Ταύρος στη Μύκονο σκότωσε αναβάτη μοτοσυκλέτας, καρφώνοντας τον με τα κέρατα στην καρδιά!

Σχηματισμός δικογραφίας και αναζήτηση του ιδιοκτήτη του ζώου
Θανατηφόρα επίθεση ταύρου στη Μύκονο
Από το

motomag

27/11/2023

Λίγο μετά τις 12 το βράδυ την Κυριακή 26/11/2023, δικυκλιστής στη Μύκονο φέρεται να έπεσε πάνω σε κοπάδι με αγελάδες, ενώ κατόπιν ταύρος ή αγελάδα του επιτέθηκε, καρφώνοντας τον σε κοιλιά και καρδιά με τα κέρατα, με αποτέλεσμα τον θάνατο του.

Για την ώρα η επίσημη ανακοίνωση της αστυνομίας Μυκόνου είναι λακωνική και δεν ρίχνει φως στο συμβάν, καθώς αναφέρει τα εξής: “Σχηματισμός δικογραφίας για θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα στη Μύκονο. Την 26-11-2023/00.22’ επί της επαρχ. οδού Χώρας – Άνω Μεράς, δίκυκλο μοτοποδήλατο οδηγούμενο από 39χρονο ημεδαπό, συγκρούσθηκε με παραγωγικό ζώο (βοοειδές) που βρισκόταν στο οδόστρωμα, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού. Τα ακριβή αίτια και οι συνθήκες του τροχαίου δυστυχήματος ερευνώνται από την Υποδιεύθυνση Αστυνομίας Μυκόνου.”

Τοπικά μέσα όμως αναφέρουν πως ο θάνατος του 39χρονου δεν ήταν αποτέλεσμα της σύγκρουσης του με τα ζώα, αλλά από επίθεση ταύρου ή αγελάδας μετά τη σύγκρουση.

Τα χαράματα της Κυριακής, ο άτυχος αναβάτης οδηγούσε το δίκυκλό του στην επαρχιακή οδό χώρας - Άνω μέρας, μπροστά του εμφανίστηκε ένα κοπάδι από αγελάδες που βρισκόταν παρανόμως στον δρόμο. Τα ζώα πιθανώς να είχαν ξεφύγει από τον χώρο που φυλάσσονταν λόγω του φόβου τους από τη σφοδρή κακοκαιρία που επικρατούσε στο νησί.

Μετά την πτώση του, ο 39χρονος -πατέρας ενός 9χρονου κοριτσιού- φέρεται να προσπάθησε να βγάλει τα ζώα από τον δρόμο, όταν δέχθηκε την επίθεση και έχασε τη ζωή του.

Η αστυνομία αναζητεί τον ιδιοκτήτων των ζώων, που αντιμετωπίζει την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από αμέλεια.

H TVS προσπέρασε Hero και Honda στην πρωτιά της Ινδικής αγοράς τον Ιούνιο – Άνοδος 47% στις πωλήσεις της!

Ιστορική στιγμή για την TVS Motor Company στη μεγαλύτερη αγορά του κόσμου, αυτή της πατρίδας της
tvs
Από τον

Σπύρο Τσαντήλα

14/7/2026

Τον περασμένο μήνα, Ιούνιο, η TVS κατάφερε 565.417 πωλήσεις, επίδοση που μεταφράζεται σε άνοδο 47% συγκριτικά με τον ίδιο μήνα του 2025. Χάρη σε αυτήν, η ινδική εταιρεία και συνεργάτιδα της BMW κατέκτησε την πρωτιά της αγοράς της Ινδίας για τον Ιούνιο, καταφέρνοντας να αφήσει πίσω της δύο παραδοσιακές υπερδυνάμεις που μονίμως έχουν καπαρωμένες τις δύο πρώτες θέσεις στις ταξινομήσεις της χώρας, τις Hero (541.000 ταξινομήσεις) και Honda (528.000 ταξινομήσεις).

Καταλύτης σε αυτή τη μετεωρική άνοδο κατά τον έκτο μήνα του 2026 ήταν οι εξαγωγές 154.000 δικύκλων, τιμή που αναλογεί σε κάτι λιγότερο από το τριπλάσιο (2,9 για την ακρίβεια) του αθροίσματος των εξαγωγών των Hero και Honda!

Η TVS εμφανίζει πολύ δυνατές επιδόσεις στην Αφρική, στη Λατινική Αμερική και στις ασιατικές αγορές, ενώ η επέκτασή της στην Ευρώπη, που έχει ξεκινήσει τον τελευταίο χρόνο, αναμφίβολα θα ενισχύσει περαιτέρω τις εξαγωγές της. Θυμίζουμε πως φέτος η TVS εξασφάλισε πρόσβαση και στην ελληνική αγορά μέσω της Muvus (CFMOTO, Royal Enfield).

Ατμομηχανή της TVS είναι δίχως άλλο η οικογένεια μοντέλων Apache, η οποία περιλαμβάνει επτά μοτοσυκλέτες σε τρεις κατηγορίες – πέντε γυμνά RTR, τη supersport RR 310 (με τον κινητήρα των ανάλογων BMW) και την adventure RTX – καταφέρνοντας τον Ιούνιο να φτάσει σε ένα σημαντικό ορόσημο: 7 εκατομμύρια πωλήσεις σε 90 χώρες του κόσμου από το 2005 που λανσαρίστηκε για πρώτη φορά!

Η διαρκής ανάπτυξη της TVS Motor Company είχε οδηγήσει σε μια ένα πολύ σπουδαίο κατόρθωμα πριν μερικούς μήνες, όταν προσπέρασε τη Yamaha για να γίνει η τρίτη μεγαλύτερη κατασκευάστρια μοτοσυκλετών στον κόσμο το 2025!

 

Ετικέτες