Γράφτηκε από: 
τον Θάνο Αμβρ. Φελούκα

Enduro Άμφισσα: 2ος αγώνας Πρωταθλήματος και Κύπελλο Ελλάδας – Πρώτος γενικής ο Πάνος Κακολύρης!

Βελτιωμένη εικόνα μετά τις παρεμβάσεις

Τα υπέροχα τοπία της Άμφισσας αποχαιρετά το Enduro καθώς ολοκληρώθηκε ο δεύτερος αγώνας του Πανελληνίου Πρωταθλήματος και μαζί και του Κυπέλλου Ελλάδας. Βελτιωμένη σήμερα η εικόνα του αγώνα καθώς η χθεσινή δυσκολία με τους σφιχτούς χρόνους μετριάσθηκε από αφαίρεση τμήματος απλής διαδρομής και βελτίωσης των χρόνων, που ήταν καλοδεχούμενη από όλους που είχαν ήδη τρέξει έναν αγώνα.

Με τα περάσματα ήδη πατημένα από εχθές ήταν και η πλοήγηση εύκολη και σε συνδυασμό με τις υπέροχες ειδικές και την άρτια προετοιμασία ο δεύτερος αγώνας ακολούθησε τον πρώτο σε ένα πετυχημένο διήμερο για το ελληνικό Enduro.

Υπάρχει πάντα η αγωνία κάθε τοπικής λέσχης να φτιάξει έναν αγώνα που θα μείνει στην ιστορία ως «δύσκολος» ώστε να αναδείξει και την ικανότητα των διοργανωτών, όμως παράλληλα δεν πρέπει να ανεβάζει άσκοπα τον κίνδυνο. Το Enduro χρειαζόταν να ξεκινήσει δυναμικά και η Άμφισσα έδωσε δύο όμορφους αγώνες συνολικά, με τον Πάνο Κακολύρη με BETA να τερματίζει σήμερα πρώτος γενικής και πρώτος στην κατηγορία Ε2.

Ο συντάκτης του ΜΟΤΟ, πολυπρωταθλητής Κίμων Καράμπελας με Husqvarna και νικητής στην γενική του πρώτου αγώνα, είχε σήμερα μία άσχημη πτώση από την οποία κατάφερε να ανακάμψει και παραμερίζοντας τον πόνο να βγει τρίτος γενικής και δεύτερος στην Ε2.

Δεύτερος γενικής ο Ζώρας Αλέξης με BETA και πρώτος στην Ε3, ενώ πρώτος στην Ε1 ήταν ο Βαρσάμης Δημήτρης με KTM.

Στην Νέων πρώτος βγήκε και πάλι ο Ντεβετζής Ιωάννης με KTM και στην Senior o Γκαγκανάτσιος Αθανάσιος με BETA.

Παρακάτω ακολουθούν αναλυτικά τα αποτελέσματα μαζί με το Κύπελλο Ελλάδας καθώς και οι φωτογραφίες των πρώτων, ενώ θα ακολουθήσει και Gallery φωτογραφιών τις επόμενες ημέρες.

Γκαγκανάτσιος

 

Κακολύρης

 

Καράμπελας

 

Ντεβετζής

 

Βαρσάμης

 

Ζώρας

Φωτογράφος: Θοδωρής Ερμήλιος για το περιοδικό ΜΟΤΟ

 

Αναλυτικά αποτελέσματα 2ου αγώνα Πανελληνίου Πρωταθλήματος Enduro και Κύπελλο Ελλάδα