SBK 22 Official Gameplay - Video

Πρώτες εικόνες του επίσημου βίντεο-παιχνιδιού του WSBK
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

13/7/2022
Όπως σας είχαμε γράψει πρόσφατα, η εταιρεία Milestone, που βρίσκεται πίσω και από το επίσημο Videogame του MotoGP, παρουσίασε τη νέα έκδοση του επίσημου Videogame για το WSBK, δέκα χρόνια μετά την τελευταία εκδοχή του παιχνιδιού. Τώρα, η εταιρεία έδωσε στη δημοσιότητα τα πρώτα δύο λεπτά από το gameplay του νέου παιχνιδιού. 
 
Το παιχνίδι διαθέτει την ίδια μηχανή γραφικών όπως του παιχνιδιού για το MotoGP, και οι πρώτες εικόνες μας προδιαθέτουν θετικά για το αποτέλεσμα.
 
Το SBK 22 θα περιλαμβάνει τις ομάδες και τους αναβάτες της σεζόν του 2022, με τον παίκτη να μπορεί να παίξει είτε solo είτε σε multiplayer mode, με το αυθεντικό αγωνιστικό ημερολόγιο της σεζόν, οδηγώντας σε όλες τις πίστες του Πρωταθλήματος.
 
Το SBK 22 θα κυκλοφορήσει στις 15 Σεπτεμβρίου 2022 για PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S και Steam.

Motul WSBK - Χειρουργήθηκε για arm pump o Xavi Vierge της Honda

Αγώνας δρόμου για να προλάβει τον επόμενο αγώνα στο Portimao
motomag Motul WSBK – Χειρουργήθηκε για arm pump o Xavi Vierge της Honda
Από τον

Γιάννη Τσινάβο

25/7/2024

Ο αναβάτης της Honda, Xavi Vierge o οποίος λίγο έλειψε να μπει στη δεκάδα στον αγώνα της Τσεχίας υποβλήθηκε στη Βαρκελώνη σε εγχείρηση για να αντιμετωπίσει το σύνδρομο του καρπιαίου σωλήνα γνωστό και ως arm pump.

O Vierge δεν κατάφερε να αποφύγει τελικά το νυστέρι καθώς ο πόνος στο δεξί του χέρι στους δύο τελευταίου αγώνες -Ηνωμένο Βασίλειο και Τσεχία- ήταν αφόρητος. Ο Ισπανός αναβάτης της Honda χειρουργήθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Dexeus με τον Dr. Xavier Mir να είναι ο υπεύθυνος ιατρός.

Motul WSBK – Χειρουργήθηκε για arm pump o Xavi Vierge της Honda

Ο Vierge τώρα έχει δύο εβδομάδες μπροστά του ώστε να αναρρώσει και να επιστρέψει στον επόμενο γύρο του WSBK στο Portimao ο οποίος θα διεξαχθεί από τις 9 έως τις 11 Αυγούστου 2024.

Motul WSBK – Χειρουργήθηκε για arm pump o Xavi Vierge της Honda
Ετικέτες