκριματική διαδικασία της pole position ο ικανότερος αναβάτης της Kove, ο νεαρός Ισπανός Benat Fernandez – που πέρυσι είχε γράψει ιστορία κατακτώντας το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Supersport 300 (WorldSSP300) με την Kove 350RR  - εκκίνησε από την 15η θέση, ενώ ο απειρότερος ομόσταυλός του, Γερμανός Phillip Tonn, θα εκκινούσε 25ος.

benat fernandez
Benat Fernandez

Στο πρώτο σκέλος ο Fernandez μάζεψε τους πρώτους του βαθμούς τερματίζοντας 9ος, με το Tonn να μένει εκτός βαθμολογούμενης 15άδας παίρνοντας 19ος την καρό σημαία.

Στο δεύτερο σκέλος τα αποτελέσματα δεν ήταν πολύ διαφορετικά, με τον Fernandez 11ο και τον Tonn 20ό, ωστόσο η σημαντική είδηση έρχεται από αλλού: στη διάρκεια της μάχης του δεύτερου σκέλους της WorldSPB, ο Fernandez έγραψε ένα νέο ρεκόρ αγώνα για το Assen με 1’42.190.

Μιας και μιλάμε για μια νεοσύστατη κατηγορία, η έννοια ρεκόρ είναι ακόμη πολύ εφήμερη, καθώς ουσιαστικά η σχετική λίστα άρχισε να φτιάχνεται με τα αποτελέσματα του πρώτου αγώνα στο Portimao, παρόλα αυτά η επίδοση του Fernandez αφήνει υποσχέσεις για το άμεσο μέλλον καθώς δείχνει πως η τετρακύλινδρη 450RR της Kove έχει τα φόντα για ακόμη ισχυρότερα αποτελέσματα φέτος, απέναντι σε έμπειρο ανταγωνισμό που περιλαμβάνει γνωστές αξίες (Aprilia RS660 Factory, Kawasaki ZX-6R 636, Suzuki GSX-8R, Triumph Daytona 660 και Yamaha R7).