24ο ΑΤΤΙΚΟ Rally - Κυριακή 15 Δεκεμβρίου από τη Λέσχη Φίλων Κλασικής Μοτοσικλέτας

Θα ακολουθήσει υπαίθρια “δεξίωση” με φασολάδα
Rally κλασικής μοτοσυκλέτας
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

9/12/2024

Η Λέσχη Φίλων Κλασικής Μοτοσικλέτας διοργανώνει το τελευταίο ράλι της χρονιάς, με επωνυμία “ΑΤΤΙΚΟ Rally ”, την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου.

Μικρό, αλλά πάντα απολαυστικό ράλι, με γαστριμαργική κατάληξη σε προεορταστική ατμόσφαιρα.

Εκατό περίπου χιλιόμετρα στα όρια του νομού Αττικής, σε μια πανέμορφη διαδρομή: εκκίνηση από Θησείο, διαδρομή από παλαιά Εθνική οδό για Μαγούλα και ύστερα Στεφάνι, Οινόη, Μάνδρα, Μέγαρα, και τερματισμός στον Άγιο Σαράντη Μεγάρων, όπου θα ακολουθήσει υπαίθρια “δεξίωση” με φασολάδα!

Οι μοτοσικλέτες, φυσικά, είναι Ιστορικά Οχήματα άνω των 30 ετών, πολλές από τις οποίες ιδιαίτερα σπάνιες που αξίζουν την προσοχή όλων, μοτοσικλετιστών και μη.

KTM 125/390 SMC R - Οι τιμές τους στην Ελλάδα

Σε ίδια τιμή με το 390 Duke το Supermotard μοντέλο των 390 κυβικών
KTM 390 SMC R - Οι προ-παραγγελίες ξεκίνησαν
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

16/1/2025

Η οικογένεια supermoto της ΚΤΜ μεγαλώνει αποκτώντας δυο νέα μέλη καθ’ εικόνα και καθ’ ομοίωση της θρυλικής KTM 690 SMC R. Η παραγωγή των νέων KTM 125 SMC R και KTM 390 SMC R έχει ήδη ξεκινήσει και τα εντελώς νέα μοντέλα αναμένονται στην Ελλάδα στο τέλος του πρώτου τριμήνου του 2025.

Εσείς όμως δεν χρειάζεται να περιμένετε μέχρι τον Μάρτιο για να εξασφαλίσετε ένα από τα πρώτα SMC R που θα φτάσουν στην χώρα μας. Οι προ-παραγγελίες έχουν ήδη ανοίξει στο επίσημο πανελλαδικό δίκτυο συνεργατών της ΚΤΜ!

Οι προτεινόμενες τιμές λιανικής τους θα είναι:

  • KTM 125 SMC R MY25 // €5.550
  • KTM 390 SMC R MY25 // €6.680

Περισσότερες πληροφορίες στο επίσημο δίκτυο συνεργατών ΚΤΜ

Ετικέτες