Απαγόρευση delivery σήμερα 12-5 - Ισχύει και για τις ψηφιακές πλατφόρμες
Με διευκρινιστική εγκύκλιο το Υπουργείο Εργασίας προαναγγέλει ελέγχους και πρόστιμα για τους παραβάτες
Από τον
Κώστα Γκαζή
26/7/2023
Το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης εξέδωσε σήμερα, Τετάρτη 26 Ιουλίου 2023, ημέρα κορύφωσης του καιρικού φαινομένου - καύσωνα με την ονομασία «ΚΛΕΩΝ», διευκρινιστική εγκύκλιο για τα έκτακτα μέτρα για την αντιμετώπιση της θερμικής καταπόνησης των εργαζομένων του ιδιωτικού τομέα.
Σύμφωνα με την εγκύκλιο, επιβάλλεται παύση εργασιών στα delivery, συμπεριλαμβανομένων των ψηφιακών πλατφορμών, κατά το χρονικό διάστημα 12.00 – 17.00, σε όσες περιοχές πλήττονται από τον καύσωνα με θερμοκρασία άνω των 40 βαθμών Κελσίου.
Όπως επισημαίνεται στην εγκύκλιο, η εφαρμογή των μέτρων, καθώς και σχετικές καταγγελίες, θα ελεγχθούν με ιδιαίτερη αυστηρότητα από τις αρμόδιες υπηρεσίες της Επιθεώρησης Εργασίας.
Triumph Originals 2025: Διεθνής διαγωνισμός custom από τους Βρετανούς
Δημιουργικές “μάχες” για οχτώ ομάδες με μούσα μια Bonneville
Από το
motomag
30/4/2025
Η βρετανική εταιρεία ανακοίνωσε τον Triumph Originals 2025, τον διεθνή custom διαγωνισμό με στόχο να αναδείξει τη μοναδικότητα, την καινοτομία και τη διαχρονική αισθητική της βρετανικής κουλτούρας, όπως αυτή εκφράζεται μέσα από τη σειρά Bonneville.
Με θέμα "Icons of British Originality", ο διαγωνισμός καλεί οκτώ ομάδες Triumph από Ηνωμένο Βασίλειο, ΗΠΑ, Καναδά, Μεξικό, Βραζιλία, Γαλλία, Ιταλία και Ταϊλάνδη (λείπει ένα από Ιαπωνία δε νομίζετε) να συνεργαστούν με διακεκριμένους τοπικούς custom builders, δημιουργώντας μοναδικές custom μοτοσυκλέτες βασισμένες στα μοντέλα Bonneville.
Οι κατασκευές θα αξιολογηθούν με βάση πέντε κριτήρια που αναμένεται να βάλουν δύσκολα σε όλους τους συμμετέχοντες αφού πρέπει να ισχύουν ταυτόχρονα: το εμβληματικό στιλ, τη βρετανική αυθεντικότητα, τη δημιουργικότητα και τη καινοτομία, τη δεξιοτεχνία και την οδηγική εμπειρία. Η Triumph δίνει ούτως ή άλλως μεγάλη προσοχή στη λεπτομέρεια στις μοτοσυκλέτες της και αυτό αναμένεται να παίξει επίσης καθοριστικό ρόλο στην τελική αξιολόγηση των custom κατασκευών όπως επίσης και η αίσθηση που δίνουν κατά την οδήγησή του.
Η τελική φάση περιλαμβάνει την επιλογή πέντε (5) φιναλίστ από ειδική επιτροπή εμπειρογνωμόνων, ενώ με δημόσια ψηφοφορία που θα συνυπολογιστεί στο τελικό αποτέλεσμα θα αναδειχθεί το Triumph Original 2025, που θα ανακοινωθεί τον Ιούλιο του 2025.
Ο Nick Bloor, CEO της Triumph Motorcycles, δήλωσε σχετικά: “Η Bonneville αποτελεί διαχρονικό σύμβολο ατομικότητας και έμπνευσης για custom δημιουργούς εδώ και δεκαετίες. Με το Triumph Originals 2025, θέλουμε να δούμε πώς οι μοντέρνες επιρροές της βρετανικής κουλτούρας εμπνέουν τους κορυφαίους δημιουργούς του κόσμου σήμερα.”