Ducati: Τίτλος στο MotoAmerica 30 χρόνια μετά - Από το Fast by Feracci 888 στο Panigale V4 R, και με ελληνικό φίλτρο DNA! [VIDEO]

Ο Josh Herrin της Warhorse HSBK Racing Ducati επανέλαβε την επίδοση που είχε πετύχει ο Troy Corser το 1994
Ducati και Josh Herrin νικητές SBK στο MotoAmerica 2024
Από το

motomag

30/9/2024

Ο Josh Herrin της Warhorse HSBK Racing Ducati κέρδισε το δεύτερο πρωτάθλημα AMA Superbike της καριέρας του το Σάββατο 28/9 στο New Jersey Motorsports Park, χαρίζοντας στο Borgo Panigale τον τίτλο στο Αμερικάνικο Πρωτάθλημα SBK μετά από 30 ολόκληρα χρόνια, όταν το 1994 Πρωταθλητής είχε αναδειχθεί ο Troy Corser με το Fast by Feracci 888. Και μάλιστα, στον θρίαμβο του Herrin συνέβαλε και μια ελληνική εταιρεία, αφού ο Αμερικανός αγωνιζόταν με φίλτρο της DNA! 

Στον πρώτο αγώνα του τελευταίου γύρου του Πρωταθλήματος για το 2024, ο Josh Herrin ολοκλήρωσε τον αρχικό του γύρο στην πέμπτη θέση και οι περισσότεροι περίμεναν ότι θα μείνει εκεί, αφού δεν χρειαζόταν να πιέσει. Σε τελική ανάλυση, θα ήταν ο εύκολος τρόπος να κλείσει ο τίτλος, αλλά ο Herrin είχε άλλους στόχους στο μυαλό του. Ο Αμερικανός ανέβηκε τέταρτος στον έκτο γύρο, ήταν τρίτος στον έβδομο γύρο, δεύτερος στον ένατο και πήρε το προβάδισμα στον 11ο γύρο. Όμως τον κυνηγούσε ο Bobby Fong της Wrench Motorcycle, ο οποίος προσπέρασε τον Herrin για να βρεθεί εκείνος πρώτος στον γύρο 15 από 20.

Ο Josh Herrin όμως πέρασε με τη σειρά του τον Bobby Fong, παίρνοντας εν τέλει την 6η νίκη του το 2024, και τη 16η νίκη AMA Superbike στην καριέρα του. Το πιο σημαντικό ήταν όμως πως αυτή η νίκη του χάρισε τον δεύτερο τίτλο του στα Superbike, 11 χρόνια μετά τον πρώτο του. Τίτλος που ήλθε με το Panigale V4R και ήταν ο πρώτος τίτλος για την Ducati μετά από 30 χρόνια απουσίας της από το ψηλότερο σκαλί του βάθρου στις Η.Π.Α., απ’ όταν ο Αυστραλός Troy Corser είχε στεφθεί Πρωταθλητής με την ομάδα της Fast By Ferracci Ducati το 1994!

Eraldo Feracci & Josh Herrin

Εντωμεταξύ στις 13 Σεπτεμβρίου στην COTA, ο Josh Herrin τίμησε τον ιδιοκτήτη της Fast by Feracci, Eraldo Feracci, με χρώματα και γραφικά στο Panigale V4 που απέτιναν φόρο τιμής στη μοτοσυκλέτα των Feracci και Corser που πήρε τον τίτλο πριν 30 χρόνια… μια ιδιαίτερα συγκινητική στιγμή τόσο για τον Herrin όσο ιδίως για τον Eraldo Feracci, λίγες ημέρες πριν ο Αμερικανός αναβάτης επαναλάβει τον άθλο του Corser! Σημειώστε πως ο Feracci είναι ακόμα ενεργό μέλος της Ducati στο MotoAmerica, υποστηρίζοντας την ομάδα των Herrin και HSBK.

