Βασίλης Παντελεάκης - Ο πρώτος Έλληνας αναβάτης που πήρε βαθμούς στο ETC - European Talent Cup

Με τον τερματισμό του στην 14η θέση στον γύρο της Καταλονίας
Παντελεάκης
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

17/7/2023

Ο νεαρός Βασίλης Παντελεάκης, τερματίζοντας στην 14η θέση στον αγώνα του ETC - European Talent Cup που διεξήχθη στην πίστα της Καταλονίας την Κυριακή 16 Ιουλίου, κατάφερε να γίνει ο πρώτος Έλληνας που καρπώνεται βαθμούς στο συγκεκριμένο κύπελο.

Ο Παντελεάκης ο οποίος αγωνίζεται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στον εν λόγω θεσμό (το ETC - European Talent Cup που αποτελεί κατηγορία του FIM JuniorGP World Championship), στην πίστα της Καταλονίας είχε να αντιμετωπίσει ακόμη 52 αναβάτες. Όλοι τους έχουν έναν κοινό στόχο, αναζητούν τον δρόμο που θα τους φέρει πιο κοντά στις μεγαλύτερες κατηγορίες με τελικό σταθμό το MotoGP. Τώρα ακολουθούν οι καλοκαιρινές διακοπές και το επόμενο αγωνιστικό ραντεβού του Βασίλη είναι αρχές Οκτώβρη για το Red Bull rookies selection event.

Honda CB Special Run - Τρεις θρύλοι στο προσκήνιο πριν το Suzuka 8 Hours [VIDEO]

RCB1000, CB1000F Concept και η ειδική έκδοση της Moriwaki ετοιμάζονται να καταλάβουν την πίστα και έχουμε μια πρώτη γεύση
Suzuka 8 Hours Special Run RCB1000
Από τον

Φίλιππο Σταυριδόπουλο

1/8/2025

Στο πλαίσιο του οκτάωρου αγώνα αντοχής της Suzuka στις 2 Αυγούστου 2025, η Honda θα διοργανώσει το εντυπωσιακό “CB Special Run”, μια επίδειξη που θα φέρει στην πίστα τρεις εμβληματικές μοτοσυκλέτες με το θρυλικό λογότυπο “CB”. Η ιστορία και το μέλλον της σειράς CB τέμνονται στην πίστα της Suzuka.

Οι θεατές όπως είχαμε πει εδώ θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν από κοντά την αγωνιστική RCB1000, την CB1000F Concept που πλησιάζει στην παραγωγή, και την ξεχωριστή CB1000F Concept Moriwaki Engineering, με τις δικές της πινελιές υψηλών επιδόσεων. Ιστορικές μέρες για τη Honda, ενώ οι δοκιμαστικές διαδρομές αποτέλεσαν προπομπό για την μεγάλη γιορτή των 8 ωρών του Suzuka. Ένα μοναδικό στιγμιότυπο όπου η κληρονομιά και η καινοτομία βρέθηκαν μαζί στην ίδια πίστα.

Μπορείτε να πάρετε μια γεύση από την δοκιμαστική διαδρομή του RCB1000 στο ακόλουθο video: