ΜΕΓΑΛΗ ΚΛΗΡΩΣΗ MOTO & CFMOTO: Κέρδισε ένα 300SR!

Κέρδισε την επόμενη μοτοσυκλέτα σου!

Media File

Οι αναγνώστες του MOTO κερδίζουν διπλά: ΜΕΓΑΛΗ ΚΛΗΡΩΣΗ CFMOTO 300SR – ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ ΣΟΥ!

Η CFMOTO σε συνεργασία με το MOTO κληρώνει ένα ολοκαίνουριο 300SR για όλους τους αναγνώστες! Μπείτε στην κλήρωση για το μεγάλο αυτό δώρο γρήγορα και απλά, συμπληρώνοντας τα στοιχεία σας στην φόρμα που ακολουθεί.

Το 300SR είναι ένα πραγματικό εκκολαπτήριο πρωταθλητών καθώς πρωτοεμφανίστηκε στη ζωή μας ως αγωνιστική μοτοσυκλέτα για αγώνες ενιαίου τύπου στις χώρες της Ασίας και όχι μόνο! Η CFMOTO έγινε με το 300SR η πρώτη κινέζικη εταιρεία που ασχολείται με ξεκάθαρη ευρωπαϊκή κουλτούρα στο θέμα των αγώνων ταχύτητας και με slogan το “Play to Win” θέλησε να οδηγήσει ακόμη περισσότερο κόσμο στην ενθουσιώδη οδήγηση. Για αυτό και το 300SR ήταν αμέσως από τις πιο ισχυρές και καλύτερα εξοπλισμένες μοτοσυκλέτες της κατηγορίας του. Με πολύ καλή οδηγική συμπεριφορά, πλαίσιο χωροδικτύωμα, επώνυμα περιφερειακά και εντυπωσιακή εμφάνιση, το 300SR είναι μία εξαιρετική μοτοσυκλέτα για κάθε νέο αναβάτη και ταυτόχρονα μπορεί να παίξει τον ρόλο της οικονομικής σε χρήση καθημερινής για τους πιο έμπειρους: Ιδανικό δώρο από το MOTO και την CFMOTO!

 

Στον νέο διαγωνισμό του MOTO για το 300SR, δίνουμε την ευκαιρία να αυξήσετε τις συμμετοχές σας και την πιθανότητα να το κάνετε δικό σας, αλληλοεπιδρώντας στις κοινοποιήσεις του διαγωνισμού σε Facebook και Instagram

Για έγκυρη συμμετοχή, αλλά και για να μην χάνετε τα νέα και τις πολύ δυνατές προσφορές της CFMOTO, κάντε FOLLOW στην σελίδα της CFMOTO_Hellas στο Instagram και/ή στην CFMOTO Hellas στο Facebook

Συμφωνώ με τους όρους

Πώς να κερδίσετε πρόσθετες συμμετοχές:

Πρέπει να ακολουθείτε το MOTO Magazine Greece στο Instagram και:

1. Like στην φωτογραφία με τον διαγωνισμό = 1 επιπλέον συμμετοχή

Πατήστε εδώ:  για να δείτε τον διαγωνισμό στο instagram  

2. Tag στα σχόλια της φωτογραφίας του διαγωνισμού εκείνους τους φίλους που θα σας πουν αργότερα «εμένα γιατί δεν μου το είπες» (2 tag = 1 επιπλέον συμμετοχή, κάθε επιπλέον tag και μία ακόμη συμμετοχή)

Πρέπει να ακολουθείτε το @MOTO Magazine Greece στο Facebook και:

1. Like + Σχόλιο στην ανακοίνωση του διαγωνισμού στο Facebook = 1 επιπλέον συμμετοχή

 

Η μεγάλη κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στις 14/9/2022 και θα μεταδοθεί ΖΩΝΤΑΝΑ από τα κοινωνικά μας δίκτυα! Η διαδικασία της κλήρωσης γίνεται από ανεξάρτητη αρχή λαμβάνοντας πιστοποιητικό εγκυρότητας και ο νικητής υποχρεώνεται στην ανακοίνωση του ονόματός του, καθώς και σε φωτογράφιση / βιντεοσκόπηση κατά την παραλαβή! Δείτε αναλυτικά τους όρους τους διαγωνισμού!

Οι συμμετοχές ΚΛΕΙΔΩΝΟΥΝ Δευτέρα 12/9 στις 17:00!!!