Αναβάλλεται το 17ο Motor Festival! [video]

Προτεραιότητα η υγεία όλων!
Από τον

Πάνο Καραβοκύρη

17/3/2020

Η διοργανώτρια αρχή του 17ου Motor Festival, EΛ HERO, αποφάσισε μαζί με το Δήμο Μεσσήνης να αναβάλλει προσωρινά την εκδήλωσή της, λόγω της κατάστασης που επικρατεί στη χώρα μας. Υπόσχεται πως το Motor Festival θα επιστρέψει και τονίζει πως αυτό που προέχει είναι η υγεία όλων. Στο δελτίο τύπου που ακολουθεί μπορείτε να βρείτε περισσότερες λεπτομέρειες.

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αναβάλλεται το 17οMotor Festival του αεροδρομίου της Τριόδου στη Μεσσήνη

Με υπευθυνότητα και αίσθημα ευθύνης το 17ο Motor Festival, που επρόκειτο να διεξαχθεί το τριήμερο 10-12 Απριλίου για πρώτη φορά στη Μεσσηνία και συγκεκριμένα στο αεροδρόμιο της Τρίοδου στη Μεσσήνη αναβάλλεται με κοινή απόφαση της διοργανώτριας εταιρίας ΕΛ HERO και του Δήμου Μεσσήνης.

“Σε συνέχεια των μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας από την εξάπλωση του κορωνοϊού, όπως εξαγγέλθηκαν από την Ελληνική Κυβέρνηση και δείχνοντας υπευθυνότητα θεωρούμε ότι η δημόσια υγεία προέχει» δήλωσε χαρακτηριστικά ο διοργανωτής Μιχάλης Κοντιζάς, προσθέτοντας ότι «το Motor Festival δεν ακυρώνεται απλά αναβάλλεται ως το πέρας αυτής της δύσκολης περιόδου που διανύουμε στη χώρα μας. Η απόφαση, που ανακοινώνεται επισήμως σήμερα, έχει ληφθεί από την προηγούμενη εβδομάδα, καθώς πάνω απ’ όλα είναι η υγεία όλων μας”.

Το Motor Festival στέλνει το μήνυμα ότι όταν η χώρα μας με το καλό βγει νικήτρια από την περιπέτεια που βιώνει θα επιστρέψει με τη διοργάνωση του 17ου event του μεγαλύτερου μηχανοκίνητου πάρκου αδρεναλίνης, που θα διεξαχθεί για πρώτη φορά στη Μεσσηνία και που για πρώτη φορά στην ιστορία της κορυφαίας γιορτής της μηχανοκίνησης στην Ελλάδα θα περιλαμβάνει 5 (!) διαφορετικές αρένες δράσης με Dragster, Drift, Stunt, Truck, Rally, χωμάτινα 4x4, Flat track, Motocross, Enduro, Αir show και έκθεση επαγγελματιών οδηγών και όχι μόνο!

Έχασε τη ζωή του σε ατύχημα ο αναβάτης motocross Luca Lier

Ο Γερμανός αναβάτης θα γινόταν και πατέρας σε λίγο καιρό
luca
Από το

motomag

22/8/2025

Ο 35χρονος Luca Lier από το Borchen έχασε τη ζωή του τη νύχτα της Κυριακής προς τη Δευτέρα (18 Αυγούστου) σε μοτοσυκλετιστικό δυστύχημα σε επαρχιακό δρόμο κοντά στην πόλη του.

Το motocross και οι μοτοσυκλέτες ήταν το πάθος του. Όταν ο Luca δεν ήταν στην πίστα ή δεν προπονούταν, εργάζονταν ως μηχανικός σε κατάστημα μοτοσυκλετών. Ο Luca συμμετείχε ενεργά στο Γερμανικό ερασιτεχνικό πρωτάθλημα motocross. Μάλιστα το επόμενο Σαββατοκύριακο επρόκειτο να αγωνιστεί στο Westerhausen.

luca

Η σύζυγός του, Gina Marie ασχολείται επίσης με το motocross και το 2024 συμμετείχε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Γυναικών WMX. Μάλιστα, η Gina Marie είναι έγκυος. Έγραψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: “Κανένα post δεν μπορεί να αποδώσει αυτό που είσαι. Ατελείωτες εικόνες και στιγμές που λείπουν. Είσαι τα πάντα για μένα και εύχομαι να είχαμε πολύ περισσότερο χρόνο μαζί. Είμαι τόσο περήφανη για σένα και για όλα όσα πέτυχες και ευγνώμων για όλη την αγάπη που μου έδωσες. Ξέρω ότι θα ήθελες να μην είναι κανείς λυπημένος. Αλλά χωρίς εσένα, που πάντα με παρηγορούσες, είναι δύσκολο”.

Εμείς από την μεριά μας, ευχόμαστε συλλυπητήρια στην γυναίκα του, την οικογένειά του και τους φίλους του.