Τέλος οι μοτοσυκλέτες για τον Biaggi

Αλλαγή πορείας για τον Max
Από τον

Λάζαρο Μαυράκη

20/7/2017

O Max Biaggi έφτασε μια ανάσα πριν τον θάνατο κι αυτό επέφερε πολλές αλλαγές στον τρόπο που βλέπει τα πράγματα και στην θεώρηση της ζωής ο πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής. Ο ίδιος θεωρεί ότι αναγεννήθηκε κι ότι είναι πλέον ο καιρός για να κάνει ένα εντελώς νέο ξεκίνημα.

"Οι μοτοσυκλέτες τελείωσαν… για πάντα. Τώρα θα αφοσιωθώ στην προπόνηση", δήλωσε ο Biaggi και συνέχισε λέγοντας πως "μετά το ατύχημα ξύπνησα στο νοσοκομείο και πονούσα ανυπόφορα σε όλο μου το σώμα".

Αυτές οι δηλώσεις προκάλεσαν πάντως μεγάλη αίσθηση, καθώς όσο καιρό ο Max νοσηλευόταν, τα ιατρικά ανακοινωθέντα έκαναν λόγο μεν για σοβαρή κατάσταση, αλλά ανέφεραν πως δεν υπήρχε κίνδυνος για την ζωή του. Ο Biaggi όμως έδωσε μια εντελώς διαφορετική διάσταση: "Άκουσα τη φωνή του γιατρού Giuseppe Cardillo να μου λέει: Biaggi, θα είμαι ειλικρινής μαζί σου. Έχει μόλις 20% πιθανότητες να επιβιώσεις".

Μάλιστα, όπως ισχυρίζεται ο ίδιος, έφτασε τόσο κοντά στο θάνατο που βίωσε μια μεταφυσική εμπειρία, αντικρύζοντας το περίφημο "φως". "Εκείνη τη στιγμή εμφανίστηκε ένα φως μπροστά μου. Είδα τον εαυτό μου μωρό με την μητέρα μου Olga, η οποία φορούσε ένα πράσινο παλτό… Μετά είδα τον πατέρα μου Pietro μαζί με το πρώτο μου ποδήλατο, είδα την πρώτη φορά που κλώτσησα μπάλα… Εκείνη την ώρα ήθελα να σταματήσω αυτή την αναδρομή, αυτό το ταξίδι, γιατί ένιωθα πως η ζωή γλιστρούσε από μέσα μου. Είπα στον εαυτό μου πως δεν είναι ακόμη η ώρα μου".

Ο αναγεννημένος Biaggi νιώθει ευγνώμον απέναντι σε όσους νοιάστηκαν γι' αυτόν, ιδιαίτερα στην τραγουδίστρια Bianca Atzei: "Οφείλω πολλά στην σύντροφό μου", είπε ο Max. "Έμεινε ξύπνια για 15 ώρες σερί για να με φροντίσει. Τα λόγια δεν είναι αρκετά και μετρούν μόνο οι χειρονομίες. Δεν πιστεύω στον γάμο, αλλά θέλω να αποκτήσω μαζί της ένα παιδί."

Ο Max όμως προχωρά ακόμη πιο μπροστά και εκτιμά το γεγονός ότι του δόθηκε μια δεύτερη ευκαιρία: "Η ζωή μου έδωσε μια δεύτερη ευκαιρία και πρέπει να κάνω ό,τι είναι δυνατόν προκειμένου να την κάνω να αξίζει".

 

Η Auto Motor House στη Νάξο - Εγκαίνια για το κατάστημα που δίνει λύση στις Κυκλάδες

Στις 25-26 Απριλίου - Με test rides και αποκάλυψη special μοντέλου
Auto Motor House Νάξος 2026 κατάστημα
Από το

motomag

24/4/2026

Τα σημαντικότερα εγκαίνια φέτος για τους δύο τροχούς στις Κυκλάδες θα πραγματοποιηθούν αυτό το Σαββατοκύριακο, 25-26 Απριλίου στη Νάξο με τον Auto Motor House να έχει πλέον παρουσία και εκεί.

Από τις λίγες φορές που τα εγκαίνια ενός καταστήματος αποτελούν ευχάριστη είδηση για μια γεωγραφική περιοχή σημαντικά μεγαλύτερη από την ίδια τη Νάξο, εκεί που η Auto Motor House θα εγκαινιάσει και επίσημα το νέο της κατάστημα αυτό το Σαββατοκύριακο.

Λέμε ότι αποτελεί είδηση γιατί το κατάστημα της Auto Motor House θα αποτελέσει την αξιόπιστη λύση για εύρεση ανταλλακτικών για μοτοσυκλέτα αλλά και για τις υπόλοιπες κατηγορίες δικύκλου όχι μόνο για τη Νάξο αλλά και για τα γύρω νησιά, τα συνεργεία των οποίων μέχρι σήμερα δεν έχουν την εξυπηρέτηση που απαιτείται. 

Μέσα από την παρουσία στο νησί, η εταιρεία φιλοδοξεί να προσφέρει παράλληλα στο δίτροχο κοινό της Νάξου και των γύρω νησιών σύγχρονες λύσεις μετακίνησης και ολοκληρωμένες υπηρεσίες πώλησης και υποστήριξης ενώ έχει αναλάβει την επίσημη αντιπροσώπευση και διάθεση στη Νάξο των CFMOTO, Royal Enfield και Letbe.

Στο διήμερο που θα έχει εορταστικό χαρακτήρα, οι επισκέπτες του καταστήματος θα μπορέσουν να συμμετέχουν σε test rides με επιλεγμένα μοντέλα των CFMOTO και Royal Enfield, αλλά και να δουν από κοντά μοντέλα και των Moto Morini, Italjet, Malaguti, Polaris και Letbe, ενώ θα αποκαλυφθεί και ένα σπέσιαλ μοντέλο.

Η Auto Motor House συστεγάζεται με την I’M Inter Motors, για την οποία μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα εδώ.

Το κατάστημα της Auto Motor House στην Νάξο θα το βρείτε στην Οδό Χώρας Εγγαρών (Γρόττα, Τ.Κ. 84300). Τηλέφωνο: 211 775800 (εσωτερικό 355).