Αλλαγές στην πίστα των Μεγάρων: Προστίθενται 156 μέτρα, μηδενίζουν όλα τα ρεκόρ!

Θα είναι όλα έτοιμα για τον τελευταίο διπλό αγώνα του ΠΠΤ 2018
Θάνο Αμβρ. Φελούκα
Από τον

Θάνο Αμβρ. Φελούκα

3/9/2018

Έχουν ξεκινήσει οι εργασίες για μία αλλαγή στην πίστα των Μεγάρων που θα αφήσει το ίδιο μήκος στην ευθεία αλλά θα αλλάξει τελείως την είσοδό της στην Κ5. Σύμφωνα με τον υπεύθυνο διαχείρισης της πίστας, από την Κ3 θα ξεκινά μία νέα στροφή που θα οδηγεί σε ένα εσάκι καταλήγοντας στην ευθεία, με την Κ4 να ακυρώνεται.

Παράλληλα με την αλλαγή αυτή, γίνονται εργασίες αποκατάστασης στο οδόστρωμα, ενώ συνολικά η πίστα μεγαλώνει κατά 156 μέτρα. Από εδώ και πέρα οι αναφορές στους χρόνους της πίστας θα πρέπει να αναφέρονται με ημερομηνία, καθώς από τον φετινό Οκτώβριο και μετά, θα χρησιμοποιείται η νέα χάραξη.

Οι αλλαγές και ταυτόχρονα η βελτίωση του οδοστρώματος είναι ευπρόσδεκτες, πόσο μάλιστα όταν γίνονται σε δύσκολη οικονομικά περίοδο που δεν ευνοεί κανενός είδους επένδυση.

Ενδιαφέρον θα υπάρχει και στον διπλό αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ταχύτητας, καθώς οι αναβάτες θα κληθούν να αγωνιστούν με τα νέα δεδομένα της πίστας, πράγμα καλό για τον ανταγωνισμό κι άρα το θέαμα και τους θεατές!

Περισσότερες λεπτομέρειες θα έχουμε κατά την αυτοψία μας τις επόμενες ημέρες

Αθήνα: Αναβάτης παραβίασε 7 κόκκινα και κινήθηκε 9 φορές αντίθετα σε μονόδρομο - Στα 6.000 ευρώ το πρόστιμο

Στο κέντρο της πρωτεύουσας - Συνελήφθη ο αναβάτης
astynomia
Από τον

Παύλο Καρατζά

31/8/2026

Ένας 41χρονος αναβάτης συνελήφθη από την Αστυνομία το μεσημέρι του Σαββάτου (29/9) στην περιοχή της Αθήνας για επικίνδυνη οδήγηση.

Πιο συγκεκριμένα, ο 41χρονος φέρεται να μη σταμάτησε σε έλεγχο που επιχείρησαν να πραγματοποιήσουν αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης. Στη συνέχεια, ανέπτυξε ταχύτητα, παραβιάζοντας διαδοχικά επτά ερυθρούς σηματοδότες, ενώ μπήκε εννιά φορές αντίθετα σε μονόδρομους.

Οι αστυνομικοί τον καταδίωξαν και κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν στην περιοχή των Αγίων Αναργύρων.

Ο αναβάτης συνελήφθη και οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα ενώ του επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο ύψους 5.975 ευρώ, ενώ θα "αποχαιρετίσει" και το δίπλωμά του για αρκετό καιρό.