Δυσάρεστο ξεκίνημα για το Π.Π.Ταχύτητας

Τα συλλυπητήρια μας στην οικογένεια, τους φίλους και τους κοντινούς του ανθρώπους...
Θάνο Αμβρ. Φελούκα
Από τον

Θάνο Αμβρ. Φελούκα

1/4/2017

Αναπάντεχα σήμερα το πρωί, κι ενώ βρισκόταν καθοδόν για την πίστα των Μεγάρων, απεβίωσε ο Βασίλειος Γούλας, ένας από τους καλύτερους μηχανικούς των ελληνικών αγώνων. Ήταν επί σειρά ετών ο μηχανικός του Λευτέρη Πίππου και είχε τεράστια εμπλοκή με τα πρωταθλήματα ταχύτητας.

Γεννημένος το ’67, ο Βασίλης Γούλας έφυγε από ανακοπή καρδιάς βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του, τους φίλους αλλά και όλα τα pit των αγωνιστικών ομάδων, καθώς απολάμβανε τον σεβασμό όλων με την ακεραιότητα του χαρακτήρα του, το πάθος του για τους ελληνικούς αγώνες ταχύτητας και τον επαγγελματισμό του, για τον οποίο ήταν ευρέως γνωστός.

Τα συλλυπητήρια μας στην οικογένεια, τους φίλους και τους κοντινούς του ανθρώπους. Ο Βασίλειος Γούλας θα μείνει στην μνήμη ως ένας από τους καλύτερους μηχανικούς που έχουν περάσει από τα ελληνικά αγωνιστικά πιτ και από τους πλέον ακέραιους σε χαρακτήρα… 

Μονομάρκα Pirelli για την κατηγορία ΟΡΕΝ του ΠΠΤ

Peristeras Pirelli
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

17/3/2023

Η Peristeras Tyres ανακοινώνει πως για μία ακόμη χρονιά η PERISTERAS TYRES θα είναι επίσημος και αποκλειστικός προμηθευτής και τεχνικός υποστηρικτής των ελαστικών PIRELLI στην κατηγορία OPEN του ΠΠΤ 2023.

Ακολουθεί το δελτίο τύπου της Peristeras Tyres:

"Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε τη σύναψη συνεργασίας σε συμφωνια με την ομοσπονδια ΑΜΟΤΟΕ και με την επίσημη αντιπροσωπεία της PIRELLI στην Ελλάδα, την Intramoto Glyfada για τη διάθεση των ελαστικών της κατηγορίας OPEN στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας 2023, η οποία θα είναι “Μονομάρκα”, δηλαδή όλοι οι συμμετέχοντες θα αγωνίζονται με τα ίδια ελαστικά. 

Pirelli Open Peristeras

Σε συνέχεια της πολυετής εμπειρίας μας στους αγώνες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, για μία ακόμη χρονιά η PERISTERAS TYRES θα είναι επίσημος και αποκλειστικός προμηθευτής και τεχνικός υποστηρικτής των ελαστικών PIRELLI στην κατηγορία OPEN του ΠΠΤ 2023.

Είναι τιμή μας το να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας και την τεχνική μας υποστήριξη τη νέα αγωνιστική χρονιά στους αγωνιζόμενους του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ταχύτητας.

Ευχές για ένα  πετυχημένο Πρωτάθλημα 2023 και καλή επιτυχία σε όλους τους συμμετέχοντες!

Sponsored  by  PERISTERAS 
DIABLO   SUPERCORSA  “SPV2” 
SPV2  Αγωνιστικό ζευγάρι για την κατηγορία  OPEN--2023 
OPEN :  120/70-17 + 180/55-17  280€      <SPV2>      120/70-17 + 190/55-17  290€ 

*Η προσφορά αφορά αποκλειστικά ζεύγος ελαστικών .
*Απαιτείται  παραγγελία των ελαστικών δύο εβδομάδες πριν τον εκάστοτε αγώνα."

Ετικέτες