Ανάκληση Harley Davidson CVO Street Glide, CVO Road Glide

Το σωληνάκι του πίσω φρένου μπορεί να έρθει σε επαφή με την εξάτμιση
Ανάκληση Harley-Davidson CVO
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

14/11/2023

Το σύστημα RAPEX για τις ανακλήσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης αναφέρει ανάκληση για τα Harley Davidson CVO Street Glide και CVO Road Glide με ημερομηνίες κατασκευής 11.04.2023 – 6.09.2023.

Ο λόγος της ανάκλησης είναι πως το σωληνάκι του πίσω φρένου μπορεί να έρθει σε επαφή με την εξάτμιση. Ως αποτέλεσμα, το σωληνάκι μπορεί να λιώσει, και ο αναβάτης να μείνει από πίσω φρένο, κάτι που θα μπορούσε να αυξήσει την πιθανότητα ατυχήματος. Τα μοντέλα που επηρεάζονται έχουν κατασκευαστεί στις Η.Π.Α. μεταξύ 11.04.2023 – 6.09.2023, έχουν ευρωπαϊκή έγκριση τύπου e4*168/2013*00016*11 (FL3), ενώ ο κωδικός ανάκλησης της εταιρείας είναι ο 0184

Ετικέτες

Swank Rally, Τυνησία - Σκοτώθηκε ο Ιταλός αναβάτης Luigi Costa

Νοσηλευόταν επί δύο ημέρες στο νοσοκομείο Kebili μετά από πτώση, και πέθανε από επιπλοκές
Luigi Costa, Swank Rally
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

29/2/2024

Στις 27/2/2024 έφυγε από τη ζωή ο αναβάτης Luigi Costa, που συμμετείχε στο Swank Rally στην Τυνησία. Ο Ιταλός είχε μια πτώση δυο ημέρες πριν και νοσηλευόταν στο νοσοκομείο Kebili, έχοντας τις αισθήσεις του, όμως τελικά πέθανε από επιπλοκές.

Όπως διαβάζουμε στον ιταλικό τύπο η διοργάνωση ενήργησε ταχύτατα κατά το ατύχημα του Costa που συνέβη λίγα χιλιόμετρα μετά την εκκίνηση της πρώτης ειδικής του αγώνα, μεταφέροντας τον άμεσα στο νοσοκομείο. Ο 58χρονος αναβάτης από την Πάρμα, υπεβλήθη σε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις, με τους γιατρούς να αποφασίζουν πως έπρεπε να παραμείνει στο νοσοκομείο για τουλάχιστον δυο ημέρες. Κατά την παραμονή του στο νοσοκομείο, ο Costa είχε τις αισθήσεις του και επικοινωνούσε τηλεφωνικά με την οικογένεια και τους φίλους του. Δυστυχώς την Τρίτη η κατάσταση του επιδεινώθηκε, με τον άτυχο Ιταλό να πεθαίνει από επιπλοκές οι οποίες τουλάχιστον μέχρι στιγμής δεν έγιναν γνωστές. Μόλις μαθεύτηκε η είδηση του θανάτου του, η διοργάνωση ακύρωσε άμεσα το τρίτο στάδιο του αγώνα το οποίο βρισκόταν στα μέσα της διεξαγωγής του.

Ετικέτες