Josh Herrin

Με έναν αγώνα να απέμενε για να ολοκληρωθεί η σεζόν, ο Herrin είχε προβάδισμα 58 πόντων έναντι του Cameron Beaubier, προβάδισμα που δεν γινόταν να καλυφθεί. Τελικά την Κυριακή η νίκη πήγε στον Loris Baz, ενώ ο Herrin τερμάτισε 6ος, 3.121 δευτερόλεπτα πίσω από τον ομόσταυλό του.

Josh Herrin & Ducati - Πρωταθλητές MotoAmerica 2024

Ο Josh Herrin δηλώσε: “Στην εκκίνηση γινόταν ένας χαμός, δεν μπορούσα εύκολα να ξεκολλήσω, προσπαθούσα να είμαι χαλαρός - ήρεμος, όπως έκανε και ο Cameron Beaubier. Η εξέλιξη αυτής της προσπάθειας έρχεται με τα χρόνια, όπου και να μην πηγαίνουν καλά τα πράγματα μαθαίνεις να μένεις ήρεμος και με υπομονή ανεβαίνεις. Μπόρεσα να το κάνω αυτό σήμερα, μετά έβαλα το κεφάλι μου κάτω και άρχισα να μειώνω το προβάδισμα από τους προπορευόμενους αναβάτες. Απλώς ένιωθα τόσο άνετα και φαινόταν ότι όλοι οι άλλοι ήταν σε πιο δύσκολη θέση. Όταν άρχισα να παίρνω το προβάδισμα, είδα τον Bobby Fong πίσω μου και απλά δεν ήθελα να ρισκάρω όταν ήταν εκεί, για αυτό τον άφησα να περάσει στην ευθεία. Νόμιζα ότι θα περνούσε από τα αριστερά, αλλά πέρασε τελικά από τα δεξιά. Μετά τους τελευταίους τρεις γύρους ένοιωθα και έβλεπα ότι είχα καλό ρυθμό και το μονό που ήθελα να μπορέσω να συναγωνιστώ τους άλλους δύο αναβάτες. Δεν πίστευα ότι θα μπορούσε να έρθει αυτό το αποτέλεσμα. Νόμιζα ότι θα τερμάτιζα όγδοος ή ένατος σήμερα. Ήθελα να φύγω από την COTA νικητής και να κερδίσω το πρωτάθλημα κερδίζοντας τον Beaubier υγιή εκεί. Μπόρεσα να το κάνω και μάλιστα σε μια πίστα που δεν μου ταίριαζε ποτέ στα Superbike. Πιστεύω ότι αυτή είναι η πρώτη μου νίκη εδώ σε αγώνα Superbike που δεν έβρεχε. Ευχαριστώ τον Loris Baz που ειλικρινά ήταν ο καλύτερος συναγωνιστής που είχα ποτέ, η ομάδα που ήταν η καλύτερη ομάδα, τον Joyce που μας μαγείρευε πάντα μεσημεριανό και φρόντισε να μας φροντίζουν, και τη Rachel για πάντα φροντίζοντας τον τρελό μικρό Griffin όποτε είμαι στους αγώνες. Είμαι τόσο χαρούμενος που ήταν εδώ για να γιορτάσουν μαζί μας. Ευχαριστούμε όλη την ομάδα της Warhorse HSBK Racing Ducati North America. Τη Ducati Corse, τα κράνη KYT, την Only Fans, τη Good Boy Vodka, την GoPro, την Alpinestars… η λίστα συνεχίζεται. Ευχαριστώ πολύ. Ευχαριστώ τη MotoAmerica και όλους όσους συμμετείχαν.”

Dakar 2026 - 5ο σκέλος: Χάος ελαστικών, ποινών και πλοήγησης! Νίκη Benavides – Επιστροφή Sanders – Ανέβηκε θέσεις ο Μπούδρος!

