30 χρόνια BMW Motorrad Βαγιανέλης!

Τρεις δεκαετίες υψηλού επιπέδου υπηρεσιών
Από τον

Λάζαρο Μαυράκη

26/2/2021

Τα 30 χρόνια αδιάλειπτης παρουσίας στην ελληνική αγορά μοτοσυκλέτας και παροχής υψηλού επιπέδου υπηρεσιών, γιορτάζει η BMW Motorrad Βαγιανέλης. Τρεις δεκαετίες στην διάρκεια των οποίων έχει χτίσει η εταιρεία την Ιστορία της, πάνω στις βάσεις της συνέπειας και της ευθύνης, παρέχοντας ασφάλεια και υπηρεσίες που χαρακτηρίζονται από υψηλά ποιοτικά στάνταρ, ενώ παράλληλα δομεί σταθερές σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες της, με αποτέλεσμα να βρίσκεται στην κορυφή των πωλήσεων μοτοσυκλετών ΒΜW.

Το ξεκίνημα έγινε το μακρινό 1990, τότε που κανένας δεν πίστευε την προοπτική και το μέλλον της BMW. Ο Τάσος Βαγιανέλης έδωσε "σάρκα και οστά" στο όραμα του, στήριξε τα πιστεύω του και το σήμερα βρίσκει τον ίδιο και τους συνεργάτες με ένα από τα κορυφαία καταστήματα ΒΜW στον κόσμο!

Η πίστη για τις μοτοσυκλέτες και τις πρωτοποριακές υπηρεσίες της BMW, σε συνδυασμό με την εμπιστοσύνη στο ένστικτο, τη διαρκή αναζήτηση βελτίωσης και εξέλιξης, αλλά και τις ικανότητες των συνεργατών του, ήταν οι λόγοι που η εταιρεία κατάφερε να διαβλέψει τις ευκαιρίες μέσα στην οικονομική κρίση και όχι μόνο να βάλει πολύ ψηλά τον πήχη αλλά και να τον προσπεράσει.

Η BMW Motorrad Βαγιανέλης δεν είναι μόνο ένα εντυπωσιακό κατάστημα μοτοσυκλέτας, είναι ένας ζωντανός οργανισμός με ατέλειωτες, φρέσκιες και ανατρεπτικές ιδέες, όπου ο πελάτης απολαμβάνει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, στην αγορά και τη συντήρηση της μοτοσυκλέτας του, στην απόκτηση του κατάλληλου εξοπλισμού, αλλά και τα προνόμια μοναδικών υποστηρικτών προγραμμάτων, όπως ιδιαίτερα ευνοϊκά επιτόκια χρηματοδότησης, δυνατότητα επιλογής μικτής ασφάλειας, ασφάλειας κλοπής, δανείου και πολλών άλλων.

"Η ιστορία σου… είναι το εφαλτήριο για να πας μπροστά!", μας είχε πει ο Τάσος Βαγιανέλης σε μια από καρδιάς συνέντευξη που μας είχε δώσει στο παρελθόν και αυτό το "μπροστά" έχει πολλές θετικές εκπλήξεις!

MotoGP – Ο Cal Crutchlow επιστρέφει στην ενεργό δράση!

Ο Βρετανός αναβάτης αναμένεται να κάνει τρεις wildcard MotoGP εμφανίσεις
motomagMotoGP – Ο Cal Crutchlow επιστρέφει στην δράση
Από τον

Αλέξανδρο Λαμπράκη

26/4/2024

Με ανακοίνωση στα κοινωνικά της δίκτυα, η Monster Energy Yamaha MotoGP μας ενημερώνει ότι ο αναβάτης εξέλιξής της, Cal Crutchlow, αναμένεται να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση των MotoGP, ως wildcard συμμετοχή σε τρεις γύρους, με στόχο να συλλέξει δεδομένα για την εξέλιξη της M1.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο Βρετανός αναμένεται αρχικά να βρεθεί στο Mugello -31 Μαΐου μέχρι 2 Ιουνίου. Επόμενος σταθμός είναι το Silverstone (2-4 Αυγούστου), με την τρίτη και τελευταία του συμμετοχή για φέτος να είναι στο San Marino στις 6-8 Σεπτεμβρίου.

Δύο χρόνια σχεδόν μετά την απόσυρσή του από την ενεργό δράση, ο Crutchlow επιστρέφει, με στόχο να βοηθήσει την Yamaha με την εξέλιξη της M1. Εκκρεμεί, ωστόσο, ακόμα η έγκριση από την IRTA, που πιθανότατα δεν θα αργήσει να έρθει.

Ετικέτες