Aprilia – Δώρο μια RSV4 Xtrenta για τον Miguel Oliveira

Τα Χριστούγεννα ήρθαν λίγο νωρίτερα
motomagAprilia – Τα Χριστούγεννα ήρθαν λίγο νωρίτερα για τον Miguel Oliveira
Από τον

Αλέξανδρο Λαμπράκη

13/12/2023

Λίγες μέρες πριν τα Χριστούγεννα, ο Άγιος Βασίλης επισκέφτηκε τον Oliveira με μια RSV4 Xtrenta στον σάκο του, καθώς όπως μας ενημέρωσε ο ίδιος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το εργοστάσιο του Noale του έκανε δώρο μια από τις πιο σπάνιες εκδόσεις της ιταλικής superbike.

Μπορεί το 2023 να ήταν μία από τις πιο δύσκολες σεζόν για τον Πορτογάλο, ο οποίος διεκδικεί μαζί με τον Bastianini το βραβείο των δύο πιο άτυχων οδηγών της σεζόν που μας πέρασε. Δεν φαίνεται όμως να συμβαίνει το ίδιο και τώρα, κατά την διάρκεια του χειμερινού διαλείμματος, με τον Oliveira να κρατάει την θέση του στη νέα δορυφορική ομάδα της Aprilia, Trackhouse Racing MotoGP (πρώην RNF). Όχι μόνο αυτό, αλλά για το 2024 ο Oliveira θα αγωνίζεται με το μοντέλο του 2024 και όχι αυτό του 2023.

Aprilia – Τα Χριστούγεννα ήρθαν λίγο νωρίτερα για τον Miguel Oliveira

Μετά από αυτά τα νέα, η χρονιά ήρθε να κλείσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για τον Miguel, καθώς η Aprilia φάνηκε αρκετά γενναιόδωρη, χαρίζοντάς του ένα RSV4 Xtrenta, όπως έκανε γνωστό και ο ίδιος στο προφίλ του στο Instagram. Δεν μιλάμε για μία συνηθισμένη μοτοσυκλέτα, καθώς πάνω της έχει μεταφερθεί όλη η τεχνολογία και τεχνογνωσία που το εργοστάσιο του Noale έχει αποκομίσει από την εμπλοκή του στα MotoGP. Το αποτέλεσμα είναι 230 ίπποι για 166 κιλά, ενώ όπως φαντάζεστε δεν διαθέτει τα… προσόντα για να κυκλοφορήσει νόμιμα στο δρόμο!

Aprilia – Τα Χριστούγεννα ήρθαν λίγο νωρίτερα για τον Miguel Oliveira

Έτσι, ο Πορτογάλος εργοστασιακός αναβάτης της Aprilia έγινε ένας από τους 100 τυχερούς που το γκαράζ του κοσμεί το RSV4 Xtrenta.

Aprilia – Τα Χριστούγεννα ήρθαν λίγο νωρίτερα για τον Miguel Oliveira
Ετικέτες

MotoGP – Ο Cal Crutchlow επιστρέφει στην ενεργό δράση!

Ο Βρετανός αναβάτης αναμένεται να κάνει τρεις wildcard MotoGP εμφανίσεις
motomagMotoGP – Ο Cal Crutchlow επιστρέφει στην δράση
Από τον

Αλέξανδρο Λαμπράκη

26/4/2024

Με ανακοίνωση στα κοινωνικά της δίκτυα, η Monster Energy Yamaha MotoGP μας ενημερώνει ότι ο αναβάτης εξέλιξής της, Cal Crutchlow, αναμένεται να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση των MotoGP, ως wildcard συμμετοχή σε τρεις γύρους, με στόχο να συλλέξει δεδομένα για την εξέλιξη της M1.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο Βρετανός αναμένεται αρχικά να βρεθεί στο Mugello -31 Μαΐου μέχρι 2 Ιουνίου. Επόμενος σταθμός είναι το Silverstone (2-4 Αυγούστου), με την τρίτη και τελευταία του συμμετοχή για φέτος να είναι στο San Marino στις 6-8 Σεπτεμβρίου.

Δύο χρόνια σχεδόν μετά την απόσυρσή του από την ενεργό δράση, ο Crutchlow επιστρέφει, με στόχο να βοηθήσει την Yamaha με την εξέλιξη της M1. Εκκρεμεί, ωστόσο, ακόμα η έγκριση από την IRTA, που πιθανότατα δεν θα αργήσει να έρθει.

Ετικέτες