11ος στην Original by MOTUL ο Βασίλης Μπούδρος!
Dakar 2026 - 5ο σκέλος: Χάος ελαστικών, ποινών και πλοήγησης! Νίκη Benavides – Επιστροφή Sanders – Ανέβηκε θέσεις ο Μπούδρος!
Θάνο Αμβρ. Φελούκα
Από τον

Θάνο Αμβρ. Φελούκα

8/1/2026

Δύσκολη ημέρα σήμερα με πολλές ανακατατάξεις και ένα χάος φθαρμένων ελαστικών μετά το μαραθώνιο σκέλος, προσπαθώντας να τα κάνουν να αντέξουν για 800 χιλιόμετρα.

Το mousse σε αυτές τις μοτοσυκλέτες και κυρίως, σε αυτές τις ταχύτητες δεν αντέχει δεύτερο σκέλος και πρόβλημα είχαν όλοι οι αναβάτες της RallyGP κατηγορίας και οι πρώτοι της Rally2 κατηγορίας. Το ποσοστό επιτυχίας από την διαχείριση αυτού του προβλήματος είχε μία διακύμανση από το κερδίζω το σκέλος, έως εγκαταλείπω με ότι αυτό συνεπάγεται.

O Schareina άνοιγε και πάλι την διαδρομή όμως έφυγε εκτός από το εγκεκριμένο σημείο και κέρδισε μία αρκετά μεγάλη ποινή για τα δεδομένα της κορυφής της κατηγορίας GP. Δέκα λεπτά είναι αρκετά για να τον στείλουν αρκετά μακριά από την διεκδίκηση του βάθρου και θα πρέπει τώρα να τα καλύψει τις επόμενες ημέρες.

Στο μεταξύ και ο Canet που ήταν πίσω 11 λεπτά ξεκίνησε δυναμικά δείχνοντας πως μπορεί να ψαλιδίσει μέρος της διαφοράς πριν γίνει ένας από εκείνους που έλιωσε το mousse και έψαχνε τρόπο να κρατήσει το ελαστικό στην θέση του.

Dakar 2026 - 5ο σκέλος: Χάος ελαστικών, ποινών και πλοήγησης! Νίκη Benavides – Επιστροφή Sanders – Ανέβηκε θέσεις ο Μπούδρος!

Επιστράτευσε οτιδήποτε είχε μαζί του, κυρίως πλαστικά δεματικά για να το δέσει πάνω στην ζάντα και κόβοντας ταχύτητα να φτάσει στον τερματισμό. Όταν αυτό γίνεται μερικά χιλιόμετρα μακριά, το ποσοστό επιτυχίας είναι μεγάλο. Στην μέση της ειδικής με διακόσια χιλιόμετρα να καλύψει τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά.

Μέχρι να το πάθει αυτό οδηγούσε την κούρσα και είχε μία φανταστική ευκαιρία να καλύψει την απόσταση από τις Honda. Μετά από αυτό τερμάτισε με τέσσερις ώρες διαφορά από τον πρώτο και χρεώθηκε και με έξι ώρες ποινή, κατεβαίνοντας στην 66η θέση της γενικής, πίσω από τον Βασίλη Μπούδρο!

Dakar 2026: Δεύτερη σερί νίκη για Theric και Kove στην Rally2! Τερμάτησε με 1 δευτερόλεπτο διαφορά από τους εργοστασιακούς της Honda!

Πίσω του ήταν ο Van Beveren ο οποίος έπαθε κάτι διαφορετικό χάνοντας λιγότερο χρόνο. Ο τροχός του βρήκε ένα μακρύ κομμάτι από λεπτό σύρμα, αρκετά μακρύ και αρκετά λεπτό για να μπλεχτεί στο πίσω γρανάζι και να τον καθυστερήσει αρκετά μέχρι να το βγάλει.

Dakar 2026 - 5ο σκέλος: Χάος ελαστικών, ποινών και πλοήγησης! Νίκη Benavides – Επιστροφή Sanders – Ανέβηκε θέσεις ο Μπούδρος!

