Αλλαγές στην πίστα των Μεγάρων: Προστίθενται 156 μέτρα, μηδενίζουν όλα τα ρεκόρ!

Θα είναι όλα έτοιμα για τον τελευταίο διπλό αγώνα του ΠΠΤ 2018
Θάνο Αμβρ. Φελούκα
Από τον

Θάνο Αμβρ. Φελούκα

3/9/2018

Έχουν ξεκινήσει οι εργασίες για μία αλλαγή στην πίστα των Μεγάρων που θα αφήσει το ίδιο μήκος στην ευθεία αλλά θα αλλάξει τελείως την είσοδό της στην Κ5. Σύμφωνα με τον υπεύθυνο διαχείρισης της πίστας, από την Κ3 θα ξεκινά μία νέα στροφή που θα οδηγεί σε ένα εσάκι καταλήγοντας στην ευθεία, με την Κ4 να ακυρώνεται.

Παράλληλα με την αλλαγή αυτή, γίνονται εργασίες αποκατάστασης στο οδόστρωμα, ενώ συνολικά η πίστα μεγαλώνει κατά 156 μέτρα. Από εδώ και πέρα οι αναφορές στους χρόνους της πίστας θα πρέπει να αναφέρονται με ημερομηνία, καθώς από τον φετινό Οκτώβριο και μετά, θα χρησιμοποιείται η νέα χάραξη.

Οι αλλαγές και ταυτόχρονα η βελτίωση του οδοστρώματος είναι ευπρόσδεκτες, πόσο μάλιστα όταν γίνονται σε δύσκολη οικονομικά περίοδο που δεν ευνοεί κανενός είδους επένδυση.

Ενδιαφέρον θα υπάρχει και στον διπλό αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ταχύτητας, καθώς οι αναβάτες θα κληθούν να αγωνιστούν με τα νέα δεδομένα της πίστας, πράγμα καλό για τον ανταγωνισμό κι άρα το θέαμα και τους θεατές!

Περισσότερες λεπτομέρειες θα έχουμε κατά την αυτοψία μας τις επόμενες ημέρες

Fantic Days 2024 - Η Fantic αποκτά κι αυτή τη γιορτή της, στις 21-22 Σεπτεμβρίου

Στο SalviniLand - Monterenzio στην επαρχία της Μπολόνια
Fantic Days 2024
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

14/6/2024

Η Fantic Motor ανακοινώνει την πρώτη έκδοση των Fantic Days, ένα Σαββατοκύριακο ανοιχτό στο κοινό με test-rides, πολλή οδήγηση MX, Enduro και e-bikes, εκθεσιακά περίπτερα, ζωντανή μουσική και φαγητό. Μια συγκέντρωση για όλους τους ιδιοκτήτες της Fantic στο SalviniLand - Monterenzio στην επαρχία της Μπολόνια.

Οι συμμετέχοντες θα μπορούν να οδηγήσουν σε πίστες Motocross, Enduro και e-bike τις μοτοσυκλέτες τους αλλά και τα νέα μοντέλα της Fantic, ενώ θα υπάρχουν και περιηγήσεις με τα Caballero. Στην εκδήλωση θα δώσουν το παρών και οι αγωνιζόμενοι της Fantic Racing, τους οποίους θα μπορούν να συναντήσουν από κοντά οι φίλοι της εταιρείας.

Το πρόγραμμα

Κατά τη διάρκεια των Fantic Days, όλοι οι παρευρισκόμενοι μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε μια σειρά συναρπαστικών δραστηριοτήτων:

- Ξεναγήσεις: εξερευνήστε τοπία που κόβουν την ανάσα και διαδρομές ειδικά σχεδιασμένες για να αναδεικνύουν τα χαρακτηριστικά των ποδηλάτων και των μοτοσυκλετών της Fantic.

- Test-Rides: ανακαλύψτε την πλήρη γκάμα των μοτοσικλετών MX και Enduro της Fantic, καθώς και τις μοτοσικλέτες Caballero και e-bikes σε διάφορες πίστες.

- Ζωντανή μουσική: συναυλίες και ζωντανές παραστάσεις θα εξασφαλίσουν μια ξεχωριστή ατμόσφαιρα.

- Εκθεσιακά περίπτερα: ενημερωθείτε για τα τελευταία νέα, τους συνεργάτες και τα αξεσουάρ της Fantic.

- Φαγητό και ποτά: απολαύστε μια μεγάλη ποικιλία από γαστρονομικές απολαύσεις και ποτά στα περίπτερα φαγητού.

- Συγκεντρώσεις: λάβετε μέρος σε συγκεντρώσεις για να γιορτάσετε την κοινότητα Fantic, να συναντήσετε άλλους λάτρεις των δύο τροχών και να μοιραστείτε εμπειρίες.

- Ειδικοί προσκεκλημένοι και πρεσβευτές: Γνωρίστε μερικά από τα γνωστά πρόσωπα της οικογένειας Fantic - αναβάτες, πρωταθλητές και Fantic Racing Ambassadors που θα μοιραστούν τις ιστορίες και το πάθος τους.

Η εκδήλωση θα σηματοδοτήσει επίσης το τελικό στάδιο του The Long Way 2024, της περιοδείας που οδήγησε την κοινότητα των ιδιοκτητών Caballero, τη μακροβιότερη και πιο ιστορική μέσα στην οικογένεια Fantic, στον γύρο της Ιταλίας.