Ανάκληση Husqvarna 701 Enduro LR

Πρόβλημα με τις σωληνώσεις του καυσίμου
Από τον

Λάζαρο Μαυράκη

14/5/2021

Η Husqvarna είχε ανακοινώσει μέσα στον Απρίλιο μία ανάκληση για όλα τα 701 Enduro LR, η οποία συμπεριλήφθηκε σήμερα και στο ευρωπαϊκό σύστημα ανακλήσεων, με άμεση ισχύ για όλες τις αγορές του κόσμου, όπως τονίζει το ενημερωτικό δελτίου του εργοστασίου.

Πιο συγκεκριμένα, υπάρχει σαφής οδηγία ώστε όλα τα Husqvarna 701 Enduro LR του 2020 να επισκεφθούν τους εξουσιοδοτημένους συνεργάτες της Husqvarna Motorcycles, για αντικατάσταση των σωληνώσεων του ρεζερβουάρ.

Λόγω του σχήματος και της τοποθέτησης του ρεζερβουάρ, μπορεί να προκύψει φθορά από τριβή στα σωληνάκια του ρεζερβουάρ κατά την διάρκεια της χρήσης. Προκειμένου, λοιπόν, να αποφευχθεί κάποια μελλοντική ζημιά, θα πρέπει να αντικατασταθούν και οι δύο σωληνώσεις προληπτικά, σε όλες τις μοτοσυκλέτες που αφορά η ανάκληση.

Η Husqvarna ανακοινώνει ότι όσοι πελάτες της διαθέτουν μία από αυτές τις μοτοσυκλέτες, έχουν ενημερωθεί με προσωπική επιστολή στην οποία τους ζητείται να επικοινωνήσουν άμεσα με ένα εξουσιοδοτημένο αντιπρόσωπο, ώστε να προγραμματίσουν ραντεβού για έλεγχο. Επιπλέον, οι ιδιοκτήτες των μοτοσυκλετών μπορούν να τσεκάρουν online στην σελίδα "Service" στο site της Husqvarna Motorcycles για να δουν αν η μοτοσυκλέτα τους υπόκειται στην συγκεκριμένη ανάκληση. Το κόστος για τον έλεγχο και την αντικατάσταση των σωληνώσεων θα είναι, φυσικά, μηδενικό για τον ιδιοκτήτη και θα πρέπει να γίνει αποκλειστικά σε εξουσιοδοτημένο συνεργάτη της εταιρείας.

ΕΛ.ΑΣ. – 35.504 παραβάσεις Κ.Ο.Κ. σε όλη την επικράτεια, η μη χρήση κράνους σταθερά στην τριάδα των παραβάσεων

393 αστυνομικές επιχειρήσεις καταγράφηκαν σε όλη την Ελλάδα σε 7 ημέρες
motomag ΕΛ.ΑΣ. – 35.504 παραβάσεις Κ.Ο.Κ. σε όλη την επικράτεια από 22 έως 28 Απριλίου, η μη χρήση κράνους σταθερά στην τριάδα των παραβάσεων
Από τον

Γιάννη Τσινάβο

2/5/2024

Η Ελληνική Αστυνομία προχώρησε σε στοχευμένους ελέγχους σε όλη την επικράτεια από τις 22 έως τις 28 Απριλίου για την αντιμετώπιση παραβατικών και επικίνδυνων - αντικοινωνικών οδηγικών συμπεριφορών βεβαιώνοντας 35.504 παραβάσεις Κ.Ο.Κ.

Πιο συγκεκριμένα οι υπηρεσίες της Τροχαίας πραγματοποίησαν 135.009 τροχονομικούς ελέγχους οχημάτων για τις οποίες επιβλήθηκαν τα ανάλογα διοικητικά πρόστιμα.

Ενδεικτικά, οι παραβάσεις που βεβαιώθηκαν, μεταξύ άλλων, αφορούν:

11.412 για παράνομες σταθμεύσεις

7.621 για υπερβολική ταχύτητα

2.200 για μη χρήση κράνους

2.076 για στέρηση άδειας ικανότητας οδήγησης

1.572 για μη χρήση ζώνης ασφαλείας

1.116 για ΚΤΕΟ

846 για μέθη

522 για χρήση κινητού τηλεφώνου κατά την οδήγηση

Οι στοχευμένες δράσεις θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση και το επόμενο διάστημα.