Οι μοτοσυκλέτες του 2023 στο OPENTV – Δείτε το VIDEO του MOTO

Το πρώτο μέρος στην τηλεόρασή σου!
Οι μοτοσυκλέτες 2023 στο OPENTV
Πατώντας απλά το ΜΠΛΕ ΚΟΥΜΠΙ
Θάνο Αμβρ. Φελούκα
Από τον

Θάνο Αμβρ. Φελούκα

23/12/2022

Το OPENTV αγαπά τις μοτοσυκλέτες και με την υποστήριξη της betsson ζωντανεύει όλα τα νέα μοντέλα στην τηλεόρασή σου σε μία παραγωγή του ΜΟΤΟ!

Συντονιστείτε στην συχνότητα του OPENTV και πατήστε το ΜΠΛΕ ΚΟΥΜΠΙ για να μεταφερθείτε απευθείας στο Α μέρος της ωριαίας εκπομπής που πολύ περιεκτικά θα σας ξεναγήσει στην EICMA και θα την ζωντανέψει στο σαλόνι σας, στην συνδεδεμένη στο internet τηλεόρασή σας.

Εναλλακτικά μπορείτε να μεταβείτε στην ενότητα του MOTO στο TVOPEN.GR για να δείτε όλα μας τα video στην πλατφόρμα του τηλεοπτικού καναλιού ή και απευθείας στο Α μέρος της EICMA στον παρακάτω σύνδεσμο:

Οι μοτοσυκλέτες του 2023-EICMA: Η μεγαλύτερη Έκθεση ΜΟΤΟ του κόσμου, μέρος Α!

Το Β μέρος θα ανέβει στην πλατφόρμα την Τρίτη 27/12

Ανάκληση Can-Am Spyder F3, RT - Πιθανή θραύση του άξονα τελικής μετάδοσης

Αφορά σε μοντέλα παραγωγής 2017-2019
Can-Am Spyder - Ανάκληση F3 & RT
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

22/10/2024

Μέσω του συστήματος ευρωπαϊκών ανακλήσεων RAPEX, ανακοινώνεται  ανάκληση Can-Am Spyder F3 & RT, με ημερομηνίες παραγωγής μεταξύ 2017 και 2019, καθώς υπάρχει πιθανότητα θραύσης του άξονα τελικής μετάδοσης, κάτι που θα μπορούσε να οδηγήσει σε τραυματισμό των επιβαινόντων.

Η ανάκληση με αριθμό A12/02853/24, αναφέρει πως στα Can-Am Spyder F3 και Spyder RT που έχουν κατασκευαστεί από το 2017 και 2019, ο άξονας τελικής μετάδοσης δεν έχει κατασκευαστεί σωστά, και με την πάροδο του χρόνου μπορεί να σπάσει.

Οι ιδιοκτήτες των επηρεαζόμενων τρίκυκλων οχημάτων θα ειδοποιηθούν από την Can-Am για το συγκεκριμένο θέμα, με το site της μητρικής BRP να αναφέρει πως για την ώρα... δεν έχουν ανακοινωθεί οι διορθωτικές κινήσεις που θα γίνουν καθώς αυτό εξετάζεται από την εταιρεία, ενώ η ανακοίνωσή των Καναδών για τις διορθωτικές ενέργειες θα γίνει πριν τις 31 Ιανουαρίου 2025!

Παράλληλα, για την ώρα η εταιρεία δεν έχει εκδώσει οδηγία στους ιδιοκτήτες των επηρεαζόμενων οχημάτων να σταματήσουν να οδηγούν, ενώ στο site της αναφέρει πως "αν σπάσει ο άξονας το σύστημα διεύθυνσης και τα φρένα θα συνεχίσουν να λειτουργούν, αλλά σταδιακά θα χάσετε ταχύτητα"...

Στα μάτια μας πάντως, αυτή δεν δείχνει η πιο υπεύθυνη στάση για ένα τέτοιο σοβαρό ζήτημα.

Ετικέτες