Γράφτηκε από: 
τον Πάνο Καραβοκύρη

CSS 2019: Καλοκαιρινό πρόγραμμα Ride Days

Για ένα καυτό καλοκαίρι

Άλλοι μπορεί να περιμένουν πως και πως να γλυκάνει ο καιρός και ανεβεί ο υδράργυρος, για να κατακλύσουν τις παραλίες και να απολαύσουν τον ήλιο και τη θάλασσα. Άλλοι περιμένουν πως και πως να γίνει το ίδιο, όχι για να πάνε στην παραλία, αλλά για συνδυάσουν την καλοκαιρία με την γρήγορη οδήγηση σε ένα ασφαλές περιβάλλον. Το California Superbike School μεριμνεί για όλους εμάς που θέλουμε να βάλουμε τις φόρμες μας και να απολαύσουμε μια μέρα γεμάτη οδήγηση σε πίστα. Στο δελτίο τύπου που ακολουθεί μπορείτε να βρείτε τόσο τις ημερομηνίες των Ride Days όσο και το κόστος συμμετοχής.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Πρόγραμμα Ιουνίου – Ιουλίου της Ομάδας του CALIFORNIA SUPERBIKE SCHOOL λίγο πριν αρχίσουν τα «μπάνια του Λαού»

Για το μήνα ΙΟΥΝΙΟ: Το ΣΑΒΒΑΤΟ 22 Ιουνίου η Ομάδα του  CALIFORNIA SUPERBIKE SCHOOL θα διοργανώσει ολοήμερο RIDE DAY στο αυτοκινητοδρόμιο των Μεγάρων. Το Ride Day αφορά όλους τους αναβάτες μοτοσυκλετών, αποφοίτους του Σχολείου ή όχι, που θέλουν να εξασκήσουν την τεχνική τους στην σιγουριά που προσφέρει το ασφαλές περιβάλλον της πίστας.  Στην ημέρα αυτή της ελεύθερης προπόνησης, θα χωριστούμε σε 3 γκρουπ ανάλογα με την εμπειρία του αναβάτη και τη προσέλευση των συμμετεχόντων. Και φυσικά, οι εκπαιδευτές του Σχολείου, θα βρίσκονται παρόντες να σας επιβλέπουν και να απαντούν κάθε απορία σας γύρω από τη Τέχνη της Οδήγησης της Μοτοσυκλέτας.

Κόστος:

Τα 5 session, 65 ευρώ

Τα 3 session, 40 ευρώ

Το 1 session, 15 ευρώ

 

  • Δυνατότητα ενοικίασης εξοπλισμού κατόπιν συνεννόησης

Για το μήνα ΙΟΥΛΙΟ: Το CALIFORNIA SUPERBIKE SCHOOL επιστρέφει στη όμορφη πίστα των Σερρών. Το Σάββατο 13 Ιουλίου οι εκπαιδευτές αλλά και όλο το προσωπικό του Σχολείου θα σας περιμένουν για μια ημέρα γεμάτη γνώση και εκπαίδευση, στα γνωστά υψηλά επίπεδα υπηρεσίας του μοναδικού ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ ΣΧΟΛΕΙΟΥ που λειτουργεί στην χώρα μας.  Στόχος μας είναι να αναθεωρήσουμε την σχέση με την μοτοσυκλέτα σας, καθώς η γνώση και η τεχνική που θα αποκτήσετε, θα αντικατασταθεί με έλεγχο και καλύτερη κατανόηση στο τρόπο που συνεργάζεστε με τη μοτοσυκλέτα σας.

Την Κυριακή 14 Ιουλίου θα οργανώσουμε το πρώτο μας Ride Day στο Αυτοκινητοδρόμιο των Σερρών.

Κρατήσεις στη σελίδα του Σχολείου. www.superbikeschool.gr

CALIFORNIA SUPERBIKE SCHOOL: Το μοναδικό παγκόσμιο Σχολείο που λειτουργεί στη Ελλάδα, έχει σαν σκοπό αναθεωρήσει την σχέση με την μοτοσυκλέτα σας. Η μοναδική τεχνογνωσία και άριστη μεθοδολογία θα σας προσφέρουν την γνώση για να αποκτήσετε καλύτερη κατανόηση στο τρόπο που συνεργάζεστε με τη μοτοσυκλέτα σας.  Οι εκπαιδευτές αλλά και όλο το προσωπικό του Σχολείου θα σας περιμένουν για μια ημέρα γεμάτη γνώση και εκπαίδευση. Περισσότερη Γνώση, Μεγαλύτερη Ασφάλεια!

Follow us @

www.facebook.com/California.Superbike.School.Greece/

www.facebook.com/California.Superbike.School.Cyprus/

Twitter:      @1School1Passion

Instagram:  superbikeschool_gr

Οι Υποστηρικτές του Σχολείου είναι η εταιρεία Αδελφοί Σαρακάκη Α.Ε.Β.Μ.Ε. επίσημος Εισαγωγέας-Διανομέας της HONDA στην Ελλάδα, τα ελαστικά BRIDGESTONE, τα κράνη Schuberth, οι φόρμες HELD και παντελόνια DRAGGIN JEANS. Τα ελαστικά μας τα προσέχει ο Δημήτρης Μιχελακάκης, το SUPERBMOTO ομορφαίνει τις μοτοσυκλέτες μας, η e-NOVO προσέχει το ιντερνετική παρουσία μας, το Dirty Wash μας κρατά καθαρούς, η PROMAUTO-USAG μας παρέχει τα «σωστά» εργαλεία, ενώ το RIDER’s ART and CRAFT «μας ράβει». Τέλος, αποκλειστικός χορηγός επικοινωνίας είναι το περιοδικό ΜΟΤΟ ενώ για τη on-line πληροφόρηση υπεύθυνο είναι το twowheelsonly 2wo.gr.