Ευκαιρία για τον Cox να αναδειχτεί με την τελευταία Sherco που μένει στο Rally Dakar και πράγματι σήμερα τα πήγε εξαιρετικά ανεβαίνοντας στην 4η θέση!

Αντίστοιχo πρόβλημα με τον Canet αλλά όχι τόσο μεγάλη ζημιά, μία περίπου ώρα έχασε και ο Branch από το ίδιο ακριβώς ζήτημα.

Τελικά ο Luciano Benavides τερμάτισε πρώτος, έχοντας πίσω του τον Cornejo της Hero και τον Sanders ο οποίος περνά ξανά στην πρώτη θέση του φετινού Dakar.

Από εκεί που χθες δεν υπήρχε διαφορά χρόνου μεταξύ πρώτου και δεύτερου, τώρα ξεχώρισαν περισσότερο τα πράγματα μεταξύ Sanders και Brabec με δύο λεπτά διαφοράς, αμελητέα σε αγώνα Rally, εκτός και αν μιλάμε για την κατηγορία GP στο Rally Dakar.

Ο Βασίλης Μπούδρος μετρά μία ήπια πτώση και ένα μικρό λάθος προσανατολισμού όμως τα διόρθωσε όλα αυτά και τερμάτησε 66ος σήμερα με ένα χρόνο που τον ανεβάζει στην 56η θέση της γενικής κατάταξης ενώ είναι στην 11η θέση της κατάταξης στην κατηγορία του!

Αύριο το Rally Dakar φτάνει στην πρωτεύουσα και εκεί θα ακολουθήσει η ημέρα ανάπαυσης, πολυπόθητη για όλους τους αναβάτες.

Pos.

Drive-Team

Team

Time

Variation

1

1

(aus) DANIEL SANDERS

RED BULL KTM FACTORY RACING

20h 58' 10''

 

2

9

(usa) RICKY BRABEC

MONSTER ENERGY HONDA HRC

21h 00' 12''

+ 00h 02' 02''

3

77

(arg) LUCIANO BENAVIDES

RED BULL KTM FACTORY RACING

21h 04' 05''

+ 00h 05' 55''

4

68

(esp) TOSHA SCHAREINA

MONSTER ENERGY HONDA HRC

21h 10' 09''

+ 00h 11' 59''

5

11

(chi) IGNACIO "NACHO" CORNEJO

HERO MOTOSPORTS TEAM RALLY

21h 16' 48''

+ 00h 18' 38''

6

10

(usa) SKYLER HOWES

MONSTER ENERGY HONDA HRC

21h 27' 27''

+ 00h 29' 17''

7

42

(fra) ADRIEN VAN BEVEREN

MONSTER ENERGY HONDA HRC

21h 50' 41''

+ 00h 52' 31''

8

7

(rsa) BRADLEY COX

SHERCO RALLY FACTORY

21h 59' 41''

+ 01h 01' 31''

9

85

(usa) PRESTON CAMPBELL

MONSTER ENERGY HONDA HRC

22h 14' 13''

+ 01h 16' 03''

10

46

(bot) ROSS BRANCH

HERO MOTOSPORTS TEAM RALLY

22h 22' 03''

+ 01h 23' 53''

11

26

(pol) KONRAD DABROWSKI

DUUST RALLY TEAM

22h 34' 31''

+ 01h 36' 21''

12

16

(slo) TONI MULEC

BAS WORLD KTM TEAM

22h 35' 07''

+ 01h 36' 57''

13

57

(mgl) KHALIUNBOLD ERDENEBILEG

BAS WORLD KTM TEAM

23h 12' 29''

+ 02h 14' 19''

14

28

(ltu) NERIMANTAS JUCIUS

HT RALLY RAID

23h 17' 03''

+ 02h 18' 53''

15

41

(chi) RUY BARBOSA

HT RALLY RAID

23h 17' 16''

+ 02h 19' 06''

