Οι μοτοσυκλέτες του 2023 στο OPENTV – Δείτε το VIDEO του MOTO
Το πρώτο μέρος στην τηλεόρασή σου!
Πατώντας απλά το ΜΠΛΕ ΚΟΥΜΠΙ
Από τον
Θάνο Αμβρ. Φελούκα
23/12/2022
Το OPENTV αγαπά τις μοτοσυκλέτες και με την υποστήριξη της betsson ζωντανεύει όλα τα νέα μοντέλα στην τηλεόρασή σου σε μία παραγωγή του ΜΟΤΟ!
Συντονιστείτε στην συχνότητα του OPENTV και πατήστε το ΜΠΛΕ ΚΟΥΜΠΙ για να μεταφερθείτε απευθείας στο Α μέρος της ωριαίας εκπομπής που πολύ περιεκτικά θα σας ξεναγήσει στην EICMA και θα την ζωντανέψει στο σαλόνι σας, στην συνδεδεμένη στο internet τηλεόρασή σας.
Εναλλακτικά μπορείτε να μεταβείτε στην ενότητα του MOTO στο TVOPEN.GR για να δείτε όλα μας τα video στην πλατφόρμα του τηλεοπτικού καναλιού ή και απευθείας στο Α μέρος της EICMA στον παρακάτω σύνδεσμο:
Το Yamaha XSR900 που δεν λέει όχι στον πάγο - Το νέο project της Deus Ex Machina
Με χρώματα και γραφικά εμπνευσμένα από τα Yamaha YZ των '90s
Από τον
Θοδωρή Ξύδη
3/4/2026
Yamaha και Deus Ex Machina δημιουργούν μαζί project εδώ και πάνω από μία δεκαετία και στην τελευταία συνεργασία τους την τιμητική του είχε ένα κατάλληλα προετοιμασμένο για διασκέδαση στον πάγο XSR900.
Τα χιόνια είναι ακόμη εδώ όμως δεν πρέπει να βάζουν φρένο στη διασκέδαση με δύο τροχούς ούτε λεπτό σύμφωνα με την Deus Ex Machina που διοργάνωσε φέτος το 3ο Deus Swank Rally On Ice, το δικό της ξεχωριστό event, στην πίστα της Ανδόρρας, την υψηλότερη μόνιμη πίστα στον κόσμο που βρίσκεται στα 2.400 μέτρα.
Στην φετινή συνάντηση Deus Swank Rally on Ice, που πραγματοποιήθηκε στα μέσα Μαρτίου και κυριάρχησε η διασκεδαστική οδήγηση στον πάγο με τις κατάλληλα τροποποιημένες μοτοσυκλέτες όσων συμμετείχαν, παρουσιάστηκε και το "χειμωνιάτικο" XSR900 που είχε δεχτεί την περιποίηση των ανθρώπων της Deus Ex Machina.
Η έμπνευση για τα χρώματα και τη δημιουργία των γραφικών προέρχεται από τα YZ125 και 250 της 10ετίας του '90 για αυτό και το κυρίαρχο χρώμα είναι το ροζ/φούξια. Οι αλλαγές είναι περιορισμένες και εντοπίζονται στα πλαϊνά πλαστικά την μεταλλική ποδιά/προστασία του κινητήρα και φυσικά στα ελαστικά με τα τακούνια, στα οποία έχουν προστεθεί και καμια 200αριά καρφιά στο καθένα για να υπάρχει πρόσφυση στον πάγο.
Όλα τα περιττά που ενοχλούν και θα μπορούσαν να σπάσουν, όπως είναι τα φώτα, έχουν αφαιρεθεί, ενώ το στάνταρ τελικό έχει δώσει τη θέση του σε αυτό της Akrapovic που μπορείτε να βρείτε και στον επίσημο κατάλογο με αξεσουάρ της Yamaha.
Παρόντας στο event της Deus Ex Machina ήταν ο Pol Tarres που οδήγησε στον πάγο την XT600Z Tenere του αλλά και το νέο WR125R, το οποίο ήταν διαθέσιμο και στους υπόλοιπους συμμετέχοντες αφού υπήρχαν τρία στην πίστα, όπως και ένα Wolverine RMAX 1000 για να προσφέρει... ομαδική διασκέδαση.
Δείτε στιγμιότυπα από το event στο βίντεο που ακολουθεί.