Αγριογούρουνα έστειλαν μοτοσυκλετιστή στο χειρουργείο

Με κάταγμα στο νοσοκομείο Βόλου
Θάνο Αμβρ. Φελούκα
Από τον

Θάνο Αμβρ. Φελούκα

5/10/2019

Σοβαρά τραυματισμένος με κατάγματα στην ωμοπλάτη μεταφέρθηκε 40χρονος αναβάτης όταν συγκρούστηκε με αγριογούρουνα στον επαρχιακό δρόμο που συνδέει Σέσκλο και Διμήνι, έξω από τον Βόλο. Πρόκειται για μία αγροτική περιοχή, από την οποία είχε περάσει πολύ γρήγορα και το Mega Test πέρσι, πρωτού βρεθούμε στους δασωμένους χωματόδρομους από την άλλη πλευρά του Παγασητικού

Ο μήνας δεν ξεκίνησε καλά για τον άτυχο Βολιώτη, ενώ δεν είναι το πρώτο τροχαίο με αγριογούρουνα στην περιοχή. Μπορεί να μην πρόκειται για συνηθισμένο φαινόμενο αλλά δεν είναι και η πρώτη φορά που αναβάτης χτυπά αγριογούρουνο.

Έχει συμβεί πολλές φορές σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας, η διαφορά είναι πως στην συγκεκριμένη περίπτωση ήταν ένα κοπάδι αγριογούρουνων που δεν είχε καμία διάθεση να φύγει από τον δρόμο και αντίθετα κινήθηκαν προς το μέρους του αναβάτη όταν εκείνος σταμάτησε για να τα αποφύγει.

Ήταν ξημερώματα και πήγαινε στην εργασία του, αλλά όπως αναφέρει η πανθεσσαλική εφημερίδα Ταχυδρόμος, αντί για αυτό κατέληξε με σοβαρά τραυματισμένος στο νοσοκομείο του Βόλου όπου και έπρεπε να χειρουργηθεί στην ωμοπλάτη.

Το πρόβλημα για τους ντόπιους κατοίκους είναι υπαρκτό και ζητούν την συνδρομή των υπηρεσιών για να μην αναγκαστούν να πάρουν τις κυνηγητικές καραμπίνες, όπως προτείνουν να γίνει, απελευθερώνοντας το κυνήγι των αγριογούρουνων σε όλη την διάρκεια του έτους.

Yamaha XMAX 125 & ΧΜΑΧ 300 - Δώρο 200 ευρώ σε κιτ γνήσιων αξεσουάρ

Η προσφορά ισχύει για όλες τις εκδόσεις των ΧΜΑΧ 125 & ΧΜΑΧ 300
motomag Yamaha XMAX 125 & ΧΜΑΧ 300 – Δώρο 200 ευρώ σε κιτ γνήσιων αξεσουάρ
Από τον

Γιάννη Τσινάβο

24/4/2024

Η Yamaha προχωρά σε μία προσφορά για τα scooter XMAX 125 και XMAX 300 η οποία περιλαμβάνει έκπτωση 200 ευρώ στο κιτ γνήσιων αξεσουάρ.

Πιο συγκεκριμένα το κιτ γνήσιων αξεσουάρ περιλαμβάνει σχάρα στήριξης, βάση τοποθέτησης κεντρικής βαλίτσας, κλειδαριά, κεντρική βαλίτσα χωρητικότητας 45 λίτρων καθώς και σετ μαύρα διακοσμητικά βαλίτσας.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ.

Ετικέτες