Africa Eco Race - Καλά νέα για τον Andrea Perfetti

Μηδενική ενημέρωση από τη διοργάνωση, οι πληροφορίες μόνο από το Moto.it
Andrea Perfetti
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

8/1/2025

Ευτυχώς τα νέα είναι καλά για τον δημοσιογράφο του ειδικού τύπου, συνιδρυτή του Moto.it και αγωνιζόμενο στο Africa Eco Race 2025 Andrea Perfetti, που τραυματίστηκε σοβαρά στο 7ο σκέλος όταν το ελαφρύ αεροσκάφος της διοργάνωσης έπεσε πάνω του την ώρα που ανεφοδιαζόταν από το βυτιοφόρο.

Η ενημέρωση μας έρχεται από το site του Moti.it και όχι από το Africa Eco Race που μέχρι στιγμής αγνοεί επιδεικτικά το θέμα, με τον Franco Acerbis της ομώνυμης γνωστής εταιρείας OEM εξοπλισμού και ρουχισμού να επισκέπτεται τον Perfetti στο νοσοκομείο της Μαυριτανίας και να μας μεταφέρει τα πιο πρόσφατα νέα. Όπως φοβόμασταν υπάρχει αιμάτωμα στον εγκέφαλο, όμως αυτό σύμφωνα με τον Franco, και όπως του μεταφέρουν οι γιατροί, είναι μικρό και απορροφάται σιγά-σιγά από το σώμα του Andrea.

Ο υπεύθυνος της ασφαλιστικής εταιρείας της διοργάνωσης είναι στο νοσοκομείο, και τα χαρτιά έχουν ήδη συμπληρωθεί ώστε να μεταφερθεί ο Perfetti στην Ιταλία. Το αεροπλάνο φτάνει σήμερα το απόγευμα και μένει να αποφασίσει ο πιλότος αν θα απογειωθεί σήμερα το βράδυ ή αύριο το πρωί, μεταφέροντας τον Andrea στη χώρα του για την αποκατάστασή του.

Μόλις έχουμε νεότερα, θα σας ενημερώσουμε.

Ετικέτες

Metzeler: Προμηθευτής ελαστικών έως το 2028 σε Παγκόσμιο και Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Supermoto

Ανανέωση της συνεργασίας για 3 χρόνια ως αποκλειστικός προμηθευτής
Metzeler Supermoto
Από τον

Φίλιππο Σταυριδόπουλο

17/11/2025

Η Metzeler επιβεβαιώθηκε από την XIEM ως αποκλειστικός προμηθευτής ελαστικών για το Παγκόσμιο και Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Supermoto της FIM, καθώς και για το FIM Supermoto of Nations, έως και τη σεζόν 2028.

Συγκεκριμένα, τα ελαστικά Metzeler RACETEC SM θα συνεχίσουν να εξοπλίζουν όλες τις ομάδες και τους αναβάτες στην κατηγορία S1GP World και στην ευρωπαϊκή κατηγορία S4, καθώς και στη νέα κατηγορία S2 και στον αγώνα των Εθνών. Η XIEM, η εταιρεία που διαχειρίζεται τα τηλεοπτικά, εμπορικά και προωθητικά δικαιώματα αυτών των διοργανώσεων, αποφάσισε να επεκτείνει τη συνεργασία που ξεκίνησε το 2023, με τη Metzeler να είναι αποκλειστικός προμηθευτής για την τριετία 2026-2028.

Metzeler FIM Supermoto

Ο εμπορικός διευθυντής της Metzeler, Francesco Pietrangeli, δήλωσε σχετικά: "Είμαστε χαρούμενοι που μπορούμε να συνεχίσουμε αυτή τη συνεργασία για ακόμη τρία χρόνια, προσθέτοντας και την αποκλειστική προμήθεια της νέας ευρωπαϊκής κατηγορίας S2. Το Supermoto είναι μια άκρως θεαματική αγωνιστική κατηγορία που προσελκύει πιστούς φίλους κάθε χρόνο. Στις πρώτες τρεις σεζόν, τα ελαστικά μας Metzeler RACETEC SM έχουν αποδώσει πάνω από τις προσδοκίες και είμαστε βέβαιοι ότι αυτό αποτέλεσε βασικό στοιχείο στην επιλογή της XIEM να μας διατηρήσει σε αυτόν τον ρόλο".

Τα ελαστικά Metzeler RACETEC SM, που χρησιμοποιούνται σε αυτές τις διοργανώσεις, είναι διαθέσιμα και στην αγορά. Έχουν σχεδιαστεί για τις ανάγκες του Supermoto, χρησιμοποιώντας γόμες με υψηλή περιεκτικότητα σε πυρίτιο για γρήγορη θέρμανση και ταυτόχρονα εξαιρετική αντοχή στη φθορά. Το πέλμα διαθέτει κεντρικές αυλακώσεις κάθετες στη φορά κίνησης για μεγαλύτερη μηχανική πρόσφυση σε χωμάτινες διαδρομές, ενώ οι αυλακώσεις στο πλάι έχουν σχεδιαστεί για αποτελεσματικό και γρήγορο αυτοκαθαρισμό.

Metzeler FIM Supermoto

 

Ετικέτες