Ανάκληση Kawasaki Ninja H2R, Ninja H2, Ninja H2 SX, Z H2

Για πιθανό σβήσιμο κινητήρα κατά τη διάρκεια της οδήγησης
Ανάκληση Kawasaki
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

24/3/2023

Μέσω του συστήματος RAPEX της Ευρωπαϊκής Ένωσης ανακοινώνεται ανάκληση Kawasaki Ninja H2R, Ninja H2, Ninja H2 SX, Z H2 για για πιθανό σβήσιμο κινητήρα κατά τη διάρκεια της οδήγησης.

Η ανάκληση με κωδικό DAK73 αφορά σε Kawasaki Ninja H2R, Ninja H2, Ninja H2 SX, Z H2 με χρονολογία κατασκευής μεταξύ 1.11.2014 – 23.8.2022 και αναφέρει τα εξής: Ο τεντωτήρας καδένας μπορεί να εμφανίσει δυσλειτουργία λόγω φθοράς εσωτερικών εξαρτημάτων. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε σβήσιμο κινητήρα την ώρα που η μοτοσυκλέτα κινείται, δημιουργώντας κίνδυνο ατυχήματος.

 

 

Ετικέτες

Πάνω από 5.500 Harley Davidson στην Ηγουμενίτσα για την Πανευρωπαϊκή Συγκέντρωση 2023!

Αγγίζει το 100% η πληρότητα στα καταλύματα της περιοχής
Πάνω από 5.500 Harley Davidson στην Ηγουμενίτσα για την Πανευρωπαϊκή Συγκέντρωση 2023!
Θάνο Αμβρ. Φελούκα
Από τον

Θάνο Αμβρ. Φελούκα

28/5/2023

Γεμάτο το κάμπινγκ στην παραλία Δρέπανος στην Ηγουμενίτσα όπως και τα ξενοδοχεία στην ευρύτερη περιοχή όλες αυτές τις ημέρες καθώς κορυφώθηκε εχθές η άφιξη των μοτοσυκλετών Harley Davidson για την Πανευρωπαϊκή τους Συγκέντρωση.

Είναι η τρίτη φορά που επιλέγεται η Ελλάδα για την συνάντηση των Harley Davidson και η δεύτερη για την Ηγουμενίτσα. Η πρώτη ήταν  το 2001 πάλι στο Δρέπανο, ακολούθησε η Πάτρα το 2010 και φέτος συγκεντρώνονται ξανά στο αγαπημένο τους μέρος, πάντα με την συνδρομή της ελληνικής λέσχης που επί πολλούς μήνες προετοιμάζει όλες τις λεπτομέρειες.

Πάνω από 5.500 Harley Davidson στην Ηγουμενίτσα για την Πανευρωπαϊκή Συγκέντρωση 2023!

Στο ενδιάμεσο έχει γίνει και άλλη συγκέντρωση με H-D αλλά από συγκεκριμένο club, επίσης στην Ηγουμενίτσα με τεράστια συμμετοχή, ωστόσο εδώ μιλάμε για ανοικτή και κεντρική διοργάνωση πολλών διαφορετικών λεσχών και μεμονωμένων ιδιοκτητών από ολόκληρο τον κόσμο.

Μέχρι στιγμής έχουν κυλίσει ομαλά οι αφίξεις και η παραμονή αυτού του τεράστιου πλήθους από H-D με τους κατοίκους να είναι ενήμεροι εδώ και καιρό.

Μέσα στο χώρο του κάμπινγκ υπάρχει και χώρος που λειτουργεί σαν μουσείο με σπάνιες μοτοσυκλέτες, έκθεση με custom και φυσικά κάθε χώρος πάρκινγκ είναι ταυτόχρονα και μία μίνι έκθεση H-D.