MOTUL WSBK: Απουσία Sofuoglu

Χάνει τους δύο πρώτους αγώνες!
Θάνο Αμβρ. Φελούκα
Από τον

Θάνο Αμβρ. Φελούκα

22/2/2017

Μετά από 38 γύρους και δύο ημέρες δοκιμών, ο Sofuoglu αντιλήφθηκε ότι ο αντίχειράς του που είχε σπάσει δεν έχει γιατρευτεί πλήρως. Αφαιρώντας την μεταλλική λάμα πριν τις δοκιμές, ανακάλυψαν ότι το χέρι δεν είχε επανέλθει πλήρως και ο αντίχειρας δεν ήταν στην σωστή θέση. Κατά τις δοκιμές ο πόνος ήταν αφόρητος, ακόμη και με ειδική αγωγή, ενώ ήταν αδύνατο να φρενάρει σωστά. «Θα αποτελούσα κίνδυνο όχι μόνο για εμένα αλλά και για τους άλλους αναβάτες μέσα στην πίστα. Για αυτό πήραμε την απόφαση να απουσιάσω στους δύο πρώτους γύρους και να επιστρέψω στο Aragon, κάνοντας στο μεσοδιάστημα νέα επέμβαση. Ξεκινάμε την σεζόν άσχημα, αλλά αυτό μου δίνει απλά το κίνητρο να συνεχίσω πιο δυνατά».

Ο Sofuoglu είναι 32 χρονών και ο πιο πετυχημένος αναβάτης στο WSSP, έχοντας επίσης κατακτήσει τα δύο τελευταία πρωταθλήματα, την στιγμή που πάντα στην Αυστραλία έχει πρόβλημα. Αυτή την φορά μπορεί τα προβλήματά του να είναι μεγαλύτερα, αλλά ίσως αυτό να σημαίνει ότι θα εξελιχθεί θετικά για εκείνον και αυτή η σεζόν, παρόλο που ξεκινά με τουλάχιστον 50 βαθμούς διαφορά.


Kenan Sofuoğlu Sakatlığı Nedeniyle Supersport... από haberler

Ετικέτες

Motul WSBK - Χειρουργήθηκε για arm pump o Xavi Vierge της Honda

Αγώνας δρόμου για να προλάβει τον επόμενο αγώνα στο Portimao
motomag Motul WSBK – Χειρουργήθηκε για arm pump o Xavi Vierge της Honda
Από τον

Γιάννη Τσινάβο

25/7/2024

Ο αναβάτης της Honda, Xavi Vierge o οποίος λίγο έλειψε να μπει στη δεκάδα στον αγώνα της Τσεχίας υποβλήθηκε στη Βαρκελώνη σε εγχείρηση για να αντιμετωπίσει το σύνδρομο του καρπιαίου σωλήνα γνωστό και ως arm pump.

O Vierge δεν κατάφερε να αποφύγει τελικά το νυστέρι καθώς ο πόνος στο δεξί του χέρι στους δύο τελευταίου αγώνες -Ηνωμένο Βασίλειο και Τσεχία- ήταν αφόρητος. Ο Ισπανός αναβάτης της Honda χειρουργήθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Dexeus με τον Dr. Xavier Mir να είναι ο υπεύθυνος ιατρός.

Motul WSBK – Χειρουργήθηκε για arm pump o Xavi Vierge της Honda

Ο Vierge τώρα έχει δύο εβδομάδες μπροστά του ώστε να αναρρώσει και να επιστρέψει στον επόμενο γύρο του WSBK στο Portimao ο οποίος θα διεξαχθεί από τις 9 έως τις 11 Αυγούστου 2024.

Motul WSBK – Χειρουργήθηκε για arm pump o Xavi Vierge της Honda
Ετικέτες