CFMOTO 800MT: VIDEO-Δοκιμή 5.000χλμ στον δρόμο με το μεγαλύτερο υψόμετρο των Βαλκανίων

Πρώτο μεγάλο βήμα της Long Term δοκιμής
CFMOTO 800MT LONG TERM VIDEO
Θάνο Αμβρ. Φελούκα
Από τον

Θάνο Αμβρ. Φελούκα

31/12/2022

Το CFMOTO 800MT πλησιάζει ήδη τα 7.000 χιλιόμετρα και πηγαίνει ολοταχώς για την πρώτη αλλαγή ελαστικών καθώς ήδη από τώρα το OEM πίσω ελαστικό δεν αντέχει περισσότερο. Όπως επίσης σύντομα, με αυτό τον ρυθμό συμπλήρωσης χιλιομέτρων, θα γίνει και το επόμενο service.

Δύο τεύχη του ΜΟΤΟ πιο πίσω φιλοξενούσαμε την πλήρη δοκιμή του που ξεκινώντας από ακριβώς 0 χιλιόμετρα, στρώθηκε γρήγορα και ταξίδεψε μέχρι την Βουλγαρία για να βρει ένα μικρό δρόμο που έχει το άτυπο ρεκόρ να είναι με εκείνος με το μεγαλύτερο υψόμετρο στα Βαλκάνια.

Αυτό σημαίνει ότι ο δρόμος αυτός είναι λίγα μέτρα ποιο ψηλά από τον χωματόδρομο που οδηγεί στην κορυφή του χιονοδρομικού κέντρου στο Καϊμακτσαλάν και στο εκκλησάκι του Προφήτη Ηλία, εκεί από όπου πέρασε το MEGA TEST του 2019.

Έτσι για την ιστορία, έχουμε φτάσει με μεγάλη Adventure και αρκετά πιο ψηλά στην περιοχή των Βαλκανίων που σημαίνει ότι πρέπει να αρχίσεις να σκαρφαλώνεις γιατί δεν είμαστε Αυστρία ή Ελβετία, παρότι έχουμε περισσότερα βουνά και από αυτούς, αλλά σκοπός ήταν να ταλαιπωρήσουμε το CFMOTO 800MT από τα πρώτα του χιλιόμετρα πριν αλλάξουμε σε χωμάτινα ελαστικά και αρχίσουμε τις αλλαγές και στις αναρτήσεις.

Οπότε μία γρήγορη βόλτα μέχρι τα βουνά της Rilla, την ακριβώς τελευταία ημέρα που θα μπορούσε αυτό να γίνει πριν πέσει παχύ το χιόνι, ήταν μία ιδανική ευκαιρία για το πρώτο ταξίδι του CFMOTO 800MT.

Τα αποτυπώνουμε όλα αυτά σε ένα χορταστικό VIDEO που θέλουμε να πιστεύουμε πως μεταφέρει όλη την εμπειρία της δοκιμής ώστε να είναι από τα πληρέστερα εκεί έξω, αλλά ταυτόχρονα καταγράφει και την μαγεία αυτού του μέρους που τροφοδοτεί με καθαρό πόσιμο νερό, την νότια Βουλγαρία.

Δείτε το VIDEO του MOTO:

 

MV Agusta Enduro Veloce - VIDEO παρουσίαση της τρικύλινδρης με τον καλύτερο ήχο

Μόλις ήρθε στην Ελλάδα
MV Agusta Enduro Veloce - VIDEO παρουσίαση της τρικύλινδρης με τον καλύτερο ήχο
Θάνο Αμβρ. Φελούκα
Από τον

Θάνο Αμβρ. Φελούκα

23/7/2024

Η MV Agusta Enduro Veloce μόλις ήρθε στην Ελλάδα και το κοινό την υποδέχτηκε πριν λίγες ημέρες με μία μεγαλοπρεπή εκδήλωση, μαζί με την ειδική και ιδιαίτερα ακριβή έκδοση, την LXP Orioli.

Σε αναμονή της δοκιμής της σε ελληνικό έδαφος, η παρουσίασή της από τους δρόμους της Σαρδηνίας όπου την οδηγήσαμε διεξοδικά, σε ένα χορταστικό νέο VIDEO του MOTO:

Παρακολουθείστε την παρουσίασή της: