Brembo "New G Sessanta": δαγκάνα με LED!

Για τον εορτασμό των 60ων γενεθλίων της εταιρείας
Από τον

Λάζαρο Μαυράκη

5/5/2021

Η Brembo γιορτάζει τα 60α της γενέθλια, και με την αφορμή παρουσίασε τη "New G Sessanta", ένα concept εμπνευσμένο από την πρώτη δαγκάνα της εταιρείας που φτιάχτηκε ποτέ για μοτοσυκλέτα, εμποτισμένη με το όραμα του εργοστασίου για το μέλλον.

Ο πυρήνας της ιδέας είναι η επαναστατική εφαρμογή τεχνολογίας LED απευθείας στο "σώμα" της δαγκάνας. Αυτή η τεχνολογική λύση είναι εφαρμόσιμη, σε κάθε τύπο δαγκάνας, ενισχύοντας τόσο την εμφάνιση όσο και την λειτουργικότητα. Μπορεί να επικοινωνεί αμφίδρομα με τον αναβάτη, ενώ αποτελεί και μια ξεχωριστή αισθητική επιλογή, ανάλογα με τις προτιμήσεις του.

Η "New G Sessanta" δαγκάνα, είναι ένα concept που σχεδιάστηκε να λειτουργεί ανεξάρτητα, χρησιμοποιώντας ασύρματη τεχνολογία, όταν η μοτοσυκλέτα είναι σταματημένη, έτσι ώστε να εκπέμπει την επιθυμητή απόχρωση και φωτισμό ανάλογα με την διάθεση του αναβάτη, να τονίζει το στιλ της μοτοσυκλέτας ή να προσαρμόζεται με το περιβάλλον. Η χρήση του χρώματος και του φωτός έχει την δυνατότητα να στέλνει δεδομένα  και πληροφορίες για την κατάσταση της μοτοσυκλέτας αλλά και της ίδιας της δαγκάνας, ή να βοηθά στον εντοπισμό του παρκαρισμένου οχήματος.

Όπως αναφέρουμε και πιο πάνω, η "New G Sessanta" δαγκάνα αποτελεί ένα φόρο τιμής στην πρώτη δαγκάνα της Brembo για μοτοσυκλέτες που σχεδιάστηκε το 1972, αλλά και στο όνομα του σχεδιαστή της. Διατηρώντας τις παραδοσιακές γραμμές που αποτελούν σήμα κατατεθέν των προϊόντων της Brembo, συνδυάζει ταυτόχρονα τις τεχνολογίες του αύριο δίνοντας και το στίγμα της εταιρείας για τις τάσεις του μέλλοντος.

Yamaha XMAX 125 & ΧΜΑΧ 300 - Δώρο 200 ευρώ σε κιτ γνήσιων αξεσουάρ

Η προσφορά ισχύει για όλες τις εκδόσεις των ΧΜΑΧ 125 & ΧΜΑΧ 300
motomag Yamaha XMAX 125 & ΧΜΑΧ 300 – Δώρο 200 ευρώ σε κιτ γνήσιων αξεσουάρ
Από τον

Γιάννη Τσινάβο

24/4/2024

Η Yamaha προχωρά σε μία προσφορά για τα scooter XMAX 125 και XMAX 300 η οποία περιλαμβάνει έκπτωση 200 ευρώ στο κιτ γνήσιων αξεσουάρ.

Πιο συγκεκριμένα το κιτ γνήσιων αξεσουάρ περιλαμβάνει σχάρα στήριξης, βάση τοποθέτησης κεντρικής βαλίτσας, κλειδαριά, κεντρική βαλίτσα χωρητικότητας 45 λίτρων καθώς και σετ μαύρα διακοσμητικά βαλίτσας.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ.

Ετικέτες