16

98

(usa) MASON KLEIN

HOTO FACTORY RACING

23h 17' 48''

+ 02h 19' 38''

17

35

(por) BRUNO SANTOS

BS - FRUTAS PATRICIA PILAR

23h 49' 37''

+ 02h 51' 27''

18

84

(por) MARTIM VENTURA

MONSTER ENERGY HONDA HRC

23h 53' 03''

+ 02h 54' 53''

19

78

(esp) ARNAU LLEDÓ

PEDREGÀ TEAM

24h 15' 18''

+ 03h 17' 08''

20

32

(ita) TOMMASO MONTANARI

SOLARYS RACING

24h 22' 26''

+ 03h 24' 16''

21

27

(cze) MILAN ENGEL

ORION - MOTO RACING GROUP

24h 32' 49''

+ 03h 34' 39''

22

39

(fra) BENJAMIN MELOT

ESPRIT KTM

24h 37' 16''

+ 03h 39' 06''

23

44

(esp) JOSEP PEDRÓ

RallyBikes - Pedregà Team

24h 38' 43''

+ 03h 40' 33''

24

25

(bel) JÉRÔME MARTINY

ANQUETY MOTOR SPORT

24h 43' 39''

+ 03h 45' 29''

25

99

(esp) JAVI VEGA

Pont Grup - Kove

24h 52' 54''

+ 03h 54' 44''

26

34

(rou) EMANUEL GYENES

AUTONET MOTORCYCLE TEAM

24h 57' 49''

+ 03h 59' 39''

27

58

(ltu) DOVYDAS KARKA

HT RALLY RAID

25h 11' 09''

+ 04h 12' 59''

28

148

(chi) TOMÁS DE GAVARDO

BAS WORLD KTM TEAM

25h 26' 15''

+ 04h 28' 05''

29

18

(cze) DUSAN DRDAJ

CAJDASROT

25h 29' 43''

+ 04h 31' 33''

30

38

(fra) JÉRÔME BAS

UNIVERSAL RIDE

25h 32' 01''

+ 04h 33' 51''

31

66

(fra) NEELS THERIC

KOVE FACTORY RACING

25h 57' 51''

+ 04h 59' 41''

32

101

(ger) MAXI SCHEK

MAXI SCHEK MOTORSPORT

26h 24' 19''

+ 05h 26' 09''

33

80

(gbr) ROBBIE WALLACE

XRAIDS EXPERIENCE

26h 37' 20''

+ 05h 39' 10''

34

64

(sui) ALEXANDRE "ALEX" VAUDAN

TEAM CASTEU TROPHY

26h 50' 08''

+ 05h 51' 58''

35

86

(fra) CHARLIE HERBST

CHALLENGER RACING TEAM

26h 52' 37''

+ 05h 54' 27''

36

49

(arg) JUAN SANTIAGO ROSTAN

XRAIDS EXPERIENCE

26h 57' 03''

+ 05h 58' 53''

37

93

(ita) TIZIANO INTERNO

RALLY POV

26h 58' 07''

+ 05h 59' 57''

38

36

(cze) DAVID PABISKA

SP MOTO BOHEMIA RACING TEAM

27h 02' 42''

+ 06h 04' 32''

39

79

(mgl) MURUN PUREVDORJ

XRAIDS EXPERIENCE

27h 15' 07''

+ 06h 16' 57''

40

45

(chn) SUNIER SUNIER

KOVE FACTORY RACING

27h 30' 17''

+ 06h 32' 07''

41

55

(fra) FLORIAN BANCILHON

Bancilhon Florian

27h 32' 14''

+ 06h 34' 04''

42

125

(jpn) SHINYA FUJIWARA

Rsmoto Rally team

27h 32' 47''

+ 06h 34' 37''

43

124

(ita) ANDREA GAVA

KOVE ITALIA RACING TEAM

27h 36' 07''

+ 06h 37' 57''

