Βασίλης Μπούδρος - Επίσημη συμμετοχή στο Rally Dakar 2024!

Μένει να μάθουμε με ποια μοτοσυκλέτα θα αγωνιστεί
Boudros Dakar 2024
Από το

motomag

21/7/2023

Μετά τη συμμετοχή και τον επιτυχημένο τερματισμό του στο Rally Dakar του 2022, ο Βασίλης Μπούδρος ανακοίνωσε μέσω της σελίδας του στα social media, πως θα λάβει μέρος και στο Rally Dakar του 2024!

Το Rally Dakar του 2024 που θα διεξαχθεί από τις 5 έως τις 19 Ιανουαρίου στις αχανείς εκτάσεις της Σαουδικής Αραβίας θα έχει όπως έχετε διαβάσει στο MOTO αρκετές αλλαγές που θα το κάνουν ιδιαίτερα απαιτητικό και σκληρό. Με τον Βασίλη Μπούδρο θα έχουμε και ελληνική συμμετοχή στο Dakar 2024, στις μοτοσυκλέτες, στη δεύτερη εμφάνιση του στον θρυλικό Off-Road αγώνα αντοχής, μετά το 2022, όπου αγωνίστηκε με μία Husqvarna 450 Rally Replica, τερματίζοντας στην 70η θέση της γενικής κατάταξης.

Boudros Dakar 2024

Τώρα μένει να δούμε με ποια μοτοσυκλέτα θα αγωνιστεί στο Dakar 2024 ο ιδιοκτήτης του γνωστού Enduro Greece, του νεότευκτου ePedal Tours και Επίσημος Συνεργάτης και Πρεσβευτής της BMW Motorrad Hellas.

Boudros Dakar 2024
Ετικέτες

Rallye du Maroc 2026, Day 3: 1ος γενικής ο Canet, μπροστά από Benavides και Sanders [Video]

Ανακατατάξεις στην κορυφή της γενικής κατάταξης
edgar_canet
Από τον

Παύλο Καρατζά

2/10/2026

Ο Luciano Benavides της KTM κατέκτησε τη νίκη στην τρίτη ειδική διαδρομή του Rallye du Maroc 2026. Ο ομόσταυλός του Daniel Sanders, αντιμετώπισε προβλήματα πλοήγησης, ενώ ο Edgar Canet επίσης των Αυστριακών πέρασε πρώτος στη γενική κατάταξη.

Ανακατάταξη έφερε η τρίτη ημέρα του αγώνα, με τον Benavides να τερματίζει πρώτος στην ειδική και τον Canet να περνάει πρωτοπόρος στον αγώνα! Ο Sanders της Red Bull KTM Factory Racing έχασε πολύτιμο χρόνο, καθώς αντιμετώπισε προβλήματα με την πλοήγηση.

Ο Tosha Schareina της Honda πήρε την δεύτερη θέση της ημέρας, με τον Nacho Cornejo της Hero να τερματίζει τρίτος κι έτσι είδαμε τρεις διαφορετικούς κατασκευαστές στις πρώτες τρεις θέσεις της ημέρας, ανακατεύοντας παράλληλα και την τράπουλα στη γενική κατάταξη.

Συνολικά ο Canet προηγείται για 1 λεπτό και 25 δευτερόλεπτα του Benavides και για 1 λεπτό και 30 δευτερόλεπτα του Sanders που είναι πλέον τρίτος. Εντυπωσιακή ήταν και η επίδοση του Skyler Howes της ZXMOTO που τερμάτισε 10ος ημέρας. Παρακάτω μπορείτε να δείτε και τα αποτελέσματα της ημέρας, αλλά και τη γενική κατάταξη.