Δώρο Ducati Panigale V4 με EKO RACING 100: Η στιγμή της κλήρωσης! [video]

Η μεγάλη κλήρωση με κορυφαίο δώρο μία Ducati Panigale V4!
Από τον

Λάζαρο Μαυράκη

26/6/2019

Με πρωτοφανή επιτυχία ολοκληρώθηκε ο διαγωνισμός της EKO Racing 100, καθώς πέτυχε ρεκόρ συμμετοχών, με δώρο μία Ducati Panigale V4s. Η ανάδειξη των τελικών νικητών πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 24/6 στο Gardenistas σε μια πραγματικά πολύ όμορφη και άρτια οργανωμένη, μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια, εκδήλωση όπου οι άνθρωποι της ΕKO υποδέχθηκαν τους συνεργάτες, τους φίλους, κι εκπροσώπους των μεσών μαζικής ενημέρωσης μαζί με τους τελικούς υποψηφίους από όπου θα προέκυπταν οι νικητές του διαγωνισμού. Αυτοί προκρίθηκαν από προκριματική κλήρωση ανάμεσα στις πάνω από 50.000 συμμετοχές, ώστε να είναι παρόντες στην τελική φάση ανάδειξης τόσο του μεγάλου νικητή που θα έφευγε με την Ducati Panigale, όσο και των υπολοίπων υπερτυχερών που θα κέρδιζαν τα υπόλοιπα μεγάλα δώρα, την συμμέτοχη στα Ducati tours και τις δωροεπιταγές των € 500.


Παρουσιαστής της βραδιάς ήταν ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, ενώ παρόντες ήταν και οι πρεσβευτές του διαγωνισμού, ο Γιούρκας Σεϊταρίδης και ο Aρης Λουμάκης των REC. Κεντρικό ρόλο είχε ο κ. Καραχάνας, Διευθύνων Σύμβουλος της ΕKO, που με ιδιαιτέρα παραστατικό, απλό και κατανοητό τρόπο, ανέδειξε τα πλεονέκτημα της ΕΚΟ  Racing. Επιπλέον παρουσίασε την στρατηγική, μακροχρόνια, και άκρως επιτυχημένη συνεργασία με την Kosmocar –Ducati, αλλά κυρίως το όραμα και την πιστή των ανθρώπων της EKO στην βενζίνη Racing. Όταν μέσα στην μεγάλη οικονομική κρίση το 2014 λάνσαραν δυναμικά το νέο βελτιωμένο καύσιμο 100 οκτανίων της ΕΚΟ, οι καταναλωτές τους δικαίωσαν καθώς υπερδιπλασίασαν την κατανάλωση και συνέτειναν στην συνολική αύξηση της αγοράς σε ποσοστό άνω του 40%.


Οι άνθρωποι της ‘’ΕΚΟ γενιάς‘’, όπως αποκαλούν την ομάδα τους, έμειναν πιστοί όλα αυτά τα χρόνια καθώς ήξεραν ότι διαχειρίζονται ένα προϊόν στο παρόν με στοιχεία και χαρακτηριστικά από το μέλλον. Τα καύσιμα της σειράς ΕΚΟ racing συνδυάζουν αυτά που σε μερικά χρόνια θα είναι προαπαιτούμενα για ένα καύσιμο, όπως ο σεβασμός στο περιβάλλον, η αυξημένη απόδοση αλλά και η όσο το δυνατόν μεγαλύτερη διαχείριση και απόδοση της ενέργειας. Όλα αυτά τα χαρακτηριστικά τα έχουν αναγνωρίσει οι καταναλωτές και παρόλο που βρισκόμαστε σε μια εποχή που ο παράγοντας τιμή είναι ο πρώτος που κινεί την κατανάλωση, ακόμη και σε αυτό τον τομέα η ΕΚΟ RACING 100 υπερτερεί με βάση την σχέση τιμής-απόδοσης.


Επιστρέφοντας στα τεκταινόμενα, η ώρα για τη μεγάλη κληρώση είχε φτάσει μετά και το show του street artist mister Achilles που έκανε ένα live γκράφιτι, και στην κληρωτίδα έπεσαν τα μπαλάκια με τα ονόματα των υποψήφιων, με έκδηλη στην αγωνία στο πρόσωπο τους . Με σειρά κληρωθήκαν τα ταξίδια αρχικά στα Ducati Tours απ’ οπού ανεδείχθηκαν έξι τυχεροί, ενώ τρεις ακόμη κέρδισαν τις δωροεπιταγές καυσίμων αξίας €500. Η κορύφωση ήρθε με την ανάδειξη του υπερτυχερού της βραδιάς, του Σταύρου Δρίτσου, που έφυγε συντροφιά με την υπέροχη Ιταλίδα καλλονή, την μοναδική Ducati Panigale V4!

Έχασε τη ζωή του σε ατύχημα ο αναβάτης motocross Luca Lier

Ο Γερμανός αναβάτης θα γινόταν και πατέρας σε λίγο καιρό
luca
Από το

motomag

22/8/2025

Ο 35χρονος Luca Lier από το Borchen έχασε τη ζωή του τη νύχτα της Κυριακής προς τη Δευτέρα (18 Αυγούστου) σε μοτοσυκλετιστικό δυστύχημα σε επαρχιακό δρόμο κοντά στην πόλη του.

Το motocross και οι μοτοσυκλέτες ήταν το πάθος του. Όταν ο Luca δεν ήταν στην πίστα ή δεν προπονούταν, εργάζονταν ως μηχανικός σε κατάστημα μοτοσυκλετών. Ο Luca συμμετείχε ενεργά στο Γερμανικό ερασιτεχνικό πρωτάθλημα motocross. Μάλιστα το επόμενο Σαββατοκύριακο επρόκειτο να αγωνιστεί στο Westerhausen.

luca

Η σύζυγός του, Gina Marie ασχολείται επίσης με το motocross και το 2024 συμμετείχε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Γυναικών WMX. Μάλιστα, η Gina Marie είναι έγκυος. Έγραψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: “Κανένα post δεν μπορεί να αποδώσει αυτό που είσαι. Ατελείωτες εικόνες και στιγμές που λείπουν. Είσαι τα πάντα για μένα και εύχομαι να είχαμε πολύ περισσότερο χρόνο μαζί. Είμαι τόσο περήφανη για σένα και για όλα όσα πέτυχες και ευγνώμων για όλη την αγάπη που μου έδωσες. Ξέρω ότι θα ήθελες να μην είναι κανείς λυπημένος. Αλλά χωρίς εσένα, που πάντα με παρηγορούσες, είναι δύσκολο”.

Εμείς από την μεριά μας, ευχόμαστε συλλυπητήρια στην γυναίκα του, την οικογένειά του και τους φίλους του.