44

120

(fra) MATTHIEU CAUVIN

TEAM NOMADE RACING

27h 44' 30''

+ 06h 46' 20''

45

136

(ned) IAN OLTHOF

HT RALLY RAID

28h 01' 33''

+ 07h 03' 23''

46

116

(por) PEDRO PINHEIRO

OLD FRIENDS RALLY TEAM

28h 05' 46''

+ 07h 07' 36''

47

65

(fra) GUILLAUME CHOLLET

XRAIDS EXPERIENCE

28h 15' 43''

+ 07h 17' 33''

48

107

(lbn) EID RAFIC

RSMOTO RALLY TEAM

28h 32' 19''

+ 07h 34' 09''

49

56

(chn) ZHANG MIN

ZERO MILEAGE LUBRICANT

28h 34' 45''

+ 07h 36' 35''

50

37

(arg) LEONARDO COLA

JOYRIDE RACE SERVICE

28h 38' 10''

+ 07h 40' 00''

51

81

(ltu) SAULIUS KLEVINSKAS

AG RALLY DUBAI

28h 46' 20''

+ 07h 48' 10''

52

130

(esp) IÑIGO ZARDOYA

JOYRIDE RACE SERVICE

29h 28' 14''

+ 08h 30' 04''

53

135

(usa) NATHAN RAFFERTY

BAS WORLD KTM TEAM

29h 35' 28''

+ 08h 37' 18''

54

132

(esp) CARLOS LÓPEZ

PEDREGÀ TEAM

29h 38' 30''

+ 08h 40' 20''

55

33

(den) THOMAS KONGSHOJ

TKR

29h 40' 21''

+ 08h 42' 11''

56

53

(gre) VASILEIOS BOUDROS

DNA FILTERS - ENDURO GREECE RALLY TEAM

29h 57' 12''

+ 08h 59' 02''

57

40

(chn) ZHAO HONGYI

ZERO MILEAGE LUBRICANT

29h 57' 18''

+ 08h 59' 08''

58

123

(pol) FILIP GROT

BAS WORLD KTM TEAM

30h 01' 09''

+ 09h 02' 59''

59

61

(fra) BERTRAND DOMET

TEAM CASTEU TROPHY

30h 15' 15''

+ 09h 17' 05''

60

63

(gbr) NEIL HAWKER

TEAM IKUZAWA

30h 21' 31''

+ 09h 23' 21''

61

71

(ita) CESARE ZACCHETTI

Rsmoto Rally Team

30h 27' 41''

+ 09h 29' 31''

62

138

(esp) JOAN CARLES GUILLÉN

PEDREGÀ TEAM

30h 46' 02''

+ 09h 47' 52''

63

137

(fra) MATHIEU TROQUIER

22 TOUT TERRAIN

30h 48' 28''

+ 09h 50' 18''

64

24

(ksa) ABDULHALIM AL MOGEERA

DESERT STORM

30h 51' 03''

+ 09h 52' 53''

65

60

(fra) MATTHIEU JAUFFRAUD

JAUFFRAUD RACING TEAM

31h 14' 29''

+ 10h 16' 19''

66

73

(esp) EDGAR CANET

RED BULL KTM FACTORY RACING

31h 38' 33''

+ 10h 40' 23''

67

92

(fra) CHRIS JAUTARD

TEAM NOMADE RACING

31h 40' 29''

+ 10h 42' 19''

68

115

(esp) MARIO GARRIDO

PEDREGÀ TEAM

31h 45' 09''

+ 10h 46' 59''

69

121

(fra) THIBAULT BOUCHEROT

TEAM NOMADE RACING

31h 49' 12''

+ 10h 51' 02''

70

104

(fra) RÉMY MOREAU

TEAM NOMADE RACING

31h 56' 59''

+ 10h 58' 49''

71

129

(esp) BORJA PÉREZ

MELILLA CIUDAD DEL DEPORTE

32h 07' 18''

+ 11h 09' 08''

