Mia Rusthen, WorldWCR - Μεταφέρεται από την Ιταλία σε νοσοκομείο της Νορβηγίας

Συνεχίζεται η πορεία αποκατάστασης της νεαρής αγωνιζόμενης μετά την πτώση στο Misano
motomag Mia Rusthen – Θα μεταφερθεί από την Ιταλία σε νοσοκομείο της Νορβηγίας
Από τον

Γιάννη Τσινάβο

21/6/2024

Διαβάσατε στο ΜΟΤΟ για το σοβαρό ατύχημα που είχε η Mia Rusthen στον πρώτο γύρο του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Γυναικών WorldWCR στο Misano, με την Νορβηγίδα να μπαίνει από τους γιατρούς σε τεχνητό κώμα.

O οργανωτής του Πρωταθλήματος είχε ανακοινώσει στις 18/6 πως η κατάσταση της Rusthen συνεχίζει να είναι σταθερή, αναφέροντας πως η Νορβηγίδα θα μεταφερόταν σε νοσοκομείο της πατρίδας της τις επόμενες ημέρες εφόσον το επιτρέψουν οι γιατροί. Ενημέρωση για την κατάσταση της Rusthen έδωσε στη συνέχεια και η οικογένεια της η οποία ανέφερε πως η Mia είναι στο νοσοκομείο Maurizio Bufalini στην Ιταλία και πως ευχαριστεί όλους για την υποστήριξη.

Τώρα με νεότερη ενημέρωση την Παρασκευή 21/6 έγινε γνωστό πως η Mia Rusthen θα μεταφερθεί το Σάββατο 22 Ιουνίου σε νοσοκομείο της Νορβηγίας όπου θα συνεχίσει να παρακολουθείται από τους ιθύνοντες γιατρούς. Δυστυχώς ακόμα κι αν δεν διατρέχει κίνδυνο για τη ζωή της, η Rusthen βρίσκεται ήδη σε τεχνητό κώμα εδώ και 5 ημέρες, και κανείς δεν γνωρίζει τι μέλλει γεννέσθαι...

Mia Rusthen, WorldWCR – Θα μεταφερθεί από την Ιταλία σε νοσοκομείο της Νορβηγίας
Ετικέτες

MOTUL WSBK 2026 - Honda HRC: Οι αγωνιστικές μοτοσυκλέτες της [Video]

Μόνες τους οι μοτοσυκλέτες, χωρίς τους αναβάτες στη φωτογράφηση
Honda
Από τον

Παύλο Καρατζά

5/2/2026

Η Honda HRC παρουσίασε σήμερα τη νέα εμφάνιση της Honda CBR1000RR-R SP, με την οποία οι εργοστασιακοί αναβάτες Jake Dixon και Somkiat Chantra θα αγωνιστούν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Superbike 2026.

Το κόκκινο χρώμα κυριαρχεί στις αγωνιστικές μοτοσυκλέτες της Honda HRC, με την εμφάνιση να συνοδεύετε από μπλε, λευκά και μαύρα κομμάτια. 

Το δίδυμο της Honda HRC αποτελούταν πέρυσι από τους Xavi Vierge και Iker Lecuona που πήραν την 7η και 13η θέση αντίστοιχα και δεν κατάφεραν να κατακτήσουν ούτε ένα βάθρο. Φέτος, οι Ιάπωνες άλλαξαν και τους δύο τους αναβάτες και έφεραν δύο rookies στον θεσμό, περιμένοντας καλύτερα αποτελέσματα. Πρόκειται για τον Ταϊλανδό Somkiat Chantra που είχε μία απογοητευτική σεζόν στο MotoGP και δεν κατάφερε να πείσει σε καμία στιγμή και για τον Βρετανό Jake Dixon που έκανε μία αρκετά καλή σεζόν στη Moto2 και τερμάτισε στην 5η θέση. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Chantra θα απουσιάσει λόγω τραυματισμού από τον πρώτο γύρο που διεξάγεται 20 – 22 Φεβρουαρίου στο Phillip Island και θα αντικατασταθεί από τον Tetsuta Nagashima.

Η παρουσίαση των μοτοσυκλετών έγινε χωρίς τους αναβάτες! Έτσι, θα υπάρξει και δεύτερη παρουσίαση στις 14 Φεβρουαρίου με τους Jake Dixon και Somkiat Chantra να είναι τότε παρόντες.

Παρακάτω δείτε το βίντεο της παρουσίασης: