Αλλαγές στην πίστα των Μεγάρων: Προστίθενται 156 μέτρα, μηδενίζουν όλα τα ρεκόρ!

Θα είναι όλα έτοιμα για τον τελευταίο διπλό αγώνα του ΠΠΤ 2018
Θάνο Αμβρ. Φελούκα
Από τον

Θάνο Αμβρ. Φελούκα

3/9/2018

Έχουν ξεκινήσει οι εργασίες για μία αλλαγή στην πίστα των Μεγάρων που θα αφήσει το ίδιο μήκος στην ευθεία αλλά θα αλλάξει τελείως την είσοδό της στην Κ5. Σύμφωνα με τον υπεύθυνο διαχείρισης της πίστας, από την Κ3 θα ξεκινά μία νέα στροφή που θα οδηγεί σε ένα εσάκι καταλήγοντας στην ευθεία, με την Κ4 να ακυρώνεται.

Παράλληλα με την αλλαγή αυτή, γίνονται εργασίες αποκατάστασης στο οδόστρωμα, ενώ συνολικά η πίστα μεγαλώνει κατά 156 μέτρα. Από εδώ και πέρα οι αναφορές στους χρόνους της πίστας θα πρέπει να αναφέρονται με ημερομηνία, καθώς από τον φετινό Οκτώβριο και μετά, θα χρησιμοποιείται η νέα χάραξη.

Οι αλλαγές και ταυτόχρονα η βελτίωση του οδοστρώματος είναι ευπρόσδεκτες, πόσο μάλιστα όταν γίνονται σε δύσκολη οικονομικά περίοδο που δεν ευνοεί κανενός είδους επένδυση.

Ενδιαφέρον θα υπάρχει και στον διπλό αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ταχύτητας, καθώς οι αναβάτες θα κληθούν να αγωνιστούν με τα νέα δεδομένα της πίστας, πράγμα καλό για τον ανταγωνισμό κι άρα το θέαμα και τους θεατές!

Περισσότερες λεπτομέρειες θα έχουμε κατά την αυτοψία μας τις επόμενες ημέρες

Ανάκληση BMW S 1000 R, S 1000 XR

Αναβάθμιση λογισμικού μπορεί να απενεργοποιήσει το Wheelie Control
Ανάκληση BMW S 1000 XR & S 1000 R
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

23/3/2023

Το σύστημα RAPEX της E.E. αναφέρει νέα ανάκληση για BMW S 1000 R, S 1000 XR με ημερομηνίες κατασκευής 3.04.2019 – 20.12.2022, καθώς μια αναβάθμιση λογισμικού μπορεί να απενεργοποιήσει το Wheelie Control, χωρίς όμως να ανάβει η ανάλογη προειδοποιητική λυχνία για την κατάσταση του συστήματος ελέγχου σούζας.

Η ανάκληση έχει κωδικό 0000348800, ενώ το πρόβλημα αφορά στο custom riding mode “Dynamic Pro”. Εκεί, μετά από αναβάθμιση λογισμικού σε εξουσιοδοτημένο συνεργείο, το wheelie control στο συγκεκριμένο riding mode απενεργοποιείται, χωρίς να πληροφορεί όμως η οθόνη τον αναβάτη για αυτό, κάτι που θα μπορούσε να οδηγήσει σε ατύχημα.

 

Βαγιανέλης

Ετικέτες