Ανάκληση μοτοσυκλετών και αξεσουάρ Triumph

Από το

Μαύρο Σκύλο

16/11/2011

H Γενική Γραμματεία Καταναλωτή ανακοινώνει ότι η εταιρεία ΗΛΙΟΦΙΛ Α.Ε., αποκλειστικός αντιπρόσωπος μοτοσικλετών TRIUMPH στην Ελλάδα, σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Τεχνικού Ελέγχου, εκτελεί τις κάτωθι ανακλήσεις:
1. Ανάκληση αξεσουάρ μοτοσικλετών μάρκας TRIUMPH (ελατήριο κεντρικού stand), που τοποθετήθηκαν πάνω σε μοτοσικλέτες TRIUMPH με εμπορική ονομασία TIGER 800 και TIGER 800 XC, για τα πλαίσια (VIN NUMBER) από 466334 έως 509062, για τους κωδικούς Α9778004 και Α9778005 αντίστοιχα. Η ανάκληση αφορά συνολικά 145 τεμάχια.
2. Ανάκληση μοτοσικλετών μάρκας TRIUMPH, με εμπορική ονομασία TIGER 800 και TIGER 800 XC, για τα πλαίσια (VIN NUMBER) από SMTTRE10B8B466334 έως SMTTRE15B8C514869. Η ανάκληση αφορά συνολικά 296 μοτοσικλέτες, εκ των οποίων έχουν διατεθεί στην ελληνική αγορά 270. Στις επηρεαζόμενες μοτοσικλέτες θα πρέπει να γίνει αντικατάσταση προγράμματος (software) ρύθμισης διαχείρισης κινητήρα.
Μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί καμία περίπτωση ατυχήματος, που να σχετίζεται με το συγκεκριμένο θέμα.
Η εταιρεία ΗΛΙΟΦΙΛ Α.Ε. ενημερώνει τους ιδιοκτήτες και το δίκτυό της, ώστε να γίνει ο απαιτούμενος έλεγχος και οι απαραίτητες διορθωτικές ενέργειες, βάσει των οδηγιών της
κατασκευάστριας εταιρείας, χωρίς καμία τους οικονομική επιβάρυνση.
Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις οι καταναλωτές παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν τηλεφωνικά με την εταιρεία ΗΛΙΟΦΙΛ Α.Ε. στο τηλέφωνο 210 2849200.

Έκθεση Μοτοσυκλέτας 2026: Όλα έτοιμα! Οι εταιρείες που συμμετέχουν

Η μεγαλύτερη γιορτή της μοτοσυκλέτας - ΞΕΚΙΝΑ
έκθεση μοτοσυκλέτας 2026
Από τον

Σπύρο Τσαντήλα

31/3/2026

Όλα έτοιμα για την μεγάλη γιορτή της μοτοσυκλέτας!

Η Έκθεση Μοτοσυκλέτας επιστρέφει δυναμικά και φέρνει τα νέα μοντέλα του 2026, πολλά από αυτά σε πρώτη παρουσίαση στο κοινό!

Η λίστα με τους εκθέτες είναι έτοιμη, παραμονή της έναρξης, άργησε λίγο για όποιον περίμενε ίσως να δει την λίστα για να αποφασίσει την επίσκεψή του!
Ήταν όμως για καλό σκοπό καθώς πέρα των Honda και Piaggio Group και μερικών ακόμη απουσιών, υπάρχει μεγάλη πληρότητα.

Οι εταιρείες που συμμετέχουν στη φετινή έκθεση Μοτοσυκλέτας και έχουν ήδη στήσει τα περίπτερά τους είναι οι εξής: Aodes, BMW Motorrad, Benda, Bimota, Brixton, BSA, Buggy Motors, Can Am, CFMOTO, Cyclone, Ducati, Ecoshift, FB Mondial, Gemini, GPX, Harley-Davidson, Husqvarna, Hyosung, Indian Motorcycle, Italjet, Kawasaki, KTM, KYMCO, Kove, Letbe, Malaguti, Moto Morini, Motron, Phelon & Moore, QJMOTOR, Royal Alloy, Royal Enfield, Suzuki, SYM, Thrust Motor, Triumph, UM Motorcycles, Velocifero, Voge, Yadea, Yamaha, Zontes.

Απόν θα είναι η Honda και το Piaggio Group που περιλαμβάνει τις Aprilia, Moto Guzzi, Piaggio και Vespa, ενώ επίσης απούσα θα είναι η Motoway Καμπράνης, μαζί με τις μάρκες που εκπροσωπεί: Asus, Benelli, Keeway, Morbidelli.

Σας περιμένουμε στο περίπτερο του MOTO!

Αναλυτικά το ωράριο της Έκθεσης Μοτοσυκλέτας:

Έκθεση Μοτοσυκλέτας 2026
1-5 Απριλίου / Metropolitan Expo
Ώρες λειτουργίας:

Τετάρτη 1/4: 14:00-21:00
Πέμπτη 2/4: 14:00-21:00
Παρασκευή 3/4: 14:00-21:00
Σάββατο 4/4: 10:00-21:00
Κυριακή 5/4: 10:00-21:00