72

106

(ita) MATTIA RIVA

SOLARYS RACING

32h 08' 55''

+ 11h 10' 45''

73

114

(fra) CHARLES PICK

TEAM NOMADE RACING

32h 10' 39''

+ 11h 12' 29''

74

74

(por) NUNO SILVA

OLD FRIENDS RALLY TEAM

32h 16' 58''

+ 11h 18' 48''

75

52

(fra) ANTOINE DETOURBET

ANTOINE DETOURBET

32h 18' 57''

+ 11h 20' 47''

76

51

(esp) RACHID AL-LAL LAHADIL

MELILLA CIUDAD DEL DEPORTE

32h 31' 03''

+ 11h 32' 53''

77

134

(ger) MARKUS HERTLEIN

HT RALLY RAID

32h 53' 25''

+ 11h 55' 15''

78

95

(esp) JUANCAR TORRES

MOTOCLUB ALBACETE

33h 00' 42''

+ 12h 02' 32''

79

67

(sui) DENNIS MILDENBERGER

JOYRIDE RACE SERVICE

33h 15' 40''

+ 12h 17' 30''

80

76

(pol) ROBERT PRZYBYŁOWSKI

HT RALLY RAID

33h 43' 04''

+ 12h 44' 54''

81

109

(gbr) CRAIG SEARLES

S2D RACE TEAM

33h 51' 34''

+ 12h 53' 24''

82

110

(gbr) CARL SEARLES

S2D RACE TEAM

33h 52' 34''

+ 12h 54' 24''

83

111

(fra) LUDWIG MESSAGER

LB RACING

34h 02' 03''

+ 13h 03' 53''

84

102

(aus) DAVID BROCK

JOYRIDE RACE SERVICE

34h 33' 09''

+ 13h 34' 59''

85

139

(fra) ROMAIN BOUZIGON

Esprit KTM

34h 40' 16''

+ 13h 42' 06''

86

103

(ltu) GEDIMINAS SATKUS

AG RALLY DUBAI

34h 55' 39''

+ 13h 57' 29''

87

89

(lbn) EHAB AL HAKEEM

DESERT STORM

35h 06' 29''

+ 14h 08' 19''

88

87

(fra) BOUMBOUM BETHYS

TB RACING

35h 13' 47''

+ 14h 15' 37''

89

83

(ksa) BADR AL HAMDAN

DESERT STORM

35h 14' 38''

+ 14h 16' 28''

90

90

(slo) SIMON MARCIC

TEAM MARCIC

35h 48' 52''

+ 14h 50' 42''

91

119

(esp) FERNANDO DOMINGUEZ

CUENCA DIPUTACION 2026

35h 55' 33''

+ 14h 57' 23''

92

105

(fra) BENJAMIN POUSSET

LIVE IN A REAR WHEEL

36h 14' 29''

+ 15h 16' 19''

93

70

(gua) FRANCISCO ARREDONDO

BAS WORLD KTM TEAM

36h 54' 51''

+ 15h 56' 41''

94

88

(fra) GUILLAUME JAUNIN

TEAM NOMADE RACING

37h 35' 51''

+ 16h 37' 41''

95

29

(ita) PAOLO LUCCI

Rsmoto Rally team

45h 04' 54''

+ 24h 06' 44''

96

47

(pol) BARTLOMIEJ TABIN

ORION - MOTO RACING GROUP

56h 32' 20''

+ 35h 34' 10''

97

91

(ltu) EDVARD SOKOLOVSKI

AG RALLY DUBAI

73h 31' 49''

+ 52h 33' 39''

98

108

(chn) HAOYU SHI

HOTO FACTORY RACING

104h 31' 59''

+ 83h 33' 49''

99

14

(rsa) MICHAEL DOCHERTY

BAS WORLD KTM TEAM

108h 05' 57''

+ 87h 07' 47''

100

82

(ind) JATIN JAIN

DESERT STORM

156h 47' 13''

+ 135h 49' 03''